...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У Вас життя закінчилось?

• Подобається Подобається x 3
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Воно не закінчилося. Просто дещо не склалося.

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,ви ще замолода,таке говорити....Вибачте,але таке може сказати старша людина.....а у вашому віці,це звучить ,імхо, дивно,справді дивно.........

4. Filosof

Поетко, мені самій дивно, іноді стає. Я у свій час працювала як кобила. А учора зрозуміла, що ні за що до цього не повернуся. Просто гидко.

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Але це не означає,що життя не склалось...
    Просто напросто Ви переосмислили цінності...у кожної людини настає так званий момент зрілості,коли вона усвідолює,що настав час щось змінити.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

"Коли Господь хоче відчинити нові двері, він зачиняє попередні".

• Подобається Подобається x 16
  7. Filosof

Мені треба думати, що робити далі. В одному мене Бог обдарував: у мене художня рука та добре відчуття кольору.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Людоньки,то всьо фігня.
    Треба надіятись на краще,вірити,жи майя все ж мали рацію.
    І скоро вже буде по всьому.
    Не втрачайте надію,ті науковці ні фіга не знают.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В першу чергу це має бути потрібно Вам!

• Подобається Подобається x 4
  10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Можно ли узнать - это из-за вчерашней не слишком хорошей оценки? И из-за этого считать, что жизнь не удалась? Да ерунда всё это! Поверьте - я намного старше Вас, грош цена всему этому - успехам, блеску, разной мишуре! Я вот тоже могу рассказать, как Ромко, про себя - ради Бога не подумайте, что хвастаюсь - я наверно, действительно был вундеркиндом, во всяком случае в учёбе. Мне всё давалось необычайно легко, и в школе, и в университете. Вы знаете, как молодёжь уважает, если у человека способности легко учиться, налету всё схватывать. А я сейчас могу сказать-считаю, что это не совсем хорошо. Гораздо большего можно добиться именно упорным трудом при небольших, в общем, способностях. Я больше всего ценю в людях трудолюбие, настойчивость в достижении поставленной цели, способность не отступать, когда трудно. Кажется, Эдисон сказал - Гений — это 1% таланта и 99% трудолюбия. Может, эта пропорция для всех разная, но трудолюбие всегда востребовано больше. И ещё - Вам правильно написали, что если одна дверь закрылась, то это, значит, открылась другая. Или, как стали писать в Европе в вагонах метро - Выход - с другой стороны!

• Подобається Подобається x 11
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо Філософ дійсно мала на увазі трійку, то я її чудово розумію. Зі школи і політеха винесла кілька спогадів про несправедливі оцінки і відношення викладачів. Але тепер це все нарешті позаду. Викладачі залишились з оцінками в архівах, а життя просто від них звільнилось! Оцінки ні на що не вплинуть в майбутньому. Вони хіба що залишаться в кошмарах (як у мене :shy:). Тож старайтесь пошвидше запакувати відчуття несправедливості у бандерольку і відішліть її подалі (наприклад, на Марс :) ). Всьо буде добре :good:

• Подобається Подобається x 8
  12. Filosof

Нет, это не из-за оценки. Тем более, что я все-таки учусь не на экономиста. Это ерунда.
    А начсет блеска - это правда. Слишком высок спрос на покой, теперь. А сколько было потрачено нервов на бездарное начальство.
    Спасибо, Всем, кто поддерживает меня!

• Подобається Подобається x 11
  13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Не знаю чиї то слова. Просто прочитав в інтернеті.
    Не знаю чи то є правда, і не хочу то ніколи провіряти, але най би то так і було.
    І якшо то таки так то най би кожному хватило сили дочекатися перших променів.

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ----------

Ніфіга. Мої внуки ше мають той світ на краще змінити (а я ше дітей не придумав навіть). Най си майї почекають до 3012 мінімум.

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

• Подобається Подобається x 6
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

+1000..Треба вірити у майбутнє..У хороше майбутнє нас і наших дітей.Який кінець світу,ви що?Я ще навіть не жила.Я стількох речей не відчула,не побачила,не дізналася...
    Зрештою, бувають дні" коли гірше всіх".Але на зміну ним обов"язково прийдуть ті,в яких нам "буде краще всіх"

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стус

я не крицевий.
    Жодного просвітку, жодної шпари.
    Тьмяно. Хоч око виколи – темно.
    Марне чекати – вибуду кару,
    ждати – даремне.

---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Дай Вам Боже...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо? Для чого скажіть? Просто жити щоб розмножуватись? Ну так принято, добре, а для чого ніхто не думав.

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чому Ви вважаєте,що непотрібно? Життя довге і хто знає ,що чекає нас попереду.Як каже моя мама-знання.це не мішок.цого на горбу не нести.
    Ви ще молода дівчина ...та й відносно все в цьому житті..те ,що сьогодні здається безвихідним,негативним,в чорних кольорах,назавтра може все змінитися зовсім протилежно..І може саме тойчас який Ви вважали найгіршим смае він стане трампліном до нових звершень,до нового життя.
    Все у Вас буде добре:)

• Подобається Подобається x 5
  20. redfox

redfox Well-Known Member

ночь темна перед рассветом!)

все будет хорошо, все наладится!
    хватит себя жалеть и говорить я такаяа фигенная, но никому нах не нужно!

проще нужно быть!
    конечно, каждая девушка хороша по-своему, но вы ни чем не лучше и не хуже всех остальных!

как вам бы это ни было не приятно, но Абсолбтное большинство здесь учились, и никого НЕ УЧИЛИ!
    и нет таких не self made!
    каждый из нас лепит себя исходя из различных обстоятельств - только не надо делать культа из этого, тем более ваши успехи сильно относительны!

мои советы
    1. быть скромнее
    2. не думать что солнце крутиться вокруг земли а земля - вокруг вас
    3. знать что вы уникальная
    4. улыбнуться миру!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)