...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Ось вам щойно народжене!!! Бережіть його!

Ось вам біла смуга! Ідіть прямо і нікуди не повертайте!!!

Ви його обов'язково знайдете! Просто ідіть на світло....

Ну і ще дещо для Romka,щоб його сьогоднішній день був трошки веселіший!!!

• Подобається Подобається x 14
  2. lulu

lulu Well-Known Member

:o :o :o :o :o
    дякую......

• Подобається Подобається x 9
  3. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Ні, Надійко, мінусова реакція не з образи (Ви є надзвичайно делікатною жіночкою, аби когось ображати),--просто Ваша ілюстрація не відповіла моїм естетичним уподобанням, а видовище людської крові ( Вона-святе!) у такому ракурсі ще й викликала внутрішній протест... Мені щиро не хотілося, щоб небажана тенденція продовжувалась, тому і звернула на це увагу...

Дозвольте Вам подарувати:

І перепрошую, що моя відповідь із запізненням...

• Подобається Подобається x 7
  4. Zirnycja

Дорога Лулу! Завіряю Вас, у мене з гумором усе гаразд! І якщо Надійчине "кіно" і можна віднести до чорного гумору, то Ваша картинка відверто провокаційна!...Те, що там зображено, ніяк не жарти...Розчаровує думка, що ця тема створена в "жартівливому" стані...
    Хоча, ні, така думка вже й тішить--значить, комусь сьогодні не найгірше всіх!!!...

Лулу, а це--для Вас: Переглянути вкладення 1308

• Подобається Подобається x 5
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

всім погано, а мені доооообре

6. Zirnycja

Хочеться і Вас троха потішити Небесним Ангелом, Марусю. (скоро і ми вступаєм в Піст, чи буде легко...)

А це Ангелятко Вашим милим донечкам-сонечкам:

• Подобається Подобається x 10
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякую Зірниця! Моя проблема а може і радість що я швидко все погане забуваю.
    А ангелятко це моя Юліанка, вона себе так каже називати :D:D:D

• Подобається Подобається x 6
  8. Zirnycja

У Вас щаслива легка натура! Та й Вам з Вашими маленькими Квітоньками хіба сумувати? Правда? Я зі своїми малими-великими враз усе недобре забуваю, не надто дають тужити...:)

• Подобається Подобається x 2
  9. lulu

lulu Well-Known Member

про особисто ваше почуття гумору взагалі не йшлося!
    до недавнього часу я ВЗАГАЛІ НЕ СПРИЙМАЛА НЕ РОЗУМІЛА і навіть не хотіла розуміти чорного гумору!!!чесно!
    абсолютно всі мої дописи емоційні-і тому чогось надзвичайного не бачу в емоціях переданих малюнком...воно просто щось значить...щось відображає в середині...
    але я цілком нормально ставлюсь до того що це хтось не сприймає...можливо я теж щось не люблю...наприклад кічові рамантічні карцінки-але я тим не переймаюсь і все!:radist:
    мене зачіпає тільки те що хтось називає мою відвертість
    хоча маєте повне право:)
    і ще одне...я лікувала зуби (фактично ДЕНЬ В ДЕНЬ:eek: ) МАЙЖЕ ЦІЛИЙ РІК!!!!
    в останні 2 місяці цього довгого процесу я навіть була звільнилася з роботи бо поєднувати вже не вдавалось...я не виходила з дому і ні з ким не спілкувалась взагалі! я пройшла неймовірні болі і стреси-коли 6 лікарів над вами розводили руками а потім з прикладкою "хіба" називали астрономічні суми....або коли і 5 пачок знеболювального кілька годин після операції не допомагали...а їсти як хотілось і не було чим або просто нереально було ковтнути...плюс до того повна інтоксикація організму через...не буду вдаватись в деталі...чоловік пройшов ще через крутіші тортури-рідкісні у львові операції....

але той біль з яким я стикнулася зараз змусив подивитися мене на зубних лікарів і того болю з іронією і полюбити чорний гумор...

і хоч.... до прикладу тисячу карм забирайте (гггггг) але я буду казати те що думаю!:radist:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тойво, трохи оффтоп, але...

Лулу, дякую за симпатичні сердечка!!!
    Якраз під мій настрій, що маю останніми днями. :)

Скромно і тихенько дякую...

Але конче мусить бути для тебе ще щось кольорове...

Ну, а без пурпурового вже точно ніяк!

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Найгірше вчора (на св.Валентина) було мені: втратив 90 Гб документів на вінчестері. :scare:
    Але все проходить!
    Прога вже відновлює! Майже всі!:radist: :radist: :radist:

Мораль: треба терпіти і не втрачати надії (\віри,\любови).
    І всьо у нас получицця! :cowboy:

• Подобається Подобається x 12
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

треба гілки з оптимістичними назвами подавати, а не з писимістичними...

• Подобається Подобається x 2
  13. Zirnycja

Можливо, нам всім трохи бракує гумору...
    Допис, дійсно, настільки емоційний, аж трохи задумалась, як відреагувати, аби не створювався ланцюг непорозумінь...
    Маю в хаті троє майже дорослих новостворювачів світу, котрі залюбки жартують час від часу...то вже ж доводиться сприймати і розуміти їхній гумор, і чорний теж..і в цьому проблем немає...
    Мовне слово, мазок пензля , музикальний звук завжди несуть у собі певний зміст, а його вираз у формі, як правило, неточний, недовершений.. Ще й сприймається по-різному, співзвучно до актуального внутрішнього стану, а той завжди є субєктивний для інших.... І на кожний авторський задум знайдеться попит. Це й зрозуміло...
    Будь-яка картина несе в собі повідомлення. На тій фоті не лише споглядання « во внутрь», там-- активна дія, процес...— як на мене, таки недобра інформація. Одне діло, коли подібним хтось може зтлумлювати душевний біль на одинці, а інше-викласти на загал.
    Не мала на меті когось у чомусь переконувати, але тут на Ф є «+» і є «-« , то скористалась мінусом з власної небайдужости. Мені "не сподобалось". Та тим дійсно не варто перейматися...
    Кітч теж не люблю. І картинки від мене не свідчать про мої мистецькі смакові нахили. Мені важливо було зробити крок. Хотілося усім послати по доброму ангелу, то вже що знайшла серед ночі на угорській гуглі ( перед цією відповіддю переглянула гілку, бо кавалик був не прочитанний, і бачу, ангели тут уже водилися...отже моє те бажання-- не оригінальне..). Вони просто милі, і теж сповнені свого змісту... Маю кілька «ідейніших», власне, для Вашого настрою обрала інші, але ті виявились завеликими у форматі. Можливо, буде ще нагода.
    Я шаную відвертість, вона дефіцит. Але, перепрошую, Ви самі назвали свою ілюстрацію «гумором, який полюбляєте». Тому мені особисто стало прикро з думкою, що усе те, що з Вами «відбувається» на гілці—може бути лише жартом, грою на виставі в театрі одного актора..., а десятки співчутливих форумлян щиро поспішають на допомогу протягом ось уже кількох сторінок... Не хочу вірити, що це так і є! Даруйте, ну, іноді мусить бути бодай трохи просвітлення!
    Признаюсь, я теж перейнялась Вашим настроєм, і переживала, що там діється з тою дівчиною в ніч перед Святим вечором. Малий мій тоді не спав добре, і я думала про Вас, почитала Ваш щоденник, вірші, і розуміння Вас (сподіваюсь) мене заспокоїло. А на ранок Ви не відповіли мені...те й не важливо, лиш будьте завжди здорові, і не майте більше нічого спільного з лікарями...

Тема дуже потрібна, у кожного з нас бувають темні , невизначені хвилі в житті, і дійсно добре, коли є де і кому викласти душу! :)

Додано через 12 хвилин
    Вражена, теж трусить... Бідні діти..Чути в медії про подібні жахи, але Ваше повідомлення торкнуло ніби безпосередньо!!! Бажаю спокійного відпочинку вночі, миру!

• Подобається Подобається x 3
  14. Liliyah Romanova

Для Лулу

15. Niemand

Niemand Active Member

Погано....Просто надто погано..В*яле самопочуття,поганий настрій..А все це томущо розмова була не надто вдала..Черговий біль,чергові сльози...І навіщо тільки треба було телефонувати йому...Навіть сама незнаю,навіщо так зробила..Та і що ж могло підштовхнути мене на це,як не власне серце та розум?!
    Далі навіть що робити незнаю..Даремна розмова..Купа негативу..Як людина могла так збайдужіти??Пройшло ж зовсім мало часу..В його серці більше немає місця для мене...Бльше немає місця ніде..Я просто самотня..Забута..Знищена..Як можна себе довести до такого??Стати такою прочитаною для іншої людини?Але за що мене карає Бог??За те,що я надто добре та ввічливо веду себе з людьми??За те,що я їм постійно допомагаю??Чи зате,що просто стала надто емоційна??Купа питань та жодної відповіді на них..І так буде завжди..Аж доки я не навчусь отримувати всі ці відповіді силоміць..Важко все розуміти,але не жити так..Надто важко..Життя вчить,але я не вчусь...Можливо наївна..Але кохання все-таки зараз керує моїм серцем..Мною...Моїм життям..

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

• Подобається Подобається x 3
  17. Zirnycja

Мила Niemand! У Вас yсе налагодиться, побачите, я впевнена! Ви дуже мудра на свій вік дівчина! Щира, добра, гарна душею! Головне, що Ви в пошуку-аналізуєте ситуацію, у Вас виникають питання і Ви шукаєте відповіді... Бог ніколи не карає, Бог з любов*ю посилає нам гідні нас випробування... Ви кохаєте-це прекрасно! Але в тумані закоханности важко прозоро бачити, бо здатні ідеалізувати... Зараз Вам боляче...через біль ми пізнаємо себе, свої можливости. Самотности в ці хвилини не лякайтеся, можливо, саме її потрібно Вам зараз найбільше. Дайте собі трошки часу, щоб, ще зберігаючи закоханний стан, зуміли зауважити людину в цілому, а не тільки ті особливості, які в ній обожнюєте...З часом визріють потрібні рішення! Дуже важливо освідомити в собі завдання: зберегти і пронести на все життя усе прекрасне, що подарував Вам цей звязок, навіть якщо він виявився одностороннім! Зберегти свою любов до тої людини, не залежно від того, яку розвязку принесе сьогодення...

• Подобається Подобається x 8
  18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Дівчата, хто табуретку тримає? Тут іншим треба. Niemand, от зараз табуретку перехідну, яку всі в серцях трощать, вам дадуть, мо, полегшає;)

19. Liliyah Romanova

Все-все, вже віддаю!!!
    На дірку насередині не звертайте увагу. Склеїла, як вміла. :shy:

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це все прогулювання уроків праці дається в знаки :D:D:D