...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Повністю підтримую.
    Нераз хочеться сказати
    -Люди!
    Ви не знаєте біди..
    І дай Вам Бог не знати...

• Подобається Подобається x 12
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

коли людині погано - то не кожен має силу думати, що добре, що все не гірше. це цитата з вислову однієї людини, навіщо вимірювати глибину людського болю чи простої хандри? погано? поможіть добрим словом, а не осоджуйте, я вважаю.

• Подобається Подобається x 10
  3. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

А я так деколи і на себе гніваюсь, бо своя біда, навіть не біда, а так, проблемка, часто здається більшою набагато, як горе інших

• Подобається Подобається x 1
  4. Малявка

Малявка на своїй хвилі

так і є, Бог не дасть людині більше болю і горя, ніж вона може витримати. але чи допомагає то, шо комусь поруч гірше, справитися із власним негативом?

5. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Мені допомагає інколи..

6. bora

bora Well-Known Member

Надійко, я розумію про що Ви. Але маю близьку людина яка зі всього вміє робити трагедію. І повірте. одна річ якщо хтось хоче емоції перекласти на папір, у вигляді віршів. думок тощо - це позитив.
    Але часом я спостерігала таке неймовірне накручування себе, що все довкола тьмяніло порівняно з проблемою цієї людини. Я не можу сказати їй у вічі - що це егоїзм прирівнювати свої непорозуміння до вселенських і навантажувати їх на плечі довколишніх. Але бачила, коли вона розклеюється нічого кращого не вдавалось зробити крім як викликати вогонь на себе - вона з тієї злості переключається на мішень та активно щось робить, щоб дістати мене, забуваючи про свої клопоти. Вже не вперше спостергаю, що вже краще струснути людину ніж її пожаліти. І ця гілка тільки сприяє розклеюванню - на пару днів сліз і депресії. Та серце ж не залізне шоб його так нищити!

Я пропонувала просто закрити цю гілку. Назвіть іншу - Душевні переживання - це конкретно і без МЕГАреклами тоді.

• Подобається Подобається x 9
  7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Таких людей дійсно є не мало і я вас розумію. Тільки не всі однокаві. Особисто мені легше один раз написати, допустимо, у цій гілці, хтось відгукнеться - і вже легше, тому, що хтось хоча б звернув увагу на то, що мені зле. Хтось себе жаліє, комусь потрібно, щоб його пожаліли, комусь потрібно виговоритися. Не треба всіх судити однаково.

Додано через 2 хвилини
    це дуже добре:)

• Подобається Подобається x 4
  8. bora

bora Well-Known Member

Я проти такої назви. А вже на іншій гілці можна поговорити і на тему. як краще виходити з депресії:)

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

для мене депресія - то ще страшніша назва:) може назва і дійсно є трохи "утрірованою", але то не міняє суті, що комусь є погано, нехай і не "гірше всіх".

10. bora

bora Well-Known Member

Ви не уважні, пропонувались - душевні переживання. Або хочте сімейні незгоди. Та мабуть, сто разів повторювати змісту нема.

11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

спробуйте створити альтернативу цій темі.:)

12. bora

bora Well-Known Member

Я попрошу модераторів. В мене навідміну не вийде. І не те щоб переживань не було - не бачу потреби переживати їх ще раз на форумі. Треба йти далі і шукати кращих.

13. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Одного разу, шість років тому, я звернулася до знайомої психотерапевта по допомогу через кризу "втрачання себе". Вона мене вислухала і дещо строго відповіла: "Щоб було що від себе втрачати, необхідно те в собі ще вибудовати!..." Я сперш була дуже здивована і обурена таким безпідставним, як мені здавалось, твердженням, але, повернувши додому, міцно замислилася над тою фразою...От, і нині ще все "будую себе". З роками переконуюсь-усенького мого життя не стане на ту велику духовну працю...

• Подобається Подобається x 11
  14. irka-shkirka

irka-shkirka Member

А мені нагадався старий анекдот: Він був російською, тому наведу як було не перекладаючи:
    Сидить Абрам біля ліжка хворої Сари.
    - Абрам, мнє плохо
    - Тєрпі Сара, всєм плохо.
    - Абрам, мнє очєнь плохо.
    - Тєрпі Сара всєм плохо.
    - Абрам, мнє плохо, нє могу тєрпєть
    - Тєрпі Сара, сєйчас всєм плохо.
    Сара померла, а Абрам голосить: "Сара-Сара, почєму ти нєсказала, что тєбє хуже всєх!"

Мені видається, що людині це властиво все сприймати через себе. І що її проблема - це найбільша проблема світу, навіть якщо це стосується зламаного нігтя. І річ не в тім, щоб визначити, що є насправді в світі найгіршим. Людина справді в даний момент так почувається, виллє душу на форумі, отримає пораду, і їй полегшає. Це образна назва і я не є впевнена, що вже аж так конче міняти назву. Якщо підходити так то яке б горе не було, завжди знайдеться ще більше.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене був такий випадок ще до одруження, коли жили в різних містах. Я дуже переживала, а він не брав телефону. Я образилась, сказала все, що думала. Сказала, що якщо він не хоче хвилюватись через мене, то нехай не змушує мене хвилюватись. Після того я його відпускаю і на пиво, і на більярд, і куди йому треба, але я обов'язково маю знати куди він іде і з ким. Відповідно я теж йому про все говорю, щоб потім не виникало підозр і вигадок.

Додано через 3 хвилини
    Про назву теми. Думаю, коли людині погано нехай навіть через те, що вона посварилась з дорогою людиною, то їй не до того в цей момент чи є ще комусь гірше і які там війни і посухи в світі! І вона не шукає когось, кому гірше, щоб почуватись краще. А шукає підтримку, пораду, співчуття..

• Подобається Подобається x 14
  16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже влучно сказано!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  17. bora

bora Well-Known Member

Певно люди різні. Очевидно, що чим гірше навколишнім тим гірше мені. І до навпаки, добре всім - і я тішусь, забуваючи на мить, що в сім"ї була сварка. І не принесу свої проблеми на роботу, щоб псути всім навколишнім настрій, швидше не вийду на роботу якщо вже нервовий зрив. І та, яка така недобра, що сестру, яка ходить і гнітючому настрої на роботі, бо щось їй не то сказали, ввечері добре ще й висварю.

Нє ну що це буде як всі будуть за зламаного нігтя в колективі гавкатись. бррррр.

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якісь самі гавки тут позбирались...

А мені сьогодні зле. Горло дере як дурне і голова болить і температура є, що ледве не комп дивлюсь. І воліла б я лежати в ліжечку тепленькому і спатки, та ба навіть спатки не хочеться...

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

тільки Маруся могли так сказати:):):)
    ось вам, стояв глечик на кухні. кажуть, ведмедики таке люблять

а я курсову вже третій день пишу, просувається зовсім поволі.
    болить вся спина - не знаю чого. і ще голова болить. а за вікном страшенна мрячка - дрібний-дрібний мокрий сніг... холодно.

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

за вікном ніч..всі нормальні люди давно сплять а я...я сиджу і плачу...мені так погано...ну чому так???чому коли ми любимо людину,жити без неї не можемо,дихати і їсти,якщо та людина є сенсом твого існування і надихає тебе на підкорення нових вершин,якщо лише заради неї змушуєш себе жити і радіти життю,та людина тебе не любить..ну чому я така непотрібна???чому я лише друг??? і все.....як мені вирвати з серця цю любов??..я не хочу болю..я більше не можу так..я втомилася...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)