...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Емоції - то така штука, як накотить... Може дійсно, менше знаєш - спокійніше спиш. Може Peri права і то просто я щось собі накрутила у голові.
    Ось за це і обожнюю ЛФ :love: Добре тобі, погано - завжди можна прийти поділитися і так гарно стає після того на душі...

• Подобається Подобається x 9
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Гірше всіх!? Хе-хе... Буває і гірше.

МІЛЬЙОНИ В ЛОТЕРЕЮ.

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вірю, що Ви вмієте відрізняти поради від того, що за них видають...

• Подобається Подобається x 1
  4. Saszko

Saszko Well-Known Member

я завидую чорною завистю всім врівноваженим людям. ..дь, всьо якось так... наперекосяк...

• Подобається Подобається x 1
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Займись атлетичною гімнастикою. Ти бачив коли-небудь неврівноважних культуристів? :))) Ото ж бо. Якщо ти відчуваєш, що занадто запальний - 1-2 години в день а більше і не потрібно) зі штангою не тільки покращать поставу, але й спалять лишній адреналін. :good:

• Подобається Подобається x 7
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пас"янси на столі, коробка сірників, старі металеві дитячі конструктори, спортивне навантаження і піші прогулянки на великі відстані... Ось неповний перелік засобів для врівноваження психіки і зняття надмірної агресивності і збудження...

• Подобається Подобається x 8
  7. meduzka

meduzka Member

Мені найгірше всіх - нині я втратила свого чотирипалого друга - загинула моя киця.......і з моєї вини....серце рветься на кавалки...навіть не знаю, що буду без неї робити.....хто буде мене зустрічати з роботи......боже, дай сили то все пережити....щось в мені померло разом з нею.........що далі??????????????????

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

сорі, якшо не в тему....просто треба було поділитися......

• Подобається Подобається x 22
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Співчуваю :sad: Хоча не думаю, що Ви в цьому винні. На кожного є свій час, навіть на кицьку..

• Подобається Подобається x 13
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

прийміть співчуття!!! сама знаю гіркоту втрати такого товариша, в мене був пес 11 років, і довелося власноруч присипляти.... співчуваю всім серцем....

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би не сказав, що мені сьогодні гірше всіх, і день пройшов нормально. Але якийсь такий смуток на душі, що трохи вити хочеться. Якщо правильніше - нічого не хочеться.:sorry:

Треба зайнятись чимісь новим. Кардинально новим...Поїхати кудись світ за гори, чи що. А-а. Ну його! завтра буде ще день.
    Лишається дожити...

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

І всім причому...
    Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. (Вільям Воліс)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Не плач, бо це минуло. Посміхнись, бо це було.

• Подобається Подобається x 18
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Почуваюся не погано і не добре. Непогано, бо маю два дуже серйозних проекти, корисних для суспільства, людей, ну і мені, як матеріально,так і морально.

"Не добре", бо дуже багато треба над тим думати, і ніхто того не зробить, крім мене. А помилитись не можна.
    Ну і, поки йде підготовча фаза проекту - витрачаються гроші, яких зараз треба й треба, бо треба вчити дітей. Приходиться маневрувати. Але даємо собі раду. А куди дінешся? :pardon:

---------- Додано в 04:28 ---------- Попередній допис був написаний в 04:19 ----------

Дуже співчуваю - у нас 10-тирічна кицька 2 місяці хворіла і вмерла від раку. Вночі. Прийшла, лягла мені в ногах, де ніколи абсолютно не лягала, і померла. Причому до того певний час я робив їй болючі уколи... А все одно прийшла... Побачив аж о 6 ранку, вже була холодна.
    Потім ще 2 тижні були дуже сильні морози, і не могли похоронити - тримали в коробці на холодній лоджії, замерзлу як камінь. Я не хотів викидати у сміттєвий бак. Потім земля відтанула в парку на південному схилі - там і похоронили...

13. краще і не скажеш

• Подобається Подобається x 6
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Може, тойво... чотирилапого..? :shy:

15. в теперішньому світі - все мож бути
    сама маю кота трилапого :)

• Подобається Подобається x 4
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Співчуваю, у мене минулого року також не стало 11-річного золотого кота.
    А що зробиш? Купили нового, я довго не могла звикнути, все не те - і людей не так любить, і не "розмовляє", і не лізе спати на подушку, і на руках довше хвилини не всидить, а потім не помітила, як звикла.
    Во який звіруга виріс:

• Подобається Подобається x 16
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:y: Дуже гарнючий кіт! :good:

• Подобається Подобається x 2
  19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Сьогодні побачи людину яка мені дорога...
    Так паскудно на душі стало, а в тойже час і приємно...
    вот паскудство

• Подобається Подобається x 9
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нічого з того не зрозуміла...
    То вам приємно чи ні?
    А чому гірше всіх?
    Ну то побачили.....привітались і далі по справах.....
    Фігня то все (не гнівайтесь).....

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)