...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Мій колишній колега - антенщик-верхолаз і водій-професіонал - завжди казав "Обізяна за кермом!"

Тепер вони з дружиною купили другу тачку (Авео з автоматом - для неї). Цікаво, ЩО він зараз каже ?

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я тільки за стандарт. Але чоловік поки за свою не пускає. В автошколі натомість кобіта на мене витріщалася чого то я хочу на стандарт. Шо за люди? Чи їм не все одно? Мене вже так втомило оте "лейзі"...
    Але погода така, що довелося відкласти автошколу поки. Ну от, знову хандра зараз почнеться... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Геть хандру...
    Я також хоч і добре їздила перший раз не здала, перелякалась і руль пустила на хвилинку. А потім вже як притиснуло сіла і почала їздити, їзду більше не здавала, добре що в нашому штаті не обовязково їзду здавати якщо є українські права.

А людям ніколи не всеодно, вони ж хочуть тобі життя облегчити зі своєї точки зору, тай не забувай все американське або канадське найправильніше. :D:D

4. Liliyah Romanova

сьогодні настрій
    мов пожовкле листя
    приступи мазохізму
    бажання
    аби по мені
    походили
    босими ногами
    аби вітер відніс
    якомога далі
    і луснув носом
    просто в дерево
    чи хоча б
    до такого ж листка
    чи іншої галузки
    із настроєм
    як у мене
    :)

• Подобається Подобається x 8
  5. lulu

lulu Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Мені... Сьогодні в Коханого День народження, а я просиділа три дні і ночі готуючи іпсит... :sad: Останній іспит і "три"! Знаю, подумаєте дурна, чого переживати, але.... :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: Як відволіктись... Треба до приходу Коханого після роботи бути як новенькій..... Вчишся, вчишся... Може Скорпіонс "подує вітром змін"...

• Подобається Подобається x 7
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

моя Вам моральна підтримка.

• Подобається Подобається x 2
  8. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Дякую! Обіцяю більше не падати духом... "Нужно к небу поднять глаза и запрыгать, ну как коза!:)" :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 2
  9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Три"? Та це ж прекрасно! Могло б бути "два". Шо тоді? Переекзаменовка, зайвий час витрачати, день народження у сумнівах "здам-не здам. А так ТРИ. І ніяких проблем!

• Подобається Подобається x 11
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так-так. Одна справа, коли ноги не піднімає та ще й не побритий, а інша - коли побритий, зачесаний, ноги не підіймає, це ж романтично, нє?

11. Liliyah Romanova

Манекен?

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

тілько не солдатськими ботами :no:

Додано через 5 хвилин
    Мене сьогодні все пече з середини...

Всетаки, нераз добре онтак спати цілу ніч бо тебе щось болить потім встати і ще носом розсувати що торт треба було купити бо маса не сподобалась. А ми на них пі** з високої гори. При людях їм так сказали, що вони сіли тихонько. І ней не рипаються...

Всетаки який в мене світовий тато, якби не він ми б з мамою загнулись самі все прибирати і готувати бо до нас вчора завітали заграманичні гості. А так він нам швиденько зробив і всі були задоволені.

13. Оксана

Оксана Well-Known Member

Всім привіт!
    Тут прийнято писати, коли погано...А я прочитала всю гілку і так мені добре стало...ніякої психотерапії не треба! Треба буде своїх клієнтів на цю гілку скеровувати...звичайно, менше буде клієнтури, але впевненість, проте, що наше суспільство ще не скоро страждатиме тотальною депресією, коли є стільки людей, що вміють співпереживати і підтримувати навіть віртуально, важливіша!:)
    Якщо чесно, справді вражає щирість тут на форумі і бажання дарувати позитив!:)
    Єдине, що з власного досвіду хочу сказати, що біль, стрес і депресія іноді можуть змінити наше життя докорінно. Нерозділене кохання сприяє часто творчості та розкриттю незнаних досі потенціалів, зрада друзів - переосмислення життєвих оієнтирів та цінностей, навіть такі страшні речі, як хвороби і смерть близьких людей іноді стають переломними моментами в житті людини, змушуючи її задуматись над своїм життям і змінити його (не дай Боже нам всім це пережити, звичайно), це факт.
    А ще сум, ностальгія, навіть депресія є життєво необхідними кожній людині.:sad: З ними не варто боротися, а варто відчути і пережити, розчинитися на якийсь час в цьому. Якщо відкинути свої негативні емоції, плюнути на них, жити так, ніби їх нема, то потім навіть через багато років вони виринуть з новою силою в іншій ситуації або виллються в якусь хворобу. Тому плакати і сумувати треба, якщо цього потебує все єство.:ireful1:
    Єдина річ, яка руйнує стосунки (і це я знаю на 100:wacko: і робить переживання хворобливими - це мовчання.:shutup: Хтось може зі мною не погодитися, але випадків, коли мовчання - золото, не так вже й багато. Я часто спілкуюся з людьми, які просять про допомогу, які роками страждають від невисловлених - думок, невідреагованих емоцій, несказаних компліментів, образ і матюків...Ціле життя вони живуть поруч з людьми, яких до кінця не знають і нерозуміють через відсутність нормальної комунікації!
    Якщо людина робить нам щось погане, вона завжди має на це свої мотиви. Якщо ми не вияснимо цих мотивів, то починаємо фантазувати, паралельно надувшись і не розмовляючи з цією людиною, наприклад.:beee: З кожним днем фантазії ростуть, розвиваються і образ цієї людини в нашій свідомості спотворюються настільки, що іноді аж страшно. А потім..раптом..ми підходимо до цієї людини...і питаємо: "слухай, я вже тут мучуся стільки часу, скажи мені правду, чого ти так зі мною..."І чим більше щирості в цьому запитанні, тим більше шансів отримати таку ж щиру відповідь...Іноді ми потім просто разом над цим посміємося і підем на пиво...Іноді одна нормальна розмова здатна повернути все з ніг на голову і навпаки!
    У кожного своя думка відносно того, що робити, коли "гірше всіх", але я точно знаю - поговорити з кимось, а найкраще з винуватцем наших страждань і розставити всі крапки над "і".
    Sorry, що не понаставляла карми, дуже хотілося пошвидше все прочитати, поки малеча спить...:) просто, треба би було ставити майже на кожен допис...:)
    А всім, кому погано - тримайтесь!

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А кому погано перманентно?

15. Оксана

Оксана Well-Known Member

Це вже гірше...Тут треба розбиратися...Але, думаю, що є речі в житті, які Вас тішать.? Значить, з цим можна щось робити...

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Погано перманентно бути не може! Це просто звичний стан. Чому його оцінювати як "поганий"? Для цього як мінімум потрібно мати досвід, що таке "хороший". А такого досвіду людина, яка перебуває у "поганому" перманентно, мати не може!

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О, мене вже дуже тішить закінчення цього тижня безкінечної зимової паузи в Бундеслізі!!!:radist:
    Привіт ФУСБАЛЬ, привіт пиво по суботах і підсмажені курячі крильця!:clapping:
    І депресняку по дрібницях тут не місце!:cowboy:

18. Liliyah Romanova

морозить ...

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

20. Liliyah Romanova

Клас, якраз те, що треба...
    Мене ця погода вб"є... Чесне слово. Вже навіть ліки не беруть...
    :sad::sad::sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)