...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви не праві! Немає прямого звязку цукор в тістечках - цукор в крові, сечі, ... Іжте на здоров"я! Солодке робить людей добрішими і як вихідне, красивішими... :)

• Подобається Подобається x 2
  2. terrible

terrible Well-Known Member

а ми розїзжаемося. тимчасово. а втім... може і назавжди. отакі справи... пробачте, ні писати, ні говорити ні про що просто не хочеться...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Все буде добре..це мабуть просто такий етап у стосунках...
    Прочила Ваш допис і аж сльози на очі вийшли....

• Подобається Подобається x 1
  4. nastinka

nastinka відсутня

а тоді від чого цей діабет? я не розумію...

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Не плакайте, все буде добре :give_rose:

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Конкретної причини ніхто не назве, тому що їх дуже багато, але є і дві основні: спадкова та порушення функції нервової системи, зокрема внаслідок переживань та стресів. Потрібно періодично вміти розлаблятись або входити стан напівдибільності, чи дибільності, що я завжди роблю, тому почуваю себе прекрасно. Дибіли майже ніколи не хворіють, тому що їх мозок відповідає лише за роботу внутрішніх органів та систем і не загружається різними проблемами, внаслідок чого в організімі порушується процес саморегуляції:)

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Порушення обміну речовин, підшлункова залоза не виробляє інсуліну в достатніх кількостях або не виробляє його взагалі. Як правило, вроджене. Всі дуже повні люди страждають на ту чи іншу форму діабету. Хвороба нехороша, але не розвивається від того, що хтось їсть багато солодкого (що мене радує, бо я солодкопожиралка :crazy:).

8. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Все необмінно буде добре і так як захочете Ви - обоє. Це важко, але будьте сильним.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не втрачайте надії і віри.Все буде добре.Тимчасові розлади бувають у всіх, а потім таке солодке примирення.

10. nastinka

nastinka відсутня

я до речі помітила таку штуку за собою..
    коли нервуюсь багато маю зразу температуру 38..і збити не можу і нічого, почуваюсь нормально але вся горю...це якийсь жах..
    нерви у мене жартують, та ще й робота така не спокійна..от і маю..шось не те.

11. VasMT

Не буду оригінальним, але....
    Всі хвороби від нервів. Тільки венеричні від задоволення! :)))
    Днями бачив якусь передачу, там втирали що в нас закладено природою чудо регенерації. Наш мозок, і тільки він, заважає реалізувати його, чудо, в повному обсязі. До прикладу поріз, стрижка нігтів, волосся тощо...
    Одна ДУУУЖЖЖЕЕЕ гарна, перепрошую, професійно, (і зовні доречі теж :) ) лікар якось мені сказала - "Ліжко лікує, а не медикаменти! ( Для гострословів: ліжко, як місце перебування хворого, а не то що ви подумали... :))) )

• Подобається Подобається x 3
  12. terrible

terrible Well-Known Member

отож якраз в точку. тимчасовий період в стосунках. віриться те, що все скоро налагодиться:)

ну що Ви! не варто!.. все налагодиться.
    спасибі всім Вам, друзі! :) Ви такі добрі!

а поки... сумно самому. нестерпно... дуже важкий морально день... але... ось кілька хвилин тому дзвонила. запитала, чим займаюсь... про флешку... і нагадала про те, що там в холодильнику суп є.
    веселіше... але настрій все одно ось такий
    http://www.youtube.com/watch?v=ZXIHAnDLD6k&feature=related

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це вже +.Значить переживає, думає, піклується.Все буде добре, побачите.....і не говоріть в минулому часі.:)Від щирого серця бажаю вам примирення, терпіння...кохання , ні не нового, а того , що є , тільки більш загартованого, надійного і такого непередбачуваного.

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та в холєру такого знахора... :nea:
    Адже зараз його черга - а передусім обов*язково визначення тзв. цукрової кривої. На основі простого анализа крові важко робити деталичні висновки щодо подальшої повединки чи вибору терапії.

Сами почитайте (певно це вже давно зробили... ) і не відступайте - видно доведеться троха поборотися за своє...

Успіхів.

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хотів щось доброго для Артобстєла написати , але тут всі такі доктори мудрі , що я вже просто промовчу.... або скажу просте і банальне "надійтеся , що все буде добре".

16. консультант

VasMTіт, перш ніж щось радити людям, подумайте, чи не нашкодите. Від Вашої поради можна і в інсулінову кому впасти...:)

17. VasMT

"...Одна из причин развития диабета I типа— поражение вирусами бета-клеток островков Лангерганса поджелудочной железы, продуцирующих инсулин..."

"...У больных диабетом II типа бета-клетки вырабатывают достаточноеили даже повышенное количество инсулина, но ткани утрачивают свойство воспринимать его специфический сигнал..."

Для тих хто на бронепотягу раджу дивитись програму "Здоров"я", почитати підшивку журналу "Здоров"я" за 1979 рік, і спитати Гуголя "за діабет"
    http://www.likar.info/coolhealth/articles/376.html
    Є така фігня, як причина і наслідок... і їхній звязок.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Х..ня!!!!
    У моего дружбана 10 лет назад была такая же ситуация.
    Недельку бледный ходил - переживал шибко.
    Сейчас, когда за рюмкой вспоминаем - хохочет!
    Всё класс будет.
    Не зашоривайтесь!
    А к врачам походить с месяц придётся, конечно.

19. консультант

Ще таку "фігню" почитайте для загального розвитку.:)

Цукор виснажує підшлункову залозу
    Тим часом цукор далеко не завжди був таким поширеним і доступним для споживача. Хоча цей продукт відомий людству понад 1500 років, протягом тривалого часу він залишався екзотичним і високовартісним. Його продавали у невеликій кількості в аптеках, як ліки.
    Масове вживання цукру почалося з ХІХ століття після того, як було налагоджено його промислове виробництво із цукрової тростини і цукрового буряку. За хімічною структурою цукор - це дисахарид сахароза. Під дією фермента підшлункової залози амілази в тонкій кишці сахароза розщеплюється на глюкозу і фруктозу. Фруктоза легко засвоюється клітинами організму, не перевантажуючи його. Вона є в натуральному меді, тому мед у невеликій кількості рекомендують вживати замість цукру хворим на цукровий діабет. Засвоєння ж глюкози потребує інсуліну - внутрішнього гормону, який виробляється в підшлунковій залозі. Якщо цукру надходить занадто багато, підшлункова залоза перевантажується, її інсулярний апарат виснажується, в кров надходить менше інсуліну, його не вистачає для переробки глюкози, і в організмі виникають серйозні проблеми. Зокрема, небезпечне захворювання, яке набуває широких розмахів, - цукровий діабет.
    http://www.stevia.net.ua/2007/11/15/solodke-zhittya-bez-cukru/

20. VasMT

Перечислим факторы:
    Генетические. У пациентов, имеющих родственников, больных сахарным диабетом, риск возникновения этой болезни выше. Риск развития сахарного диабета, если один из родителей болен, составляет от 3 до 9%.
    Ожирение. При избыточной массе тела и большом количестве жировой ткани, особенно в области живота (абдоминальный тип), снижается чувствительность тканей организма к инсулину, что облегчает возникновение сахарного диабета.
    Нарушения в питании. Питание с большим количеством углеводов, недостатком клетчатки приводит к ожирению и повышению риска развития сахарного диабета.
    Хронические стрессовые ситуации. Состоянию стресса сопутствует повышенное количество в крови катехоламинов (адреналин, норадреналин), глюкокортикоидов, которые способствуют развитию сахарного диабета.
    Атеросклероз, ишемическая болезнь сердца, артериальная гипертензия при длительном течении заболевания снижают чувствительность тканей к инсулину.
    Некоторые лекарственные препараты обладают диабетогенным действием. Это глюкокортикоидные синтетические гормоны, мочегонные препараты, особенно тиазидные диуретики, некоторые гипотензивные препараты, противоопухолевые лекарственные средства.
    Аутоиммунные заболевания (аутоиммунный тироидит, хроническая недостаточность коры надпочечников) способствую возникновению сахарного диабета.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)