...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Мабуть, та погода таки добре на мозги діє. Сама останніми днями думала, як то далі має моє життя бути - закінчу політех і що? Квартири нема, кредит брат - та ну в баню, такі ціни, ви правду казали, Нірванко. Розстроєна така..

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя мама рахувала так.. Якщо батьки візьмуть для нас квартиру в кредит (бо мені ніхто не дасть, бо я офіційно безробітна, а чоловік взагалі громадянин іншої країни), то мені треба буде 20 років сплачувати по 300 дол щомісяця, а решту - орендатори.. Тобто я буду жити 20 років ТАМ, щоб мати квартиру ТУТ!! :sad:

3. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Дуже важко...

4. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Так, то жахливо, що в рідній країні так важко знайти собі місце. Кредити непосилбно дорогі..:sad: Але у вас є чоловік, тому тримайтеся, вдвох все легше здолати. Я чомусь впевнена, що все у вас буде добре.

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Обов"язково буде все якнайкраще.Навіть не сімніваюсь :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Галинка

Галинка Well-Known Member

Дівчата, не розстроюйтеся!!! Я колись була в такому ж положенні, як і ви:робота за копійки, квартира (щопівроку треба було шукати нову), не бачила сенсу життя і здавалося, що виходу немає. Ще й вчилася в ЛНУ (заочно), сама оплачувала навчання. Було дууууууже тяжко, не було кому мені допомогти, кому підтримати...Як згадаю, аж не віриться що я через то всьо перейшла. Зато тепер, маю все:чоловік, дитина. Сім"я - це все, про що я мріяла. Головне, не падати в відчай, не здаватися, поставити перед собою мету і постійно йти в перед. Керуватися в житті девізом: "В мене все вийде! Я всього зможу досягти!".

Додано через 1 хвилину
    Як каже мій чоловік, 80% проблем вирішуються самі собою.

• Подобається Подобається x 10
  7. syavych

syavych копач

А що робити з 20%? :sad:

8. Оля

Оля Старожилка форуму

А з тими 20-ма треба просто....жити! :) Де Ви бачили життя без проблем? Воно ж тоді нецікаве і як все на 100% супер, то чогось підсвідомо очікуєш, що щось погане має статися. :sad: Так що 20% проблем нехай залишаються. :)

п.с. От я теж зараз маю проблему. :sad: Влітку закінчується оренда на бізнес, а новий, ще грабіжніший контракт підписувати не хочу. Шукаю нове приміщення, але щоби купити у власність. А ціниииииииииииии!!!!!!!!!!!!......коротше страшно аж написати! :no:

• Подобається Подобається x 10
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Правда. У вас в штаті такі ж а може і ще більш грабіжні ціни як і у нас. :sad:

10. Галинка

Галинка Well-Known Member

Як то що?! Вирішувати!!! Ага, захотіли, щоб вже зовсім проблем не було!:) Добре що хоч ті 80% вирішуються самі собою:). Хоча знаю людей, які знаходять для себе всіх 120% проблем. Кожному своє:)

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Відповідь: Звичний день

Такий настрій, наче мене не існує......нічого не хочу......

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З'їж чогось смачненького.. Шоколаду, наприклад..

13. Alias

НІЧОГО не хочу, і шоколаду теж.....посварилася......

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну тоді треба миритись.. Щоб воно не мучило ні Тебе, ні того, з ким посварилась.

15. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ооо... А як засмучують ціни на квартири у Харкові... 50 000 маленька однокімнатна... а у моєму районі бачила й за 72 тисячі... Чи у Львові теж такі ціни? Бо мені здається що все ж таки меньші

16. syavych

syavych копач

Погано здається, маленька однокімнатна квартира, не кавалерка, не в дупі (вибачте) міста, з сан-вузлом - 60 000. А тепер ще порівняйте середню з/п в Харкові і Львові, то взагалі до Львова не захочеться.

• Подобається Подобається x 2
  17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мені сьогодні точно найгірше. Чоловік прийшов в 4,00 ранку, на підпитку, був з друзями в барі, хоча до 2,00 ночі був на роботі (робота така), а потім після такого тяжкого дня вони вирішили трохи розслабитися, я б нічого не сказала, якби він хоч смс написав, а то я думала здурію.:scare: Але то було би ше півбіди, якби не те що він зняв обручку і забув її вдіти, я побачила, скандал....:padonak: Каже що зняв на роботі щоб не пошкодити (збирає меблі, не робить, а збирає!!!), чим там можна пошкодити, викруткою, саморізом????Не розумію....Короче я так і не заснула тої ночі, стала зранку на роботу, випила термоядерної кави, і пошурувала......Не знаю вірити йому чи ні, але він втратив мою довіру, взагалі так тяжко якось, вити хочеться, не знаю як реагувати.
    Але вже домовилася з сестрою йти сьогодні після роботи десь до бару якогось... Розслабитися трохи, може-то мені сьогодні прийти в 4,00?:) :sad: :sad:
    Не знаю, щось в мені зламалося, та сліпа довіра десь ділась і як тіні за мною ходять якісь дурні підозри....нема слів.....

• Подобається Подобається x 4
  18. bora

bora Well-Known Member

Це Ви дарма про найгірший день. Порадити як бути я не можу, бо кожен чоловік іфнакший Вам видніше значить. Поговоріть спокійно з ним. Але мій чоловік повертався і пізніше (чи то раніше). Втрачати здоров"я на тому не збираюсь, ще дітей виховувати...
    ..Хочу звернутись до усіх - мене лякає коли люди дописують в цій темі! Кидаюсь і читаю про сварку з чоловіком. Не гнівайте бога, в житті стільки страждань і лиха...

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Лідочко, мій чоловік також збирав меблі декілька разів вдома і знайомим і постійно знімав обручку(чесне слово!!!), аби не пошкодити її і не зробити її овальною... задумайтесь, можливо він сказав правду?!
    Знаєте саме найлегше піти вечероком в бар, напитись чи підчепити собі когось, а от прийти вчасно додому, приготувати хорошу вечерю і поговорити про все зможе не кожен...перед тим як зруййнувати треба 100 разів все обдумати чи справді ви цього хочете! Я розумію як вам обідно, але ж треба вміти прощати....

20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Прекрасно вас розумію!!!!!!! Але повірте то пройде, і ви знов будете вірити чоловікові як колись, просто зараз в вас закралися підозри, які вас мучать. Думаю в цій ситуації варто не робити поспішних висновків, і піти розважитись(не кажу напиватись), просто відволіктися, бо накрутити себе дуже просто. Посидиш, попридумуєш і на Кульпарків. А потім подумаєш ну і чого я така дурна. Так шо ви не переживайте, все буде добре час все залікує.
    Знаєте скільки разів собі таке видумувала, клялася шо вірити йому не буди, шо він для мене вмер... Але так жити не можливо... Преба пробачати і відпускати... Та він в вас хороший, просто такий збіг. Основне шо він вас любить.
    А шо потрібно писати тільки про хворобу, крадіжку...
    А якщо болить душа....???????? Думаєте такий день прекрасний.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)