...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...а я всеще про вчорашню аварію:той хлопчина, Ромчик,бу за кермом фури,а його батько збоку,їхали з Городка на Львів,біля Бартатова із зустрічної смуги занесло поляка на фурі,і вони йому кабіною у прицеп.....я бачила фото,що з їхньої машини залишилось-якась гармошка....нині був парастас,а завтра Ромчика поховають...з моїх вікон видно вікна кімнати,де він зараз лежить,всі мої домашні там....завтра похорон...його батько в комі в Городоцькій лікарні.......взагалі ні про що інше не можу думати ..хоча,здавалось би-чужі люди.....

• Подобається Подобається x 17
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Так красиво может звучать только украiньська мова.

• Подобається Подобається x 15
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

IRUSKA*8 Ви певне хороша людина!!!!!!

А от є такі люди,мені нажаль сьогодні вранці з такими довелось спілкуватись,які думають ,шо будуть жити вічно в своєму нагло-поверхневому світі і шо люди слабкіші від них ,то вже не люди,шо неповносправним діткам не місце серед здорових.Ну точно попала м до союзу невмирущого,де немає інвалідів,сексу і.т.д.
    Така їх мораль тупа безмозгла,я б сказала безбожна, вибила мене з колії ,незнаю як надовго.....Мене зараз варто бачити.Прибили ,наплювали в очі і поза очі посміялись.
    Зустріла сестру вона й каже:Я б на твоєму місці.................поробила розгони.
    Я мовчу,бо невмію робити розгони,та й детам, з тою системою хіба справишся?
    От і сиджу в очах вже пересохло..........Доки ше буду рюмсати ненаю.

• Подобається Подобається x 13
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

poetka,нажаль, таких людей багато.І моя мама часто плаче через нерозуміння, наглість, бездушність.Тільки нічого не зробиш з тим.Просто треба старатися не зважати на них.Бо вони як енергетичні вампіри, тільки з Вас сили викачають.Але буде і їм відплата.
    Дуже шкода Вас, не плачте, Вам треба бути сильною.

• Подобається Подобається x 10
  5. poetka

Привіт

Дяяяяякую!!!!!!!!!!!!!
    Передайте величезне вітання своїй мамі.:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

7. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

хмм....надіялась, що в цій темі буду тільки давати поради,але...
    Якось так все ускладнилось всього за один день, через вчинок однієї людини (яким я би мала пишатись), через одні слова, через один спогад і асоціацію.... Гррр..як я не люблю перебувати в такому стані... стані роздумів і вічного травлення подій. Це ніколи ще не закінчувалось добре. (Маю надію, що виговорюсь тут і стане легше, хоч і пишу незрозуміло).
    Чому так складно залишатись наодинці з думками? Чому так складно зрозуміти як буде правильніше? Боюсь, що завдам болю дорогій людині. Боюсь, шо це добром не закінчиться... Чому коли добре має бути погано?

• Подобається Подобається x 9
  8. крадійка надій

хммм...дякую за файні відгуки, але було б добре, якби ви шось троха писали з приводу мого допису....Розумію, що складно, бо не все зрозуміло, але попробуйте, будь ласка. В мене голова кипить, 1000 думок/секунду... НАПИШІТЬ ХОТЬ ШОСЬ... Потрібні свіжі думки...

• Подобається Подобається x 1
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Якщо такий швидкий потік інформації в голові, то спершу його трохи пригальмуйте - зробіть собі ванну з лавандовим маслом, це рослабить і налаштує на спокійне обдумування подій, які з Вами стались. :)
    а якщо то ще й були приємні події,
    тоді цього:
    не треба боятись, бо хто Вам таке сказав:
    не факт, що так має бути ;)
    Уявіть собі, що Ви вводите в аут таке запитання, файно "набуксуйте" його в уяві і пошліть куди подалі. :))) І ще можете собі чайочок, наприклад, з м'яти cобі зробити і спокійно йти спати. Може правильне рішення проблеми присниться! :preved:

• Подобається Подобається x 5
  10. крадійка надій

це все негативно вплинуло.... дякую. спробую

11. pukhnastyk

От шляк, комусь би зараз вуха намнути за такі бзіки на компі................

12. крадійка надій

Тобто? Це Ви про мене? Вибачте.

13. pukhnastyk

Ні, зовсім не про Вас. ;) Вибачте, коли не так зрозуміли мій допис і сприйняли його до себе. :pardon:

14. крадійка надій

фух....просто голова не варить...нічого))

15. pukhnastyk

А як та Ваша "ускладнена ситуація", про яку Ви писали? Налагоджується на краще? :)

16. крадійка надій

ще ні.....і не скоро ще справа піде в сторону позитиву... але на це даний час,я так думаю.Головне не затягнути, бо думки з'їдять живцем.

17. pukhnastyk

А отого не треба - щоб Вас хтось їв:), як тоді буде існувати гілка "Поезія форумлян" без Ваших віршів? ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. крадійка надій

дякую)) буду відбиватись кохлею)

• Подобається Подобається x 2
  19. poetka

Може і треба інколи відбиватись від поганих думок ,не тільки кохлею,але й правдою.Правда має величезну силу не загнати в шалений потік блуду і брехні,з яких так важко викарабкуватись.Іноді краще зважитись на рішучий крок,аніж потім дуууууже довго з брехнею жити......Вибачте!!!!це я не хочу видатись невихованою,бо ж не знаю Вашої ситуації,але коли виникають такі собі двоякі обставини я беру аркуш паперу,ручку,вмощуюсь зручно,розділюю аркуш на дві половини по вертикалі де перший стовпець всі плюси ситуації і відповідно дру ий мінуси.............
    І починаю задавати собі провокативні запитання так би мовити по темі.............І зрештою підраховую,чого більше.............і зважуюсь після цього відповідно діяти.
    Успіхів Вам і непереймайтесь бо все в житті минуче і час і мить і стихійна вічність.......

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

усе через кляті асоціації... В кожної людини свої спогади, своє бачення, своє життя. Важко залізти людині в душу, а розібратись там і взагалі неможливо. Думаю правильним є сказати правду, або прямо запитати - особливо коли людина вам дорога. А далі най Бог - суддя. Коли мені важко, а достукатись до людини неможливо - зціплюю зуби і намагаюсь протриматись до ранку. А світанок дає нові надії. Хоч вечір їх знову відбирає і стає гірше ніж вчора, я згадую Остапа Вишню - "якось воно буде...", а там дивись і ранок. Можу лише побажати Вам, щоб Вас розуміли з пів слова.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)