...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та вона очевидна.
    Бути мудрішою, ніж суперниця. І знати його.

• Подобається Подобається x 2
  2. Radistka

Radistka Rändaj

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Гм .. А як бути мудрішою ніж суперниця? Треба, як мінімум знати її - зустрітися, поговорити? І що означає "знати чоловіка" - що є такі жінки, що думають що його не знають?

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дівчата - не сперечайтесь...
    Кому сьогодні найгірше всіх?

5. Кохана

Кохана LuBimaya

а це вже зовсім не мудро... зустрічатися із суперницею буде тільки невпевнена в собі жінка. А якщо чоловік не може пояснити дружині для чого йому треба зустрічатися з колишньою.... треба замислитись над ставленням такого чоловіка до своєї (як пише автор) коханої жінки...
    Наприклад, мій чоловік товаришує зі своєю колишньою дівчиною, з якою зустрічався 5 років... я теж її знаю, він нас давно познайомив, і нічого не маю проти їх дружби... бо: я впевнена в собі і довіряю своєму чоловікові...

• Подобається Подобається x 9
  6. Radistka

Radistka Rändaj

Найгірше Toyvo.
    Але то "найгірше", то не "найгірше що може бути".
    По-перше, не цілком зрозуміло що там сталося - все ще може обійтися, помиряться і все буде добре. Гірше вже якщо чоловік пані Toyvo має почуття до іншої. Ну з цим теж все ясно - який би він не був поганий він все таки людина і його пасія теж людина, це життя. Тут радять боротися - а я вважаю, це безглуздо. Тому і запитую - як це? Знаю, ти хлопа хоч до батареї на кайданки посади, як не захоче залишитися - то не залишиться. А такий що буде тихо сидіти і вити - не потрібен. Найгірше то якщо чоловік не може визначитися - і сам мордується і жінок біля нього мордує :sad:. О тоді вже треба брати справу в свої руки.

Toyvo раджу те що радила - заспокоїтися і включити голову. Ніхто краще Вас не знає що відбувається, і ніхто Вам так не порадить як Ви собі самі.
    Все буде добре - тримайтеся.

• Подобається Подобається x 8
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Можна потім її продати. Стане зовсім файно... По собі знаю, що краще всього проблему вимушує забути ще більша проблема.

• Подобається Подобається x 4
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

9. Peri

Peri Well-Known Member

:good:
    :empathy:

10. Un.Known

Не обов'язково. Якщо від жінки йдуть - то тому, що коло неї чогось бракує.

:)

Пригадала... Ви читали "Театр" Сомерсета Моема (в оригіналі Being Julia)?
    Власне, деякі тільки думають, що знають.
    Так. Але він про це знати не мусить.
    Нічого іншого не раджу.

11. Radistka

Radistka Rändaj

Я теж сторонниця того життєвого принципу що найперше, найлегше, найкраще і найрезультативніше у всьому шукати причину в собі.
    Але не навязую його іншим, а особливо тим що у відчаї - можуть не витримати.

Але ось вам ще кілька причин з яких "від жінки йдуть", хоч вона й не винна:
    1. Жінка не може народити дитину - з різних причин
    2. Сильно-сильно хочеться отамту кобіту, а жінка чомусь проти (є такий прікол в деяких хлопів)
    і т.д.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Це ви знову про "боротьбу"? Ну то розкажіть вже про свої способи.
    Зауважу, що під "брати справу в свої руки", я мала на увазі, самій вирішувати як жити далі, а не "піти і дати в глаз" суперниці :)

12. Un.Known

Неважко зрозуміти.
    Тому й раджу визначити пріорітети.
    Від мене чоловіки не йшли. :)

До мене - так. Але оті "способи" у кожному випадку різняться. А розказувати тут про подекуди інтимні подробиці - не буду.

І "способами" я б це не називала. Занадто груба назва.

13. Radistka

Radistka Rändaj

Ви маєте на увазі, що від своїх жінок йшли до вас?

14. Un.Known

Вам хочеться зробити з мене кровожерну розлучницю? )))

Але хай буде - навіть так. Від своїх до мене.

Правда, це не означає, що я всіх прийняла. :)

15. Radistka

Radistka Rändaj

Ви робите досить дивні як для мудрої жінки висновки з моїх слів, але нехай. Медаль за 100% жіночу логіку на форумі! :)

Я вас не осуджую. Знаю що в житті можливе буквально все, на те є різноманітні причини і кожен випадок індивідуальний. Просто деякі нелогічні нестиковки - якщо ви така досвідчена кобіта, то не мали б писати, що то жінки винні що від них йдуть чоловіки, але нехай .. Може то у вас комплекс вини - тоді перестаньте підсвідомо себе засуджувати. Бо й вас далеко не всі засуджують. А то у вас життя - "борьба, а люди в нем актеры" ).

Останнє редагування: 26 вер 2010
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або чоловік бреше, що кохає, або зраджує заради забави.

Якщо він підтримує зв'язки з колишньою - то значить, що він цього хоче, що вона йому для чогось потрібна. А якщо він ще й не може розповісти правду дружині і нервується від розмов про колишню, то значить, що щось приховує.

Треба з ним поговорити спокійно. Без претензій, без звинувачень, без дорікань. Нехай пояснить в чому справа. Ви маєте право це знати! Інакше постійно будете уявляти по своєму розвиток подій між ними.

Що я б зробила в такій ситуації? Зустрілась б тою колишньою і спитала в чому справа. Сказала б їй, що не бажаю собі, щоб мій чоловік з нею спілкувався.

• Подобається Подобається x 4
  17. Un.Known

Пані Тойво, Вам я бажаю віднайти спокій. Бажаю нерушеного ніким життя і кохання у ньому. І якщо Ви кохаєте свого чоловіка - боріться. Але не воюйте. :) Удачі.

18. Peri

Peri Well-Known Member

Мила Toyvo,з Вашого допису зрозуміло,що все на рівні відчуттів,а то така штука,що досить часто може підвести і *завести*.Чомусь мені так і виглядає,що то Ваші відчуття трохи *перестаралися* і зробили з **мухи слона**.Ви чутлива і ніжна,може якийсь момент Вас трохи розстроїв і *включилися* якісь підозри. Ви знаєте,що він Вас любить,то нехай ця думка Вас і рятує від необгрунтованих переживань.
    Бажаю Вам душевного спокою і віри у силу любові!:)

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Довго ще будете сперечатись?

• Подобається Подобається x 6
  20. Un.Known

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)