...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

скоріше "ЧИ ШО":)

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Сиджу читаю дописи і сльози на очах... Так мені сьогодні дуже погано, посварились з чоловіком, ще вчора, хоча він, як завжди, вважає, що його вини немає, я собі щось понавидумувала і дуюсь.....
    Вчора пів години просила, щоб заїхати в "Епіцентр" (два місяці тому зробили ремонт у вітальній, і я потроху докуповую різні дрібнички: вазочки, вазонки, рамочки, таке враження, що йому все одно, як буде виглядати кімната), поїхали - і дарма, там він мене так розізлив, що я нічого не купила, ну не можу я купувати будь-що, я мушу добре все обдивитись, уявити собі, як воно виглядатиме, а він ходить і бурчить - давай скоріше, скільки можна вибирати, купуй що хочеш - дістав!!!
    Після цього не хотілось мені вчора нічого робити вдома, навіть сніданок не приготувала. Прийняла теплу ванну і заляглась у ліжко. Він ще щось бурчав типу, сама себе розізлиш, а потім я винен.........
    Дівчатка, не знаю, може я й справді не права, але хіба так можна?? Це ж наша домівка і я хочу, щоб ми двоє робили все для того, щоб нам у ній було затишно, а не тільки я
    Невже я так багато хочу???????

• Подобається Подобається x 6
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Угу!:)

4. Анютка

Анютка Well-Known Member

Не сумнівалась, що мужчини, так скажуть

• Подобається Подобається x 1
  5. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Та ні, не багато... Просто вчора був не той день... Ви візьміть, про все забувши, запропонуйте знов поїхати, через кілька днів... :)

Ми вчора з Коханим теж посварились... дійшло до того, що я вже речі збирала... Дурна.... Не варті нервів ті сварки... разом ще все життя жити... Та вже помирились, все нормально...
    Може то вчора день такий був... сварливий!?

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

терпіння і ще раз терпіння, дівчата.То все весняний авітаміноз.:)

• Подобається Подобається x 7
  7. Анютка

Анютка Well-Known Member

А я максималістка, хочу всього
    Я розумію, що всього вимагати нереально, але ж хочеться побільше розуміння. Так, я теж не завжди права, та я ж простро хочу, щоб все було якнайкраще

• Подобається Подобається x 2
  8. natty

natty Well-Known Member

Ой, не можу! Лулу, плюньте і розітріть...і дайте своєму екс-чоловікові (якщо таки надумаєте) повну свободу дій - хай пише собі і вас заодно звільнить від такого "щастя". В вас все ще "спєрєді".

Додано через 12 хвилин
    Анютка, от ким-ким, а максималісткою в сімейному житті не варто бути! А розуміння чоловіче деколи не розповсюджується на суто жіночі (на їх думку) штучки - вази, вазони, декори, рамочки. Не знаю, як твій, але мій чоловік вважає, що я повинна узгодити з ним концепцію інтер'єру, а такі дрібнички можу купити і сама (хоча на практиці часто купуємо все разом). А я і не проти, люблю походити-повибирати, люблю подумати і не дуже люблю, коли мене кваплять. Так що великодушно пробачте свого чоловіка за такий прояв чоловічої натури і надалі будьте поблажливішою.

9. lanka

lanka Well-Known Member

Треба зробити так, щоб йому якась цегла легенько так на голову впала, може тоді помітить:radist: :radist: :radist:

Додано через 4 хвилини
    Чоловіки дійсно не схильні помічати дрібниць, але вони помічають, коли у кімнаті затишно. За їх логікою, вони не мусять знати, як ви це зробили, головне - що зробили.
    І ще одне - якщо ваш чоловік не хоче з вами ходити по магазинах чи базарах - це не смертельно, мусите зрозуміти його і не напрягати, візьмість собі до пари товаришку і гарно погуляйте магазином, а з ним домовтеся в котрій годині вас забрати (разом з новими модними штучками-дрючками) і всім буде добре, він ж, сподіваючь, не тягне вас в гараж ремонтувати машину чи на базар, щоб спільно вибрати там якийсь підшипник (це, до речі, теж з думкою про вашу машину). Ну тобто трохи поставте себе на його місце, на місце людини, яку ви змушуєте робите те. що вона не переносить

• Подобається Подобається x 4
  10. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дякую дівчатка за поради, от почитаєш тут трошки, сама дещо напишеш - і все здається не таким страшним

11. lanka

lanka Well-Known Member

це з того розряду, що посидиш з товаришкою на каві виговоришся - і ніби рукою зняло:)

12. Анютка

Анютка Well-Known Member

ТОЧНО:) :) :) :) :) :) :) :)

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мабуть таки впала, раз на жінку і на те, що їй погано не звертає уваги:)

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Він бачить що ви забагато хочете, бо він б волів сидіти вдома і читати ґазету або дивитись футбол, а тут ви його поволочили по-маґазинах та щей вибирати якісь так речі які для нього представляють звичайнісінький непотріб. :ireful1:

В нас з чоловіком таке саме, тому я його ніколи зі собою не беру на закупи а їду сама і сама купую. Я також люблю довго ходити, дивитись вибирати, бо також барахла в хаті не хочу, а хочу щоб якісну річ і подешевше. Дякувати Богу я сама на колесах і зі своїми грішми. Потім я з нього на іншу річ витягну гроші.

Але на нього ображатись за таке не варто, він ітак не розуміє і це саме найгірше. Та ну їх...

Ліля, де наша переходяща дежурна табуретка? Треба людині позичити!!!

• Подобається Подобається x 10
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Марусю, не знала, як тобі признатися. Розтрощила наніц, коли ото недавно злість взяла. Я тобі відкуплю. ;) :shy:
    :D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас навпаки, це він лишень ходить і шукає де що не так лежить і тоді починає - ти не така, он інші жінки... а в мене відповідь коротка - двері он там! Не подобається - фора зе двора!

Сладкая ви наша, і зачєм вам єнтат «пісатєль»? Пішєт, пішєт а толку то?

Нє, як там не крутіть а хлоп таки має дати хоча би добрий секс і свободу. А любов це таке діло - приходяще.

Додано через 2 хвилини
    Добре, прощається. як не як вчера була прощельна неділя, жалю до табурета не маю. :D:D:D:D
    Скажу тобі по-секрету, же мам міліканський такий грубий сервіз який мене дуже дeнEрвує, то буду його сі позбувати.

• Подобається Подобається x 4
  17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

I мiй такий самий. Все мусить пройти через його бдiтельноє око i одобрене. Ми тоже сварились вчора, вже забула за що... щось пов'язане з ремонтом.
    Менi б такого...Той все замiчає. А нi, все крiм своїх шкарпеток по кутках, i ляпанини на дзеркалi пiнкою для бриття. А на мене як коршун налiтає якщо я не дай Боже чимось задiну стiнку. Вже летить з ганчiркою i чистить. А коли ми жили в квартирi з паркетом, то вiн той паркет мало не вилизував. Потiм ми здали ту хату двом пацанам в оренду i їхня прибиральниця зiпсувала одну досточку, то мого мало не трафило. Я йому майже нiколи не притикаю нi за що, пiдбираю шрапетки, витираю ляпки, а вiн тiльки i ходить i дивиться де б менi притикнути. Деятель.

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадалася мені одна сім’я.Чоловік теж "творча особистість".
    Дружина мусила їхати на заробітки,щоб дати раду.
    Як приїхала,то перший тиждень...викидала з хати все,що не піддавалося відпиранню і відчищенню(шкарпетки,швінки,баняки і т.д.).
    Кашмар...
    Тєжкий трафунок.

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дізналась багато про людину,яку думала, що трохи знаю. анітрохи я її не знала. начиталась про себе багацько всього. дуже мало хорошого. анікраплі. попрощалась остаточно. не заплакала. не образилась. проаналізувала. зробила висновки. знайшла свої помилики. живу.крокую далі.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

дуже важкий і неприємний сьогодні день...

:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)