...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

так, сварка з коханим не найстрашніші речі, трапліються гірші - коли втрачаєш себе. і це непомітно, адже нічого не відчуваєш, а так, поступово, по крихточці, розпадаєшся ти сама...а потім?? от що потім??

2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

шукаю відповідь на це питання, так і не можу нічого знайти... Господи, ну коли я зможу віднайти себе і стати кимось в тому житті...деколи здається шо якби мене не було, то нічого б і не змінилось(хіба б доцьки не було,якби не я), а все решта може існувати і без мене...

• Подобається Подобається x 2
  3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

було б не погано якби вечерю приготував саме він.
    Знаєте я минулого року хотіла полікувати чоловіка, дала йому антибіотики МАКРОПЕН, просто мала до того пила, чоловіка через 15 хв забрала швидка:sad: , ше б пять хвилан і капець, тепер алергетік, ніяких таблетків не можна. То я ше досі йому як він шось втне, а потім просить їсти, кажу "Макропену тобі а не їсти":) .
    Тепер так кльово він в мене на мушці:) . Шось не то скаже, я зразу "Так зараз підсиплю Макропену". Справилася:radist: :radist: :radist: .
    Спробуйте, може й на вашого подіє:) .

Додано через 1 хвилину
    ну не знаю за все, а от форуму без вас я собі вже не уявляю.

• Подобається Подобається x 6
  4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дякую за підтримку. Так, про 4,00 я пожартувала, але десь на каву таки схожу, бо дійсно бачу що накручую себе, я не кажу що то обовязково має бути якась зрада, просто як ви вже казали, закрадаються підозри... А так розвіюся... Та я вже відійшла, я така людина шо не можу довго ображатися, але якось так на душі погано....
    Кидаюсь і читаю про сварку з чоловіком. Не гнівайте бога, в житті стільки страждань і лиха...
    По-моєму, для того щоб було погано на душі то не обовязково шоб хтось вмер, а як погано на душі то і день поганий, а для мене то катастрофа якась, я пожитті невиправна оптимістка, так що такий стан душі і якісь депресії, то для мене шось дуже страшне. Взагалі написала сюди бо мені реально важко сьогодні, погано, хочеться забитися в темний кут і шоб ніхто не бачив. Але я пересилюю себе, написала сюди і мені вже легше, і замість того щоб сидіти і дутися, я ліпше піду з сестричкою на каву, а там заспокоюсь і тоді ми з чоловіком поговоримо спокійно і серйозно.
    Блін, а він ше й дзвонить як назло сьогодні цілий день на всі три телефони, а я зараз з ним говорити не хочу, можу дурниць наговорити:ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  5. Квіточка

Нічо-нічо хай подзвонить, попереживає, ви ж теж певно вчора дзвонили, і шо.... пив пиво.... тепер ваша черга, хіба напишіть смс жиби приготував вечерю.... романтичну...
    Успіху вам!

• Подобається Подобається x 1
  6. Лідочка

Дякую:) Я дзвонила вчора з 00,30 до 4,00 (періодично). Ніхто нічо не відповідав, а я сиджу і переживаю, в середині все перевертається, дурні думки в голову лізуть, тошнить, за 1 годину 4 РАЗИ сходила "по великому" (вибачєйте але шо правда то правда):sad:

7. Квіточка

Як я вас розумію
    Не розумієте
    Чудово розумію

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Життя то така штука...Сьогодні здається, що немає для чого жити, все втрачено , все так погано....а назавтра вчорашні проблеми здаються такими дрібницями
    Лідочка, Надійко, не втрачайте оптимізму, гумору, надіїї.
    Все наладиться .

• Подобається Подобається x 3
  9. Квіточка

то з реклами якщо хто не впізнав

10. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А ти вже помирилась зі своїм? все налагодилось? Бо якось трохи дивно це від тебе чути...ти ж також любиш трохи подепресувати...

11. bora

bora Well-Known Member

Ви не зрозуміли. Пишіть про що завгодно, але звертайте увагу на назву гілки - асоціації щонайменше зі смертю близьких та невиліковною хворобою, смертельними гріхами якщо хочете, але аж ніяк не з душевними переживаннями.
    Мені особисто мурашки по шкірі як її бачу серед рядків. Або я не розумію що таке гірше за всіх???? Не треба перебільшувати значимість проблем, і грішити і других лякати.

12. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Але ця гілочка здається була створена саме через душевні переживання...хоча я можу помилятись

13. bora

bora Well-Known Member

Для цього достатньо було започаткувати нову гілку.
    В тому то і річ.
    В найкращому шлюбі сварок буде тисячі. То чому кожну таку треба робити бідою для себе і оточуючих? А взяти себе в руки??
    Плекати в собі ненависть або образу по-моєму єдине до чого це може призвести - до самогубства або гріха проти себе та тої людини. Чому цього не розуміють? Не можна тягнути як гуму цей випадок, він вичерпується пошуком виходу з ситуації. А в емоціях виходу ніколи не знайти.

14. irka-shkirka

irka-shkirka Member

Не знаю, чи можу я радити, адже ще не одружена і про подружні стосунки знаю швидше віртуально, але спробую викласти свої теоретичні знання. Можливо на практиці все інакше, та все ж...
    Мені здається, що щось підозрювати - марна справа. Можна тільки себе зїсти. Грунт для підозр завжди знайдеться. Дуже багато речей можуть мати різноманітне пояснення. І коли ти вже предвзято шукаєш факти - ти їх обовязково знайдеш. Мені видається, що краще спокійно поговорити, зясувати, вислухати його думку, спокійно, щиро, навіть з усмішкою сказати, що тебе турбує, вислухати його пояснення і якщо вони не є ЯВНО неправдивими то постаратися повірити, водночас сказавши, що оскільки в тебе вже закрався той мікроб, то, якщо вам дорога сім"я, то варта змінити стосунки, щоб знову відродити світле почуття. Домовтесь, що він старається уникнути двозначностей, щоб могли б спровокувати твої підозри, навіть якщо вони абсолютно безпідставні - якщо любить, то зрозуміє тебе. А ти, в свою, постарайся приділити йому більше уваги, турботи, зробити йому більше добрих несподіваних сюрпризів. В жодному разі не зясовуйте стосунків, а поговоріть про це з гумором. Якщо є кохання, воно все виправить. Злістю, вимогами, чи робленням "на зло" не можна нічого досягти. Краще змагатись хто кому більше приємних речей зробить. Почни із себе і без думки, що він мусить зробити більше бо ти так робиш. Якщо є шанс поправити щось в сім"ї - то тільки добром. Якщо ж ні, то варта вам спокійно визначитись, як житиметте далі, прийняти спільні правила і тоді їх дотримуватись. Це як жити з хворобою, яку вилікувати неможливо, але варта локалізувати. Та, думаю, це крайній випадок і швидше за все Ваші підозри безпідставні і щиро поговоривши та приділивши один одному більше уваги забудете проблеми і згадуватимете їх з усмішкою.

• Подобається Подобається x 7
  15. Лідочка

А ви не думаєте шо в кожного різні асоціації? Я якраз і прочитала назву гілки, і по моєму назва не про каліцтво, смерть і т.д. і т.п.
    просто мені сьогодні гірше всіх... по моєму якраз і стан душі тут мається на увазі.
    А до чого тут самогубство, такі крайнощі.....

• Подобається Подобається x 4
  16. bora

bora Well-Known Member

Стан душі. Інша справа - внаслідок чого.
    Чому не знести цю гілку з такою назвою... Ну душевні переживання то так і назвіть. Для чого ці маніпуляції. Коли це читаєш хочеться допомогти, але коли збоку бачиш більшу біду, то неволею починаєш на таких людей гніватись, що не тішаться здоров"ям, дітьми, нормальною сім"єю насправді, миром в країні і т.д..

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

інколи хочеться запитати: а ви знаєте що то таке: "гірше всіх"? мені було дуже зле, але я думаю, що є й гірше....

• Подобається Подобається x 10
  18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Boro та Миху, ви не розумієте сутності цієї гілки, тому що ви дуже сильні люди, які не привикли плакатись комусь. Але є тут і такі хто потребує підтримки або поради, а деколи просто висловитись... знаєте в деякій мірі підтримую вас, бо знаю шо на свті є міліони людей, яким дуже погано,але ж зрозумійте і інших дописувачів, які можливо просто хочуть вилити свою душу...навіть якшо це не дуже велика проблема на ваш погляд...нехай краще пишуть, аніж тримають все в собі, бо згодом може бути гірше...за всіх...

• Подобається Подобається x 12
  19. Лідочка

По-моєму для кожного "гірше всіх" може бути з різних причин. В мене стан душі, в когось погане самопочуття, ше в когось якийсь депресняк, та дай Бог щоб все вищеперелічене то було те найгірше, а не смерть, каліцтво, війна......Вибачте, але я не розумію вашої позиції.
    Я сиділа на роботі якась зовсім розбита, ніяка, дуже захотілось написати, з кимось поділитися, просто як-то кажуть висказатись. Написала, стало легше, хтось шось порадив і мені вже веселіше стало, а тут виявляється шо якшо в тебе немає якоїсь глобальної біди, то писати сюди не можна.
    Люди, пишіть!!!Пишіть сюди як щось болить, душа, тіло, мозок, не знаю, погано вам сьогодні, чи дуже погано, пишіть як хочете почути добре слово, підтримку, розраду, бо не завжди є з ким поговорити. А так легше....

• Подобається Подобається x 4
  20. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

А я згідна частково і з Михом, і з Надійкою. А ще дуже шкода, що гілка "мені краще всіх" має так мало дописів!

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)