...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби не москаль... (с)

• Подобається Подобається x 1
  2. Маріка

Маріка Well-Known Member

мені сьогодні гіше за ..... Вже нічого не можу. Не можу вже стільки думати, не можу...Дикий біль в серці. Усвідомлювати, що ти так довго йшла до мрії, і все вже було в твоїх руках і ти сама все зруйнувала.... І нічого не повернеш. Нічого. Хочеться накритись з головою і спати, спати, спати. Проспати все на світі, тільки щоб так не боліло......

• Подобається Подобається x 10
  3. ermana

ermana Well-Known Member

Просто зле............ Дико зле............... Напевне вперше в житті хочу напитись до чортиків. Але моя дурна голова розуміє, що це не вирішення проблем.
    Ну коли вже переболить?????????????

• Подобається Подобається x 7
  4. terrible

terrible Well-Known Member

тримаюсь. але зле... дійсно зле... вити хочеться. від безпорадності. а я ще й відписувався в "варто чи ні"... сьогодні... яке то все! тут... Маринкин батько в реанімації. дтп.
    http://www.youtube.com/watch?v=xpvvCTh-x4Y

• Подобається Подобається x 13
  5. terrible

terrible Well-Known Member

стан стабільний... тримаемось:)
    вчора поїхав забрав кохану з тещею з лікарні... толку їм там сидіти. безсонна майже ніч... на тещу всю валерьянку перевів... сьогодні кошмарний день-заладжуємо з Маринкиним братом справи по аварії тій...

• Подобається Подобається x 14
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так погано, аж вити хочеться:sad:(((Він поїхав, ще навіть і не доїхав, а я вже не можу.Серце рветься на шматки і плаче.

7. Peri

Peri Well-Known Member

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Аліаско, розлука то страшний біль... але і до болю адаптуєшся... можливо саме через розлуку ми вчимося цінувати кожну хвилинку, проведену разом з коханою людиною...
    п.с. коли вже до Львова?? :sad:

9. nastinka

nastinka відсутня

а мені теж зле.....
    я захворіла...і цілі вихідні проваляюсь у ліжку...а в понеділок вже на роботу...бе....

10. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

Уявляю собі! Три роки тому теж мав серйозне ДТП - дружина 5 місяців в лікарні відпочивала. А я чотири дні по тому бігав у стані шоку, залагоджуючи наслідки і навіть не відчуваючи своїх власних травм.
    В таких випадках корисно уявити, як би воно могло бути ще гірше і подякувати Богові, що так обійшлось. А жилізо - то річ набувна.
    Тримайтесь!

• Подобається Подобається x 12
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене сьогодні ну просто жаливих день! :suicide:
    Спочатку була в гостях коліжанка. Я з нею чуть не посварилась. Вела гарячу дискусію на тему святкування нового року в селі її хлопця. Я сказала, що не дуже хочу, бо мені з таким контингентом людей завжди було тяжко знайти спільну мову (там всі на понтах, одягаються переважно вульгарно, багато п'ють і взагалі то не моє товариство). Звісно, в мене є знайомі з сіл і навіть хороші друзі. Але мати поодиноких знайомих - то одне, а піти на сільську новорічну дискотеку - то інше. Навіщо йти туди, де буду відчуватись не в своїй тарілці? Я то все пояснювала коліжанці, а вона образилась, бо її хлопець з села і більшість її коліжанок.. :hang1:

Друга річ, яка мене добила. Завтра будуть парубоцькі вечірки наших знайомих. В дівчат все скромно - дівочі посиденьки з вином. А хлопці роблять цілу аферу, яку тримають в секреті що де і як, щоб наречений не знав і отримав сюрприз, і щоб дівчата не знали де вони будуть, щоб не прийшли раптом. Так от хлопці не беруть телефонів і йдуть на цілу ніч. Ми, звісно, будемо хвилюватись. Тому мені доручено місію детектива, так як мій чоловік то співорганізовує. Ну я і полазила по компі :shy: і дізналась де вони будуть плюс-мінус. Розповіла дівчатам, щоб вони були спокійні. І тут мені чоловік пише "Всьо, я забороняю тобі лазити по мому компі і телефоні без мого відома!" о_О Я в шоці, дівчата ж мали мовчати.. Чоловік каже, що наречена розповіла нареченому де буде парубоцька вечірка (вказала назву готелю!) і що все це від мене знає, бо я лазила по компі чоловіка.. Хоч це і правда, і я соромлюсь того, що прийшлось пошпигувати, але ж блін навіщо вона мене так підставила? Не могла втримати таємницю? Що їй то дало? Хлопці ж можуть змінити місце.. Навіть якщо і не могла тримати в собі, то могла б промовчати, що дізналась про це від мене.. Капєц якийсь..

• Подобається Подобається x 5
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Однако.
    Диагноз.
    Не переживайте.
    Откуда Вы могли знать, что девушки молчать не умеют?

13. mavka

mavka Well-Known Member

це польські не вміють й російські. ;)

а от Зоя Космодем"янська вміла !...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вы намекаете на её еврейское происхождение?
    Да, умела.
    Грудь ей отрезали живой, издевались как могли.
    Не вижу повода для шуток.
    Наверное потому, что дремучий совок.
    У современной молодёжи Подвиг Зои вызывает только смех?

15. mavka

mavka Well-Known Member

чи перетягування узагальненої думки про дівчат в сторону бойової слави російських солдатів покращує день вояка у відставці ? ;)

16. Полковник

Полковник миється в бані

Я ещё и в дураках?
    Прелестно.

17. mavka

mavka Well-Known Member

:give_rose: :)

чого задиралися ?

18. Полковник

Полковник миється в бані

Привычка! :give_rose:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Історія мала продовження. Не могла втриматись і подзвонила тій нареченій розбиратись. А вона каже - я нічого нікому не казала, що я дурна видавати нас? Хм.. Припираю чоловіка, кажучи - вона нічого не казала, ми нічого не знаємо. Виявилось, що то все наречений!! Йому було дуже цікаво де буде вечір і розпитував хлопців. Йому натякнули, що можна буде повеселитись по повній і відіспатись, щоб вернутись додому в більш-менш нормальному вигляді. І що вертатись додому буде недалеко. Тоді наречений взяв на понт свого дружбу і каже: "Я вже знаю, де буде вечір! В готелі такому-то!" Той питає: "А звідки ти знаєш? Хто тобі розказав?" Той і вигадав, що я знайшла відвідувані сайти в чоловіка на лаптопі і розказала про це нареченій. Виявилось, що наречений сам догадався в якому готелі був вечір і придув історію, яка виявилась правдивою :haha: Добре, що нас дівчат не попалили і потім хлопці в мене і в нареченої просили пробачення, бо думали, що це через нас не буде вже сюрпризу, а це ж все через них - не треба було ляпати язиками :haha:

• Подобається Подобається x 3
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Замечательное разрешение всех Ваших проблем.
    Поздравляю!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)