...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Я вже кілька днів якась паскудна, зла, агресивна, ніби і не депресивна я, але якось так всьо навалилося. З мамою постійно сварюся, вона звинувачує мене, що я стала нахабна і груба, але ж це вона намагаються на кожному кроці зробити мені зауваження, а тепер воно почало вилазити. Коли мені проходить починаю розуміти, що я була не права, адже вона мама, тим більше сама виховую донечку, і з часом можу мати те саме, потім вона знову починає робити мені зауваження на рівному місці і все починається знову. Ввечері приходить чоловік, який засиджуєьтся на роботі допізна, бо бере додаткову роботу, від нього чекаю мінімальної допомоги, просто побавитися з дитиною, щоб я відпочила. Він бавиться з дитиною 5 хв, вона вдарилася об його коліно, плач і знову біжу я, а він йде спати, бо йому зранку на роботу. Я його розумію, він заробляє гроші, яких і так ніколи не має, але ж я теж людина, він може відпочити в суботу, неділю, а в мене вихідних не має, він спить в ночі, а я встаю до дитину, і зранку пробуджюся так само рано як і він. Хотіла піти в душ, щоб відійшло, мені це допомагає змити гнів, так як на зло не має води, кожен вечір є, а саме сьогодні не має

• Подобається Подобається x 17
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

До болі вас розумію....в мене практично ті самі пробели! З мамою живу як кіт з собакою...не можемо ми разом знаходитися в одній квартирі, та й в кімнаті теж...завжди купа повчань, докорів, якщо десь сваримося з чоловіком завжди стає на його сторону, а ще й перед ним говорить що я не права....і.д. А мені це дуууууже образливо, як не як але то ж моя мама.
    Чоловік кожного дня приходить пізно, поїсть, подивиться 20 хв. телевізор і все...лягає спати. Нічкою до малого встаю тільки я, бо чоловік змучений (ну дійсно зараз фізично працює), малий хворий, погано спить...а якщо спить то тільки тоді коли його колишуть....дурдом на колесах одним словом.
    А вчора набрала собі повну ванну води з пінкою...думала розслабитися....нє тут то било....я напевно хв. 15 полежала в ваніій, як чоловік приніс мені малого під двері і каже "Я неможу його вкласти спати".....моя ванна закінчилася!!!

Горобчик!!! Я вас дуже розумію, бо сама практично в такій самій ситуації...тримайтеся, воно все з часом перейде і стане легше, це просто така смужка в житті почалася, яка все псує, але так не має бути...

• Подобається Подобається x 16
  3. Kaff

Kaff Well-Known Member

Дівчата, дівчата!
    Не "депресуйте".
    Хоча щоденне життя дещо відрізняється від Ваших дитячих уявлень про шлюб, все ж воно не таке зле, як видається у цю мить.
    Мама?! Маму любіть і поважайте. Старшим належиться повага. Хоча й не давайте трактувати себе маленькою дитинкою. Від часу, як Ви одружилися - чоловік взяв на себе відповідальність за Вас і Ваших дітей. Отож мамі-татові слід МАКСИМАЛЬНО ЛЕГКО І ДЕЛІКАТНО пояснити, що Ви, все ж самодостатня САМОСТІЙНА сім'я, і рішення приймаєте передусім РАЗОМ З ЧОЛОВІКОМ.
    Чоловік?!
    Чоловіка теж простіть. Він - Ваша опора і розрада. Тільки так його трактуйте, і він віддасть Вам це сторицею. Знайте! Він буде тим, яким Ви схочете. Якщо Ви знайдете у нього якісь уявні хиби, то скоро вони з'являться насправді. Чоловіка треба любити і дати йому можливість взяти на себе відповідальність. Не беріть надмірну відповідальність на себе - кожна людська особина - лінива від народження. Лінь - це двигун прогресу. Отож, якщо візьмете надмірну відповідальність на себе - то "звільните" від неї чоловіка, і тим самим почнете його втрачати.
    Фізична втома - це буває. Від неї Вам порадити не зможе ніхто. А моральної втоми у Вас не буде тоді, як поділитеся нею з чоловіком.
    Чоловік хоче бути лідером. Він Вас підтримає. Дайте лише йому таку можливість.
    Ванна?!
    Дівчата!!!! У Вас є діти і чоловік! Ванна буде завжди! А чоловка і дітей слід берегти!
    На мою думку, Бог не дає людині випробування, яке вона не в стані витримати. У Вас є два варіанти виходу із означеної ситуації - або переможцем, або переможеною.
    Щоби вийти ПЕРЕМОЖЦЕМ - даруйте навколишнім ЛЮБОВ!!!
    І все стане на свої місця.

• Подобається Подобається x 11
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дівчата, ось вам картинка.тримайтесь! У мене зараз теж не все дуже добре...але мовчу... і чекаю коли , нарешті ,закінчаться мої неприємності.

• Подобається Подобається x 13
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Жизнь - це як зєбра. Біла полоса, чорна полоса, біла полоса, чорна полоса, і так знов біла полоса і чорна полоса, біла і чорна, чорна і біла, а потім хвост, і пооовна задніца.

• Подобається Подобається x 20
  6. Lady

Lady Well-Known Member

Пане Ромко тримайтеся, сили вам і вашій дружині, ми всі вас підтримуємо. Я дуже надіюсь і вірю що в вашої донечки стан здоров"я покращиться. І в вашому житті настане біла полоса і буде тянутись довго довго.

• Подобається Подобається x 18
  7. Горобчик

Дійсно, що ми тут зі своєю депресією, як в людини справжня біда. Треба кожен день дякувати Богу, що ми живемо, бачимо, чуємо, говоримо, ходимо, якщо сидимо на форумі отже було за що купити комп, і є за що заплатити за інтернет. Пане Ромко тримайтеся спільними зусиллями і Божою поміччю все подолається, за здоровя вашої донечки обовязково замовлю молитву в церкві. Сили і терпіння Вам і Вашій сімї.

• Подобається Подобається x 19
  8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Настрій сьогодні такий...

• Подобається Подобається x 5
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас також таке... В дитинки такі рубці на дупці і вона така червона як в макаки.:8:

За останні кілька тижнів навчилась висипатись за 2-3 години.
    Не реагувати на зауваження мами які ми не такі (бо живемо разом) і як в нас в хаті можна бомбу кидати ну і тому подібне.
    Переробляю роботи за двох на роботі.
    І не втрачаю духу... просто все сприймаю спокійно. Дитина плаче годинами не може заснути, мушу носити - привикла.

Просто знайшла собі віддушину для себе. Всі ідуть спати а я собі своїм займаюсь. І так мені добре.

• Подобається Подобається x 13
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Пояснюю-пояснюю, а таке враження, що говорю до малих діток...реакції 0!!!

А жінку любити не треба!!! Я розумію і підтримую його завжди...і відповідно хочу віддачі!!! А останнім часом я цього не отримую

• Подобається Подобається x 4
  11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Откуда в маленьких человечках столько злобы? Читаю на месных форумах посты молодежи и прихожу в отчаяние... Откуда столько злобы? Нет ни жалости, ни морали... Крут тот, кто больше бабла скосил и больше девок перетрахал (извиняюсь, по другому не сказать), тоже самое с девочками... Тот же случай с девочкой из Львова, которая разбилась у нас в парке - единицы высказали сожаление и соболезнования... остальные несли такую ересь, что я аж расплакалась... Мне сегодня горько от того, что люди злые... Это накапливалось во мне уже почти месяц... Я не хочу чтобы мой будущий ребенок жил в таком обществе, неужели ничего нельзя изменить...

• Подобається Подобається x 12
  12. Inkiss

Inkiss Member

Можна, чому ж ні? Мінятись самому, вселити в когось надію, виховувати дитину - Людиною, зайвий раз посміхнутись :) Саме головне, не ставати самому байдужим; власне не злим, а байдужим... Мати свою, позитивну, позицію.
    Сьогодні так пахнув цвіт....

• Подобається Подобається x 15
  13. Kaff

Kaff Well-Known Member

Якщо дійсно любите, говорите і все інше - то це - правильно.
    А якщо починаєте рахувати хто дає більшу віддачу, а хто меншу - це не цілком правильно.
    За час подружнього життя часто виникає бажання порахувати "власний вклад", і він завжди видається більшим, аніж вклад партнера. Хоча, зрозуміло, ніколи не буває абсолютної рівності, однак, Вашому партнеру також видається, що він вкладає більше за Вас...
    Що ж робити у такому випадку.
    Все-одно - ЛЮБИТИ.
    Ви ж чомусь обрали собі цього супутника для життя. Значить є у ньому позитивні сторони. Акцентуйте на них. Подумайте, які риси вам подобаються у партнера. І щиро захоплюйтеся ними.
    Якщо якоїсь риси бракує - не бійтеся плекати її. Як буде хоч малий росток - плекайте.
    Не дуже думайте що ПОВИНЕН Ваш партнер, подумайте, що повинні ВИ.
    Звичайно, що не слід садити собі партнера на голову - межу свого "можу" треба зазначити чітко, спокійно, але й дотримуватися її неухильно.
    Батьків - ще раз скажу - полюбіть їх і спробуйте зрозуміти. Якщо зрозумієте спонукальні мотиви - на 90 відсотків вже пробачите.
    Все може бути вилікуване через любов. Через любов до ближнього, і до себе самого теж, між-іншим.

• Подобається Подобається x 4
  14. mamatu

mamatu Well-Known Member

бачу, що у більшості з нас весняна депресія.
    а я собі навіть депресувати не можу дозволити.
    бо у мене, як то кажуть: "біда сама не ходить".
    до всіх бід чоловік зламав ногу.
    і шкода, бо болить, і обов"язків тепер більше на мене, і заробіток суттєво постраждає...
    таке враження, що хтось чорно позаздрив нашій сім"ї, що так все валиться.
    а я почуваюсь людиною-скелею, що все це витримую, але десь "кап-кап" мене підточує.

• Подобається Подобається x 10
  15. Lady

Lady Well-Known Member

Розумію вас, у вас зараз дійсно і обов"язків і роботи побільшало бо і за чоловіком і за дітьми зараз треба доглядати, але ви тримайтесь, то просто такий період тяжкий а не хтось позаздрив.
    Недавайте тому "кап-кап" вас зламати, так-як написали в свому підписі:

• Подобається Подобається x 7
  16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Мамату, тримайтесь!!! Ви дуже сильна жінка!!! Все буде добре!!! [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  17. Горобчик

Мамату це ВАМ!!!!!!!!!!!

І це також

• Подобається Подобається x 9
  18. mamatu

mamatu Well-Known Member

дівчата, дякую за підтримку!
    мені й правда вже легше. я намагаюсь не розводити у голові "тарганів", а просто робити те, що мушу.

• Подобається Подобається x 5
  19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ше й трошки часу на форум знаходите...я ж казала

• Подобається Подобається x 2
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви бачите як я вами перейнялась, що ви мені аж уві сні приходите!:haha: (див. гілку "Звичний день")

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)