...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Я тут і собі хотіла ту табуретку після того, як мене кохана родина вивела з себе, але пройшов день, якось все втряслось... Та ну її, ту табуретку, нехай Niemand краще душу відведе :)
    Ох вже ці нещасливі кохання, скільки вони нам крові псують!
    Niemand, може то Вас Бог якраз від тої людини оберігає? Просто треба зараз перетерпіти, а потім все мине, зустрінете гідну Вас людину, будете щасливі разом.
    А зараз просто не показуйте, як Вам важко, не тіште його самолюбства. Якщо десь зустрінете - пересильте себе і ставтесь з прохолодою, ще краще - з легкою насмішкою...
    І взагалі - скоро весна, стільки всього можна напланувати - і зачіску змінити, і перепробувати нову косметику, і на курси які-небудь піти!
    А ще краще: хапайте подругу, - і в похід магазинами, перукарнями, дискотеками, кафе, і, найголовніше - жодного слова про НЬОГО!
    Допоможе, чесно :) (перевірено на собі!)

• Подобається Подобається x 10
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Слова Niemand ніби описали мій стан кілька років тому.. Коли мені було 18, я казала, що все - життя не склалось, я - найсамотніша і найнещасливіша на цьому несправедливому світі.. І щороку я тільки пересвідчувалась в тому.. Стільки любовних історій, переживань, розчарувань.. І от коли я нарешті зрозуміла, що мене хлопець просто хотів використати, як і зрештою більшість із них, я почала жити для себе! І не зациклюватись на тому, що обов'язково треба знайти взаємне кохання.. Я більше не жаліла себе, а навпаки - полюбила, і почала жити для себе: розважатись, брати участь у пригодах, які доля підкидувала.. І саме в такий момент я зустріла своє кохання і стала неймовірно щасливою, коханою, бажаною! :)
    І зараз, коли буває зле, я організовую щось приємне, ніби на зло негараздам, і вони просто зникають! :)

Niemand, молодість нам дано не для того, щоб оплакувати себе і нещасливе кохання, а для того, щоб жити! Жити для себе і в своє задоволення! Радіти тому, що маєш, і примножувати все хороше, а на негаразди не звертай уваги, бо вони того не варті! ;)

• Подобається Подобається x 14
  3. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ооооо, то напевно всі таке перживають....

• Подобається Подобається x 4
  4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Як позбутись нерозділеного кохання (людям без почуття гумору краще не заглядати): http://valero4kina.livejournal.com/3337.html

• Подобається Подобається x 6
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мегаржач!

• Подобається Подобається x 7
  6. Niemand

Niemand Active Member

Дякую Zirnycja за підтримку..Просто важко розмовляти з тим,хто бажає знайти в тобі щось відмінне та немає бажання віддаватись своїм власним почуттям..Але я всеодно так неможу..Інколи мені просто хочеться забути все,викинути і його зі свого життя..Але.....неможу...Надто багато він важить для мене..Хоча,я вже ні на що не претендую..Просто хочу,щоб він зрозумів мене хоч колись..Хоча....ні...краще нетреба..Нехай собі живе своїм життям..Нехай не відчуває цього болю..Цих прикростей при розтаванні..Важкодуже..Стільки всього пережили з ним..Стільки всього разом..А сьгодні вже розповідають,що він там ледве на ногах стояв..Добре погуляв мабуть..Незнаю..Питання може й добре..Але,якби ще мати відповіді на них..Постійні спогади,навіть ще досі неможу зняти його фото зі стінки..Рука не піднімається..Та і нікому не дозволю його зняти..Чомусь так,сама незнаю чому...Просто щось підсвідомо каже,що воно там потрібне,щоб я незалишала віру..Хоча з іншої сторони:"Не лізь туди..тобі того не треба!"..Але,надія житиме..Той вогник непогасне ніколи...Я не дам згаснути..І вже нікого мені нетреба..Я і сама витримаю..Боюсь лише їхати звідси до вас в Львів..Нехочу залишати його тут..Боюсь втратити його назавжди...

Додано через 4 хвилини
    Дякую вам всім за підтримку..Я посміхаюсь..Радію..Стараюсь не думати ні про що..Сумую лише тоді,коли знаходжусь сама,щоб своїм виглядом не псувати настрій навколишнім людям,друзям..Вони того не варті..Адже,це лише мої проблеми...А їхній настрій-це самопочуття,самовираження сьогоднішніму дню..Не маю права псувати його..Тому..Тримайте далі табуретку...Я їй нічого поганого не зробила..Чесно..Ну так трохи посиділа,ніжками помахала.=)

7. lulu

lulu Well-Known Member

Niemand то вам!
    літайте вільно як матимете бажання ;)

8. Niemand

Niemand Active Member

Дякую....Літатиму обов'язково..Дозволите літати над вами??Адже саме ви подарували мені крила..Я їх мрією назву..Можна??

9. lulu

lulu Well-Known Member

ок. без питань.
    ось вам запасні...про всяк випадок...

і один з моїх улюблених віршів "про літати над тобою...."

Йосифа Кун. Дух(текст Ю.Андруховича)

Дозволь мені кружляти над тобою.
    Я знав Йосифу Кун, я знав ще кількох жінок.
    Песій Ринок вітав мене песім гавкотом,
    А черниці з вулиці Сакраменток
    Ховалися в нішах.

Ані разу не вигнав мене Макольондра,
    Я завше мав гроші і розум.

Покажи своє місто. Я хочу
    Йти за отими дівчатами
    В сукнях червоних.
    Я хочу дзвонити
    З оцих телефонних кабін.

Я хочу набрати номер Йосифи Кун
    І почути, як вона скаже:
    "Дозволь мені кружляти над тобою".

• Подобається Подобається x 6
  10. Niemand

Niemand Active Member

Дякую ще й за запасні!=)

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:sad: Сумно якось сьогодні... самотньо... Не можу пояснити чому, але відчуваю себе нікому не потрібною...

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

а) сезонна депресія
    б) пмс
    в) нахваляється завітати в гості грип
    зуб даю, що один із цих варіантів підійде :)

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Якби ж все було так просто...

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені сьогодні гірше всіх :sad: Приїхав коханий, якого я майже 2 тижні не бачила, а я захворіла :sad: Не піти погуляти, не потішитись нормально не можу.. :sad: І вже, здається, чоловіка заразила.. :sad:

А ще приїхала нова фотокамера, про яку стільки мріяла, я нею ще не вмію користуватись, а руки то сверблять! А почитати інструкцію нема можливості, бо вона на польській!! За компом сидіти читати укр. чи рос. версію теж нема можливості, бо чоловік заставляє лежати в ліжку.. І ноутбука не дає, бо йому треба працювати.. :sad: І ще, як на зло, фарба в принтері закінчилась і не можу видрукувати ту інструкцію!! А без неї я просто гублюсь.. Стільки всього незрозумілого! І це так прикро мати таку круту камеру і бути не в змозі її використати.. :sad:

Може для когось то банально, а для мене це суцільна катастрофа! Може ще й тому, що хворію і все в такому стані здається сірим..
    Набільша прикрість - мабуть таки не потраплю завтра на фотофорумівку, на яку планувала прийти і набратись досвіду.. :sad:

А ще одна з причин бути в розпачі - Кличко б'ється о 4:00!! Ні чекати до того часу, ні вставати так рано не хочеться, а прийдеться, бо давно чекала на цей поєдинок і мушу повболівати!! (ну може не мушу, але я чомусь не можу без того)..

Йой, ну чо все на купу? :sad:

• Подобається Подобається x 3
  15. lulu

lulu Well-Known Member

нірванко тут до вас втішаченятко прилетіло;)

ще й друга привело...

кажуть якщо полежати в ліжечку...(та ще й біля коханого чоловіка!!!!!) то все налагодиться...

16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Nirvanko, посилаю до вас дохтора, нехай вам шось випише від того грипу!!!
    А тут даю чарівну пігулку,щоб завтра вже все було ОКЕУ!
    Ну і додаю третього ангелочка...(бо поки я шукала lulu вже двох послала)

• Подобається Подобається x 11
  17. lulu

lulu Well-Known Member

лулу має запас (просто їй щось частенько (але тільки останнім часом) буває зле)...гггг[​IMG][​IMG][​IMG]

а то вам надійко... в якості компенсації;)

• Подобається Подобається x 8
  18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Дякую,так приємно!
    А я маю такого одного в запасі і не знаю кому спрезентувати. А тепер знаю,щоб хоча б на секундочку не було такого

ось вам мій кумедний, танцюючий ангелочок...

• Подобається Подобається x 5
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Cirque du Soleil, Corteo?

20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

:agree: перекладіть будь-ласка для особливих:o

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)