...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Ви просто не зустріли ще свою другу половинку, чарівна Лулу. Не варто плакати за недостойними, марнувати з ними час. Знайде Вас та людина, яка обожнюватиме і Ви ще подумаєте - як добре, що все склалось саме так..

• Подобається Подобається x 18
  2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Знайдеться, обовязково,добре робите шо вірите, просто ну не пришов ше ваш час дівчатка, повірте мені!Розслабтесь і живіть, просто живіть і насолоджуйтесь,а той єдиний сам найдеться коли ви зовсім не будите такого чекати, я знаю шо то важко і сумно без тої рідної душі, але вона обовязково буде,кожного з нас чекає та половинка, але на все свій час, то я і з власного досвіду кажу і маю багато знайомих з таким досвідом.

• Подобається Подобається x 12
  3. lulu

lulu Well-Known Member

.................................................................................................................................................
    ......................................................................................................................................................................сублімую.........
    ...............................................................................................................................................................................................
    .....................................ггг......................................................................................................................................................
    ..................а більше..................................................................
    .....................................................................
    ..........................................................ніц ся не лишає.....................................................................................
    .............................................................................................................................

• Подобається Подобається x 5
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Лулу, а ти згадай всiх кого ти кинула ;) Ага, напевно одразу легше стало :)
    Не думай про це як "мене кинули" а думай як "ми розiйшлись"

• Подобається Подобається x 6
  5. lulu

lulu Well-Known Member

думаєш тоді коли не любиш!
    коли ж любиш думати ох як...НЕМОЖЛИВО!!!!!!:sad:

• Подобається Подобається x 10
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

lulu, Іспанка дівоньки тримайтесь.
    В мене також були одні невдалі спроби в молоді літа з тими хлопами. Ніби все в порядку і ніби все ок, а потім або пропадуть і навіть не подумають подзвонити сказати що мол мене розлюбили... або пообіцяють прийти бо підемо кудись гуляти, а самі пропадуть з капцями... Ще з восьмого класу мене таке щастя переслідувало. І дівки мені в класі страшенно заздрили коли на мене хтось звертав увагу. Мусіли мене оббрехати і на мене наговорити, так аби мені часом життя медом не здавалось.

Якбим не вженила на собі свого теперішнього чоловіка то ще б напевне по-сьогодні в дівках ходила. Також маю страшне невезіння на хлопів.

Чогото зі мною не так...

Додано через 2 хвилини
    Nadijka, тішусь що татові вже краще. Він в вас ще зовсім молодий йому жити і жити. Тримайтесь. Цьом!

• Подобається Подобається x 8
  8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Дівчата, ну скільки можна??? Та на хлопах світ клином не зійшовся, скільки можна нити???

Lulu, ставлю вас в ігнор.

Перепрошую за довгу цитату. А оце
    всім жінкам треба повторювати як мантру.

• Подобається Подобається x 15
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

о мені сьогодні теж не дуже...
    вперше сюди пишу.
    чи хтось мав колись родинні клопоти, типу не може те поладити з власними батьками, сестрами , братами і т.д. з певних причин.
    аж так що розумієте, що з одного боку - ніде не дінешся батьків не вибирають, а з другого -нема на то ради і все тут.
    бо моя мама вчора таке витворила.......
    як ви радите з тим психологіно, бо я не можу вже ні плакати , ні просити, ні кричати, ніц не можу.і помогти не можу, і відцуратися не можу.
    і бачу що з тих нервів стану істеричкою, а я ще маю дітки народити колись. а нерви такі що не можу нормально реагувати навіть сьогодні ні на що. Наплакалася, понервувала вчора - нині очі болять, голова болить, їсти не хочу. І ВИХОДУ НЕ БАЧУ.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А що конче на то якось реагувати? А може віддайте його на розсуд Богові. Просто скажіть - Боже, я тут нічого не можу вдіяти і проконтролювати, отже віддаю це Тобі на розсуд і в Твої руки аби направити.

Часами є такі річі в нашім життю що ми не можемо проконтролювати, а особливо коли це стосується поведінки інших людей.

А мама є мама. Подується, покричить, поговорить і заспокоїться. Відійдіть від неї нехай сама з собою розбереться, а потім якщо вдасться то поговорите.

• Подобається Подобається x 7
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли заходжу на цю гілку,завжди згадую

• Подобається Подобається x 9
  12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Kasia, а нічим тут не порадиш. На жаль... Мусиш просто пережити, час вилікує, буде легше.
    Я тебе (нічого, що на ти?) дуже добре розумію, і знаю як це, коли через найріднішу людину, твій дитячий ідеал весь світ перевертається, ти просто випадаєш з життя, починаєш уникати знайомих, не знаєш, як знайти в собі сили, щоб жити далі. Все це було і у мене, але, як бачиш, нічого, життя продовжується... Звичайно, час від часу серце щемить, але вже проходить (у найгірші моменти вже руки починали труситись як в алкоголічки зі стажем :) ).
    Мені у той час дуже пощастило - Бог послав хорошого отця, який вислухав всі мої біди, і сказав не мучити себе, тому що моєї провини у тому нема; у батьків своє життя, у мене - своє, і все, що я можу - молитися за них і робити для себе висновки, як у майбутньому не ламати життя собі і своїй дитині.

• Подобається Подобається x 11
  13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Kasia, якщо ви зараз живете з батьками і маєте можливість винаймати хату - їдьте жити окремо. Треба обмежити спілкування з мамою до мінімуму. Маму ви не переробите (це я з власного досвіду знаю), а самій так само жити треба. Більше нічого порадити не можу.

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ангелы

Есть люди, которые играют особою роль в судьбе каждого из нас….
    Может быть не в течение нашей жизни,
    Может не так долго, может быть лишь мимоходом.
    Но они составляют круг самых любимых нами и дорогих нам людей,
    Которые есть у каждого из нас.
    Это наши ближайшие Ангелы и зачастую мы являемся Ангелами для них.
    Пути Ангелов отмечены прекрасными моментами.
    Полными любви поступками, сладкими дарами нашей души.

Чтобы найти своих Ангелов, помните –
    Знак Ангела – любовь.
    Ангелы повсюду.
    Они проявляют свою любовь через каждое сердце,
    Каждую открытую улыбку.
    Через каждый благородный поступок,
    Через каждую созидательную мысль.
    Их подпись во всем, что растет.
    В каждом бескорыстном желании.
    В каждом игривом пируэте души.

Ищите Ангела с открытым сердцем.
    И Вы всегда найдете его.
    Единственный способ узнать ангела – через Ваши чувства.
    Не всякий раз, когда зовете их, Ангелы приходят.
    Но они приходят, когда Вы нуждаетесь в них.

Ангел – это тот, кто помогает Вам вновь поверить в чудо.
    Иногда Вы можете узнать Ангела по тем чудесам,
    Которые расцветают на его пути, когда он уже ушел.
    Ангел это тот, кто поднимает Вам душевный настрой
    Ангел это тот, кого Вы, кажется, знаете уже вечность.
    Пусть Вы встретили друг друга только что.

Каждый, кто помогает Вам расти – есть Ангел.
    Благодаря Ангелам Вы чувствуете, что Вам рады в этом мире.
    Ангелы помогают Вам раскрыть Ваши лучшие качества и скрытые таланты.
    Ангелы одобряюще похлопают Вас по плечу.
    Что Вам иногда так нужно, чтобы не пасть духом.

Ангелы дают Вам направление.
    Ангелы мягко выталкивают Вас из маленького «Я»
    На широкую арену любви
    Ангелы помогают Вам увидеть жизнь в лучшем свете.
    Ангел – это тот, кто помогает Вам раскрыть Ангела в самом себе.

П.С. Бажаю всім, щоб у тяжку хвилину кожен зустрів свого ангела.
    Це для Касі:

15. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Дорогі дівчатонька! Часом так хочу відчути ті душевні переживання, ті зустрічі-розлуки...... на все свій час. В тому ж і є життя...... Повірте спокійне сімейне життя, з чоловіком на дивані з пультом(в ті рідкі моменти коли його можна взагалі знайти дома) ще встигнуть вам порядком набриднути. Я б не проти вернутися хоч на трошки туди.... хай навіть мене кинуть...... хоча я ніколи не казала так"мене кинули" просто вирішувала ми різні і нема чого разом нам мучитися. Звичайно ви знайдете того. хто вчепиться за вас зубами........ так шо покищо насолоджуйтеся літніми романами.......

• Подобається Подобається x 1
  16. lulu

lulu Well-Known Member

мені мабуть зійшовся...останнім часом...
    я не розумію свого життя без любові...ніжності і уваги...

я усвідомила що я жінка лише кілька місяців тому...
    після невдалого заміжжя...
    в якому я на якийсь момент втратила себе...
    я повертаюсь до життя мікроскопічними кроками...
    але без чоловічої любові я не знаю чи це було б можливо...
    бо саме його любов мені шепотіла на вушко що я королівна...

і вона в мені вперше прокинулась...і більше не хоче без його любові жити...
    того тако-во бунтує...
    даруйте...але тут то не оффтоп:p

17. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

lulu тримаєтеся! Любов це особлива енергія космосу, вона не йде від вас в повітря, що б не повернутися ні коли!! Вона повернеться до вас збільшена у багато разів! Але нам землянам не дано знати коли....тому чекайте і любіть. Жити і не любити!!-це справжня біда![​IMG]

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Дорога Лулу! Коли я вперше закохалась, я думала, що це на все життя! Але сталось так, що мій коханий поїхав на рік в Ізраїль, я його чекала, в мене було купа проблем і в школі (я тоді в 11 класі вчилась) і з здоров'ям.... Я його дочекалась, я ним тільки і жила, але він приїхав і ми через місяць розійшлись. Я думала тоді, що життя для мене закінчилось... Але тепер (пройшло 10 років) я як його бачу, я думаю, як добре, що так сталось... Навіть моя мама каже :"як би ти була його жінкою, то всі би думали, що ти його дочка:haha:" Але мене не хвилює, що би всі казали, я просто сама подивилась на все іншими очима. Пам'тай: що не робиться - все до кращого, на все воля Божа, на своєму досвіді - обіцяю! Все буде добре!!!!!!!!!!!

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

дякую Вам Маруся-мама, Tutuka, і усім ...
    я живу окремо Марія.

дякую усім за підтримку, це важко зрозуміти ти хто цього ніколи не бачив цього вдома.Дякую Маруся мама - але говорти там вже нема про що і не ма сил.

мушу якось від себе то відпустити. просто останнім часом постійно ловлю себе на думці, що ж написано " шануй батька і матір свого", а я .....

не знаю, чи десь візьму сили з тим порадити......

20. tiana

tiana Well-Known Member

а що робити коли кохана людина, образивши, замість того щоб вибачитись намагається перекинути вину на мене?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)