...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та де там! Яке привітались...
    Я не знаю, що відчуваю до неї....
    Був дуже радий, що її побачив, але після цього дуже погано стало... Щастя тривало не довго...
    Зараз на душі так важко, що словами не передати, на парах сидів мертвий!
    Складно все, я навіть розписати всієї ситуації не можу...

• Подобається Подобається x 8
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Схоже на оте?

• Подобається Подобається x 6
  3. Shine

Shine Well-Known Member

ОТЕ напевне кожен відчував...:girl_in_dreams:

4. Peri

Peri Well-Known Member

...інколи
    ---
    це не безнадійно.:)

Тримайтеся!:)

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобі, дозвольте мені таку вольність назвати Вас на ти, ще не раз прийдеться відчути це. І у мене дотепер іноді таке саме буває.
    І закопане на саме дно душі, і багаторічний шар всякого мотлоху на ті почуття ліг, і вік вже не юнацький, і розум волає про The End... А відчуття такі самі, як і у Вас, хлопче... Радійте... Це говорить про щирість Вашої душі.

• Подобається Подобається x 15
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

О!!!!Як гарно.....

• Подобається Подобається x 3
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це означає, що Ви живий. :)

Парадокс, Вам зле, а я Вам раджу радіти - Ви переживаєте найчистіше почуття, яке може бути. Дехто проживе життя, а так його і не пізнає...

• Подобається Подобається x 14
  8. Templar

Та певно, що можна...
    Колись теж собі говорили "треба забути, не переглядати її фото ітд.."?

буду надіятись, що колись мрії стануть реальність...
    Хотялося б розповісти усе це, але сил мої не хватить тут то друкувати...
    Може поговорити з тим до кого звертаються?
    З тим психологом, чи то дороге задоволення? А то вже наїло у собі тримати...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Останнє редагування: 6 жов 2010
    • Подобається Подобається x 5
  9. VasMT

Пройдуть роки... Ви станете поважним аксакалом великої родини... Вас будуть оточувати близькі (я наголошую - дуже рідні і близькі Вам люди), Ви будете прикладом для дітей, внуків, і дай Вам Бог, правнуків... Але іноді, шпацеруючи парком, Ви згадаєте цей ДЕНЬ, цю ЗУСТРІЧ, цю МИТЬ... І Вам знову стане тісно в грудях, знову захочеться зробити той КРОК... Але (Ваша) наша уява намалює нам едемові радощі... А реальність... Ех! Юначе...

Колись зрозумів, що потрібно робити рішучі кроки... Мільйон (я не сміюся. Оберемки троянд під двері, її чоловікові в руки від МЕНЕ) троянд.... Шампанське і золото/срібло... Ех..

10. Un.Known

...і "маленькие смешные глупости".

Не всі їх роблять, але тільки мала частина не шкодує, що не відважилась їх зробити...

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Ольго! Я робив ВЕЛИЧЕЗНІ глупості... Зараз навіть встидно... Хоча не вважав себе Бондом. Але зате я зараз маю що згадати. І по стіні на третій поверх, і на порозі сотні троянд, і міліційний патруль, що забирав її і привозив до мене на "допит" у Фалиш...
    Біг ме... The End тільки в мозку...
    Але... Але... Але...
    Крім МОГО, ще є ЇЇ...
    Колись, як і наш Юнак, я прогавив свій шанс, свій випадок, свою фортуну... Хоча це була проста забава... Але Вона тоді спитала: - А де Михалич?.

• Подобається Подобається x 3
  12. Un.Known

Ну це ж чудово.

Я, по аналогії, була дівчиною Бонда. І направду, оті глупства, маленькі і смішні, не тільки чоловіки роблять, хоча жінки - мають, мабуть, іншу манеру, інший стиль...
    Не поспішайте. Може він ще відважиться... :)

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

Ой! Дійсно... Юначе, не слухвайте нас, динозаврів... У Вас ще ВСЕ ПОПЕРЕДУ!!!

• Подобається Подобається x 5
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

В більшості випадків потім шкодуєш за тим, чого ти НЕ зробив, ніж за тим, що ти зробив.

15. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

З часом стала помічати, що моя мала старіє... Їй вже 10 років :sad: Дивлюсь на неї і не можу уявити як я без своєї киці буду :sad: І не бігає вже так швидко, не стрибає як скажена, на балкон цього літка навіть не вийшла жодного разу... спить та спить... А ніби тільки вчора принесла її до дому :sad:

• Подобається Подобається x 9
  16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мамця одного з моїх котів прожила більше двадцяти років, останнє кошеня народила у 18!!! о_О
    Десять років для домашньої кішки - майже "юність". :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ну то дай Боже...

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

сьодні день юриста, а я не хочу нікуди йти... і вітати нікого не хочу...

19. Templar

Та в мене також, одногрупники казали завтра йти святкувати, але я не піду!
    Бо знаю, що то за забава водачка там, півасік, і хліб з майонезон :bad:
    Я краще коли поїду на Київ, собі в поїзді хильну трошки disaronno...
    Хоч я і не п'ю, але проти його запаху встояти не можливо...:nyam2:

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

краще з другом/братом/сестрою/старшою подругою/татом/мамою/викладачем чи з кимсь, бо на психолога, може так виявитись, лише змарнуєш гроші. Хоча, може то мені так здається, що я в свій час ходив до психолога намарно... в мому випадку користь з того - це досвід, що не треба ходити перекладати свої проблеми на психологів чи інших там помічників.
    Така от закоханість - це дуже добре, коли вона адекватна дійснсті і має перспективи, і дуже зле, коли вона відповідно недоречна і безперспективна. Якщо перший випадок, значить, все буде норм, і сміливість появиться, а якшо другий, то найліпше оцінити ситуацію тверезо, дуже тверезо і здраво. Коли прийде усвідомлення, що вона тобі, чи ти їй не потрібний, чи що з цього зв'язку нічого доброго не вийде, чи є інша вагома причина, тоді буде відносно легко позбутись непотрібного потягу.
    Але то таке, мені ідеї фікс заважають жити, комусь може помагають...

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

жестоко, нема слів.
    а я все таки піду...

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

ти юрист? Вітаю зі святом! нехай навчання і робота будуть цікавими і щоб на хліб з маслом і чорною ікрою завжди було:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)