...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Згодна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Прочитал о Вашей беде - не надо считать это какой-то неразрешимой проблемой! Вспоминаю свою молодость - мы со своей женой были знакомы со школьной парты, поступили в вузы после окончания школы в разных городах. И я посчитал необходимым бросить свой университет и перевестись в другой университет, в том городе, где в пединституте училась моя будущая жена. Я прочитал мнение шановного пана NIKа - очень во многом с ним согласен. По моему глубокому убеждению, мужчина должен всё бросать и ехать добиваться сердца той, которую любит. А не наоборот. Если он захочет это сделать - он этим докажет, что Вы для него дороги. Ну а коли этого не будет - подумайте, можно ли полагаться на такого мужчину. Всё время за него Вы решать не будете!
    И ещё - на кольце царя Соломона была надпись на древнем языке - всё пройдёт! Мудрецы советовали царю, когда он чувствует себя несчастным или во гневе - прочитать эту надпись, чтобы успокоиться. Однажды он так вышел из себя, никак не могу успокоиться, и находясь в расстроенных чувствах он, прочитав эту надпись, сорвал кольцо с пальца и хотел выбросить его в реку. И вдруг увидел, что внутри кольца что-то ещё написано. Посмотрел и прочитал: И это тоже пойдёт! Повторяйте эти слова всё время, когда Вам плохо.

• Подобається Подобається x 9
  3. Zapadenka

Zapadenka Active Member

Всім дякую за підтримку. В кожному повідомленні є раціональне зерно. Все Ви правильно кажете. Це із серії "куме, ви мене так хочете, як я вас боюсь".
    Стосовно пеерїзду-ой, тяжко-тяжко. Проте, як завжди є якесь "але" - серце мене не слухає. Роюить свою справу. Божевільну, нелогічну, наперекір логіці і всім іншим доказам. Воно любить

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Хороше питання про "нада". Відповідь - Нада. Бо люблю.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Вапрос канєшно інтєрєсний. Відповідь - Маленьке містечко, і бла-бла-бла.

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

То що мамочка самолюб-охох, то ще той варіант. Вона козеріг-я козеріг. Благо, живем далеко. ВСі ми люди емоційні, але направду то тяжка людина. Власна. Подивимось на скільки в мене ще вистачить сил, терпіння і віри.

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Знаєте, Ніку. я вже в ту любофь-маркофь не вірю. і ну її куда подалі. Подивимось. Час розставить всі крапки над ""йо". Але дякую. Маленьку "Вірцю" ваш допис вселяє.

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Zapadenka,тікали б Ви від нього поки раніше.Справжній чоловік по-перше ніколи не сказав бі ,що його мама проти приїзду дівчини,а по-друге якби хотів,то знайшов би квартиру чи кімнату..та й взагалі...хто б ту мама слухав!
    Але можливо Вам треба поїхати,щоб на власні очі побачитичи вартий він Вас.
    ІМХО.

• Подобається Подобається x 13
  5. Zapadenka

Zapadenka Active Member

рочків то побільше, а толку маловато... НЕвже такий "наглий" висновок-що йому того непотрібно? сам же запрошував?

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Не буду фарби згущувати, але мені направду, вже нц нетреб. Ні життям насолоджуватись, ні якимось там коханням, а простого вселенського спокою, але ні фізично, ні морально сил нема той Гордіїв вузол чи то рубанути,чи то розплутати нема....

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну, це перейде.

Для Вас це звучить дико, але повірте - ще декілька разів потопчеться по Вашій любові, і перейде.

• Подобається Подобається x 15
  7.  
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Почуття не перейде.
    Ніколи.
    Якщо це почуття.

9. Zapadenka

Zapadenka Active Member

От-от, п. Ромку. Не проходить то почуття. Ніяк...

10. Romko

Дасться чути...

• Подобається Подобається x 2
  11. Inozemka

Inozemka Member

Моя сестра и подруга Козероги. Так что знаю не по наслышке, что это такое.
    Тяжело будет - не то слово.
    Но если Вам удастся завоевать её сердце - она может даже быть Вашим верным союзником.
    А насчет того, что мама против Вашего приезда, то не факт, что все именно так. Скорее всего она, как типичный Козерог, любит свой дом и для неё ужасная проблема жить вне своего дома даже короткое время, и вообще, может быть она не довольна прежде всего сыном, а не Вами, за то что он её напрягает.
    Мои Козерожки в своих невестках прежде всего ценят такт и непосягательство на их территории. Я имею ввиду не жилплощадь, а скорее некое внутренне пространство. Боюсь, что предложение сына съехать на пару дней из собственной квартиры было воспринято именно как желание сына решить свои проблемы за её счет. )))))))

Я к тому, что Вы не приниайте все на свой счет и не огорчайтесь раньше времени.
    И не боритесь с мамой. Примите её такой какая она есть. Представьте, что наверное ей чисто по-человечески обидно, что её родной сын просит её удалиться чтобы не мешать... )))))))))))

• Подобається Подобається x 6
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Уявити можу, зрозуміти - ні.

Дітей треба вчасно відпускати...

13. deva

deva Well-Known Member

сто процентів підтримую!!!

І взагалі, почитавши дану проблему, то якщо добре подумати, то не знати кому ще повезло, чи він потрібний вам, а взагалі ро це підкаже тільки час, то самий кращий лікар. А зараз краще, знайти для себе якесь заняття щоб відволіктись, якщо коханий неможе вирішити цього моменту.

• Подобається Подобається x 5
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Клин клином........інший коханий миттєво вирішить всі проблеми...

15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

День народження - час, коли підводяться якісь підсумки і складаються плани на майбутнє. Можливо Ваш коханий якраз перед такою дилемою: розуміє, що пора переходити на вищий рівень стосунків (одруження); або знає, що таке від нього очікуєте Ви. Якщо зараз така ситуація, то варто залишити його наодинці, нехай розбереться з собою, зрозуміє, що йому треба. Ваша присутність може сприйматися як тиск, чи намагання пришвидшити його вибір.
    Але, щоб Вам не порадили, найперше - слухайтесь свого серця.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. Zapadenka

Zapadenka Active Member

цікаво коли то дасться чути...

18. Romko

По істєчєнії часУ....

19. Zapadenka

Zapadenka Active Member

Знаєте, Ви найкраще зрозуміли ту ситуацію. Мама має йти з хати Бог зна де, бо приїжджає Зякась там западенка до її сина... Ну так, я б тож несильно тішилась таким гостям...

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

А в яких одиницях будемо той час вимірювати?

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Та відпускати треба. Але тут просять посунутись..............

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good:
    Время...- всё лечит. (с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)