...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Це факт, але якщо перспектива - відмова нирок в майбутньому і діаліз поки донор нирки знайдеться, може змінити їхнє ставлення до дієти.

• Подобається Подобається x 5
  2. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Відповідь: Жінка з цигаркою

Хто не курить і не пє той здоровеньким помре!

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та то так лишень здається. Бо нашого цвіту по всьому світу. Будете одного разу проходитись вуличками і почуєте рідну мову.
    А з Польщі можна переїхатись до Львова, це не те що мені... Певні аж на штарошті (ой а я вже штара) побачу щераз улюблені вулички.:sad:

Додано через 1 хвилину
    Маріченька, він у мене на дієті вже давно сидить. Змарнів. Нічого смаженого не хрума, лишень варене і кашки різні.

• Подобається Подобається x 7
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Отак моя бабуля, нашого дiдулю вигодовувала чи не 25+ рокiв... Все варене, парене, дiєтичне...

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

а що зробиш? чоловіки як діти...

• Подобається Подобається x 1
  6. Myshka

Myshka Active Member

І що там розуміти? Польська мова абсолютно не є складною. За дуже короткий термін Ви не те,щоговорити - думати будете польською.

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

півдня ревла... голова як баняк. ще на додачу надихалася побутової хімії...
    якраз впору вмирати:sad:

8. Зануда

Зануда така зануда

Звісно все індивідуально, але я вчилася у Польщі 5 років. Нічого страшного в ній нема. Не накручуйте себе. Ви їдете з людиною, яку кохаєте, не в село якесь глухе, а у велике місто. Мова нескладна - навчитесь. Не настроюйте себе на негатив. Пройде кілька місяців і ви зауважите на вулицях міста знайомі обличчя і це буде означати, що ви майже вдома.

9. Myshka

Myshka Active Member

Кажуть, що геть погано - це смерть, хвороба і погані діти, все інше не варте
    ніяких і нічиїх сліз. Шопінг - чудова терапія, купіть собі коханій щось і пам"ятайте, що все буде добре, навіть, якщо зараз не все так, як Ви б хотіли:)

• Подобається Подобається x 3
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

дякую за підтримку штанів

• Подобається Подобається x 2
  11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Шо за істерика?
    Надіюсь сьогодні вже краще?
    Як там ваш чоловік вже одужує?

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

та нє... операцію не хочуть робити по причині хворого серця, а дроблення відклали через те, що каімнь якраз на кровеносій судині.
    не спала півночі, обпившись меліси задрімала. нині як причумлена і далі реву

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

і він далі у лікарні?
    співчуваю вам,то певно так важко коли він там десь мучиться,а ти тут і допомогти нічим не можеш......тримайтесь і чоловічок нехай тримається - ВИ СИЛЬНІ!!!

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

дякуємо!
    то в мене, мабуть, нашарувалося всього багато. все минеться, все буде добре...

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Минеться,повірте...
    Як поганий сон...

• Подобається Подобається x 1
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

:)

17. Галинка

Галинка Well-Known Member

А мені тааааак хочеться до Польщі!!! Я працювала там 2 роки: півроку в пенсіонаті (60км. від Закопане) і 1,5р. няньою в Варшаві. Так класно було!!!!! Як верталася на Україну то ревіла, ніяк не могла звикнути тут жити. А тепер дууууже хочу, щоб ми з чоловіком і з синочком поїхали туди в гори на відпочинок. Ностальгія...Nirvanka, звикнете, там набагато вищий рівень життя, ніж тут у нас. Мені подобалося розглядати людські подвір"я, коли їхала 8 год. автобусом до Nowego Targu - кожне подвір"я з ландшафтним дизайном:гірки, фонтани, басейни...Красота!!!І то тягнеться кілометрами!!!

• Подобається Подобається x 8
  18. Капітан

Капітан Well-Known Member

А я практически каждый день вижу эту жизнь с другой стороны. Поляков, пьяных в стельку от дешовой украинской водки, которые обматываются скотчем и блоками сигарет в вонючих подвалах магазинов возле терминала...
    Красиво можно и у нас сделать, нужно лишь искреннее желание - больше ничего.

19. Галинка

Галинка Well-Known Member

А я бачила дуже розумних, культурних поляків, які дуже гарно до мене відносилися! До-речі, ніколи!!!!!на границі не мала проблем з польскими цельніками, бо ніколи не везла алкоголю і сигарет, а от з українськими таможниками мала конфлікт - хотіли мене депортувати з України:D :D :D
    А українців, обмотаних скотчом і блоками сигарет і ріжуть наші нещасні автобуси, щоб нашпікувати їх алкоголем ви не бачили?????? А я бачила!!! Не повірю, що тим люди займаються зерез безвихідь!!! Як в поляків є хами, так і в нас їх не бракує!

• Подобається Подобається x 4
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як не прикро це говорити, але вже хочеться поїхати.. Просто змучилась тут.. Останніми днями ця кабінетна система вижала всі соки.. Ще і побачила ціни на квартири у Львові.. Нічо не тішить, нічо не радує..
    То всьо через погоду, певно..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)