...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:empathy: Ну нєєєєє... Різдво просто має бути !!! Ми його тобі тут зробимо :preved:

• Подобається Подобається x 9
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую вам :preved:. Якби не ЛФ, я б вже давно тут гикнулась.
    Може влаштуємо якось скайп-конференцію і поколядуємо разом? ;)

• Подобається Подобається x 15
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Цей рік що? Рік розлучень? Як сказав хтось з мудрих - якщо любиш когось, відпусти його, якщо повернеться - він буде твоїм назавжди, якщо ні - він ніколи твоїм не був... Обрала як девіз і всім раджу. :)

P.S. Я сьогодні не в тему щаслива :blush: Як добре, коли поруч є людина, яка кохає тебе, розуміє, підтримує... і чекає, терпляче чекає на тебе

• Подобається Подобається x 13
  4. terrible

terrible Well-Known Member

а ще сьогодні вночі померла бабуся. 84 роки прожила на світі.
    загалом... життя прекрасне і дивовижне
    :):sad:
    :dntknw:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хай з Богом спочиває... Їй вже легше,повірте.... А щодо іншого... Часом(все рідше і рідше),коли в мене настрій не чорний,а темо-сірий,в чорних патьоках,то дозволяю собі фільософствувати. Був такий чудовий фільм "Блондинка за рогом". Там головна героїня(Догілєва),припавши до грудей нареченого(Миронова),гірко-гірко ридає... На питання:"Чому?",давлячись сльозами,відповіла:"От,ми поженимся і народиться в нас синочок. І буде він красунчиком і дуже-дуже розумним. Закінчить школу з золотою медаллю і поступить в університет.От,поїдуть вони з групою в колхоз,на уборку урожая. І будуть з дєвушкою ночувати в стогу сіна. А,хтось кине окурок і сіно загориться. І мій хлопчик згорить...як я за ним плачу!!!". Ото я й собі думаю....а нащо...себе жерти,ще й наперед? Те,що вже сталось,то сталось...а те,що станеться,відоме лиш Богу. І ми не знаєм Його намірів. Може,даючи нам страждання нині,Він вберігає нас від набагато важчих мук...що могли б статись. Тому все ж варто жити до вечора. Хм...фільозоф я,однако... Може тому,що позаду звичний день,ми в лісі,дощ стих,мала відносно спокійна...може й ніч буде спокійна,а завтра...буде завтра...тьфу-тьфу,щоб не вректи... Ага,Терібле,то я для того,щоб Вас троха розрадити...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 14
  6. terrible

terrible Well-Known Member

спасибі, Ромку... таки дійсно, розрадили трішки)
    сьогодні зайшов в кімнату до себе, ще коли бабуся була в нас, чекали на батуюшку... а на відкритій кватирці сидить голуб... і дивиться на мене...
    так. їй ліпше...
    а я просто стомився, нінащо сил не залишилось... моральних, головне. в мене залишилось кільканадцять днів відпустки. забираю їх. і поїду в село. туди, де бабуля жила. треба підготувати дім до зими, грати на вікна поставити ще... проведу дні... лише я сам з собою та думки. саме те, що треба мені. навпроти покинута хата, до найближчих людей-хвилин 10 полем та лісом.
    а ще цигарки, кава, свіже повітря. спогади. і ще собачка, Жучок. йому вже років 15, скільки себе памятаю-стільки і він в нас живе. вже не чує нічого, майже втратив зір... чомусь так подумав про нього, і аж до сліз жаль стало тваринку. яка стільки років жида поряд, і тепер практично безпорадний залишився сам. хто його годуватиме? куди його подіти? якось ніби дивно - померла близька людина. але собачку все одно теж жаль...

7. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Да не за что, согревать - это как подарки делать. На своей душе тоже теплеет.. Жизнь так коротка, чтобы хмуриться..:);)

А Рождество будет, уже через две с половиной недели, и оно во Львове прекрасно, как мне помнится.. Огоньки уже везде зажгли? :)

• Подобається Подобається x 11
  8. - добрый доктор рассеянно улыбнулся и вылил остаток спирта на открытую рану nirvanki... :)))

• Подобається Подобається x 11
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прекрасне - не те слово! :good: Але я в Лодзі зараз живу.. Польща.. :sad:
    І сльози і сміх :))) :))) :))) :))) :)))
    --
    В мене починається істерично-депресивна паніка. Через 2 тижні приїжджає свекруха. Я панікую і прибираю, панікую і прибираю. Чоловік панікує і працює. Як то всьо буде? Налаштовуюсь позитивно, планую з нею подружитись. А чоловік, знаючи свою маму, каже, що ми не зможемо з нею жити і буде катастрофа. Щоб не панікувати, активно все прибираю, шукаю старим речам нові місця.. Деколи задумаюсь і так починаю хвилюватись через приїзд свекрухи, що аж нудить. Раніше так тільки перед екзаменами і дипломом хвилювалась.. І цікаво, і страшно.. Найгірше - невідомість. Як воно буде? Ми її витримаємо? Чи вона нас? Підемо з торбами?..

• Подобається Подобається x 8
  10. Saszko

Saszko Well-Known Member

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ні, всього лише двокімнатна.. :) Але ото знаєте яку жінки мають дурну звичку вовтузитись по дому - почала прибирати, перебирати речі, перескладувати - і день минув і нічого не встигла :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ой, блін... в мене так само...

• Подобається Подобається x 1
  13. Alexey Titievsk

Как все запутанно.:) Как крою кого - обвиняют в диктате.. Как хвалю - в алкоголизме... Может просто - самим собой быть, не обращая внимание на общественное мнение?! :) Но в этом состоянии я всех хвалить буду, а это вредно. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Alexey Titievsk

Спокойно!!

а) Польша - это не самое худшее.

б) Свекровь - это тоже не самое худшее. Как приедет, так и уедет, а муж любимый останется! :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отож бо й воно, що не поїде. Буде мати депортацію зі Штатів і назад не вернеться. А квартира тут її і боюсь, що з'їхатись прийдеться нам.. Того я теж боюсь.. Мене просто добиває ця невідомість і нестабільність! Стараюсь не накручуватись, але ті дурнувати думки постійно лізуть і лізуть.. .. .. Але ж всьо буде добре, має бути :)

• Подобається Подобається x 9
  16. Peri

Peri Well-Known Member

можна спробувати навпаки - все залишити так,як Ваша свекруха звикла,мо*зацінить?:)та в любому випадку - спокій і те,що Ви налаштовані з нею потоваришувати - мають Вам допомогти!Чого Вам щиро бажаю!:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Її речі, звісно, розкладаю по місцях. Та і старалась їх не рухати, бо баба регулярно перевіряла чи все на місцях :cowboy: Я про свої речі говорила ;). Може треба буде перейти в іншу кімнату, то збираю речі компактніше і по шафках, щоб менше в очі попадали..
    --
    Така змучена від того всьо.. Сьогодні помила цілий сервант з вазочками-рюмочками.. І якось не видно кінця-краю.. Ну от чого відкладую все на останні дні? :dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  18. - оптимистично... Думаю, если присмотреть заранее вариант съёма квартиры (или иного, пусть временного и крайнего, но совместного "отступления") надеяться на лучшее и налаживать отношения будет намного легче.

• Подобається Подобається x 2
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ір, ну чого ти так тим переймаєшся? Не такий страшний чорт..тьху..свекруха..:))Налаштовуй себе на краще, не думай, що там така фурія явиться і почне тебе тероризувати.Накрийте їй гарненький стіл, покажіть, що дуже чекали і раді, що приїхала...А якщо буде багато виступати. то...пошли подалі і йдіть на квартиру.То краще. ніж собі нерви псувати.

• Подобається Подобається x 5
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я не знаю чого так чоловік говорить, вона по телефону дуже мила, та і відео причилала зі своїх подорожей по Штатах - вона там така кумедна і весела, до мене подібна, навіть такий самий стиль одягу носить :))).
    Ото вже кілька днів думаю що б такого приготувати. Вона попросила на Різдво традиційні польські страви і щось українського. Прийдеться, мабуть, пампушки ліпити :) А ще хочу приготувати на стіні плакат "Вітаємо вдома" і повітряні кульки поначіпляти. І ялиночка буде.. Одним словом, мої обійми відкриті :)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)