...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. - на кухне, над плитой? :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

...і клоунів запросити:))
    Все буде ок, от побачиш.

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

сумно .....чогось....

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Непогана ідея :))). Заодно і брудні стіни закриє :haha:

5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Отож! :good: Все говорят - теща, теща.. А мы с ней до сих пор душа в душу - как два голубка! От человека зависит... :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Tequila

Tequila Well-Known Member

Сижу і плачу... Завтра йду до лікаря, і боюся почути підтвердження діагнозу, боюсь зрозуміти що все настільки серйозно як мені попередньо сказали тиждень тому... Страшно. Самотньо. І той чиєї підтримки бракує зараз не зі мною, а грає в футбол, і в мене нема уже жодного бажання йому розказувати все що зі мною зараз відбувається... :sad:(((

• Подобається Подобається x 14
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Вчора обізвався колишній чоловік. Багато чого наговорив, просив повернутись... але головного я від нього так і не почула. Він так і не зрозумів чого я від нього пішла. Згадались ці вірші....
    Вы - не о том, я - не о том -
    Ну что же, можно и потом -
    Вы так боитесь быть шутом,
    Сказав: «Прости».
    Лет через двадцать - двадцать пять,
    Когда я стану увядать,
    Я захочу вас повидать,
    Где вас найти?

Він такий впевнений в тому, що все робив правильно, що меня стало страшно. Дійсно страшно... За нього. За себе. Але не можу йому все пробачити, не можу... хоча досі дуже кохаю.

• Подобається Подобається x 16
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Toyvo, "Важко знайти слова, коли дійсно є що сказати" (Ремарк, здається). В самого часто бувало таке, що у важливі моменти починаю пллести якусь нісенітницю. Потім згадую свої слова і сам собі дивую.... Що я молов... Хотів же сказати не те, не так... Тож не сприймайте все так:)

• Подобається Подобається x 6
  9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Може й так... Але скільки ж я можу говорити за нього.

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Може й все життя. Ідеальних подружжів не буває, завжди супруги мають терпіти якісь недоліки один одного. Інакше хіба цікаво?.. :)

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

не можу заснути... сьогодні одна небайдужа мені людина неправильно мене зрозуміла і образилась.. хоч потім казала, що все гаразд, мені не по собі...
    вже півночі проплакала і далі заспокоїтись не можу... можливо причина обєктивно не така вагома, але мені дуже паскудно(((

• Подобається Подобається x 12
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

рік тому я забрала Злату з вулиці. вона була хорошою собакою. найкращою...
    вчора її приспали, поки я була на роботі. ми не попрощались.

• Подобається Подобається x 16
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Маюнко, а що сталосяз Златою?Дуже шкода...

• Подобається Подобається x 9
  14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

епілепсія. важка форма. можливо, спричинена пухлиною. в Україні немає апаратури, яка би дозволила дослідити тварині мозок.

• Подобається Подобається x 11
  15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Спічуваю, Маюночко, тримайтесь.
    У мене котик довго і страшно помирав від раку, пів року бідненький мучився, а в останні дні мовчки плакав, мабуть з мого боку було егоїзмом підтримувати у ньому життя. А на 9 день після його смерті він мені приснився живий, гарний і здоровий, і з такою радістю вистрибнув у відчинене вікно! Просто відчувалося, який він був щасливий...
    Може я собі все і надумала, але хочеться вірити, що вони не пропадають назавжди, і десь ТАМ їм краще... Ваша Златка жила так мало, зате у неї була найкраща господиня у світі!

• Подобається Подобається x 13
  16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Жах просто.. Їхав до друзів святкувать Новий Рік. В автобусі погано стало... Такого з дитинства не бувало....
    А зараз розпили пляшечку так я став темно-вишневого кольору (підозрюю, що то все реакція антибіотиків з алкоголем)о_О:cry::cry:

• Подобається Подобається x 5
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мій пес втік. Дурнуваті салюти його страшать... падає планка і валить куди очі бачуть... нема вже третій день...

• Подобається Подобається x 12
  18. terrible

terrible Well-Known Member

головне, що не зеленого... але ж не варто антибіотики мішати з спиртом...
    а втім... ось вчора, корпоративчик... так вийшло, що в моєму відділі залишилося всього двоє - хлопець і жінка. хто хворів, хто вихідний чи у відпустці. ну, і я ще частково, оскільки теж у відгулах. запросили мене на 1 годину на загальний корпоратив... приходжу, а мої бійці з відділу геть не взмозі і мама сказати... виявляеться, вони з 8 ранку до самого коропративу-з легкої руки хлопчини-випили три пляшки КОНЬяку:crazy::bad: а потім ще довелось в аптеку за нашатирем бігати... от і мимоволі порадів потихеньку, що не був на роботі. оскільки довелось би розділити важку долю... :)))
    головою треба завжди думати ;)

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не думав, що сьогодня в цю гілку хтось напише... Співчуваю.
    Мих. Мабуть причина не в псовій планці і салютах... А в повідку :) ! Мої теж бояться...
    Це на тверезу... А потім що має думати :cry:
    З Новим Роком, Хлопаки!

20. terrible

terrible Well-Known Member

а потім думає бортовий компьютер... і горе тому, в кого вінда давно переставлялася... або в кого віста :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)