...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dana K

Dana K New Member

:blush: ну, ейфорія після фотосесії вже трохи минула. а от справи сьогодні паршиві:ireful1:

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

У Вас погана військова витримка, тому Вам сьогодні гірше всіх. Покуріть, випийте соточку і бур пройде. А коли бур пройде, то згадайте, як Ви, шановний час-від-часу шили бурки з інших форумлян...:sad:Що посієш, те й пожнеш. Так що приймайте ті плоди, які сами посіяли і робіть висновки пане офіцере...:sad:

3. nastinka

nastinka відсутня

чому?
    от у мене паршиві..
    я зла на наші Львівські чудові дороги..
    так бігла на роботу в босоніжках, що аж засіпилась об камінь і збила собі палець до крові..
    сижу тепер і смикаюсь..від болі...*хник-хник*(

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Співчуваю. Тільки мені здається, що термін експлуатації вітчизняного акумулятора - 3 роки ?

(шукайте на інших форумах. Може хтось напише "ми з екскаватора зпіонерили два акумулятори 6ст-190, вартістю...)

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На жаль! За вітчизняними нормами, порівняно з советскими, норми експлуатації до списання чудесним образом збільшились. до 5-ти років :)

Я вже гуглив, ніц не дало... :))) Може мережа пропала, або ще не скинули... :)))

6. консультант

Ви не гугліть, а порядок наведіть в частині, бо так можуть і прапор вкрасти, тоді взагалі торбою по світі підете і буде Вам справді гірше всіх...

7. Dana K

Dana K New Member

шкода пальчика

... Особисте життя сходить на пси...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

То дійсно...проблєма...:cry:
    та й закономірно,що..

9. nastinka

nastinka відсутня

так завше..в мене теж таке було..

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

.. сегодня пришли анализы крови, сахар 8,8 - капздец ....... вот я и пополнил ряды диабетикоф ... на душе гуано ... капец ...

• Подобається Подобається x 1
  11. Agaton

Agaton Well-Known Member

8,8 mmol/l ? :sad:
    тобто са 160 мг%

Ну блін, багато, але це ще не драма...
    Зараз важлива справа, повторяти цей агализ, щоб схопити тенденцію.

доведеться привикнути до життя без пива :dntknw:

12. консультант

Кілька днів попити відвар з лушпиння квасолі і цукор впаде до норми або ще нижче.
    Ваш цукор - це наслідок роботи нервової системи і компютера в тому числі. Більше йдіть на свіже повітря і менше нервуйтесь.

13. VasMT

- Куме! Мені здається, що моя жінка курва!
    - І з чого то Ви, куме, взяли?
    - Та був у відрядженні, за два дні до повернення дав телеграму, жи їду. Приїхав до дому, а там жона з якимсь кобелем в ліжку. Певно що курва!
    - А може, куме не курва! Може телеграма не дійшла!
    :)
    Може щось поплутали, або пробірку не помили?

• Подобається Подобається x 1
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще не капець, посидіть на дієті, поздавайте кров в різні поліклініки (як написали вище) і буде все добре.;) Tільки не падайте духом і тримайте себе в руках:give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

угу - дійсно не кінець світу. По-перше, могла бути помилка лабораторії, по-друге, діабет буває інсуліно-залежний і не інсуліно-залежний - у другому випадку значно дешевше. Ну, і по-трєте - особисто знав подружню пару, обоє діабетики, і з діабетом прожили понад 40 років, і повмирали - одна від раку у 84 роки, а чоловік - від туги за дружиною десь рік по тому, теж десь у віці 86 років.
    ==
    Так що - це не кінець світу, та й, наскільки я зрозумів, ви ж спортом займаєтеся? = то помічне :)

16. artobstrel

надеюсь, но пока в драме ...
    а также избыточного веса, дурнуватой работы, и т.д. от того не легче(
    это полный капец ....(((

сомневаюсь почему то, щас уши долечу - пойду здаваться в эндокринологию ...
    увы, профессионально только дурашлепством атлетическим, а так .. работа - за кмпом, дома за компом, раз в два дня велосипед ... хотя спортом как спортом а физкультурой придется наверно, в прошлый раз у мня пик активности наблюдался когда в спину вступало .... блин ....

ВСЕМ СПАСИБО за участие, правда хоть на психуровне полегчало, вот зачем и нужен ЛФ ...

• Подобається Подобається x 2
  17. консультант

Тоді я просто співчуваю Вам!:sad:

18. VasMT

Вы что в госпитале лежите на комиссии? Тодгда вам и Дракункулез, Клонорхоз и Лоаоз найдут... Все зависит от долларового эквивалента и Вашей выслуги. Мне месяц искали болезнь, хучь какую. Нашли, млин! Не при ночи озвучивать выписной эпикриз.
    "Жить будете плохо, но не долго!"

19. artobstrel

Не я у своего доктора лечусь, никакой заинтересованности в моем сахаре у него нет ....

20. nastinka

nastinka відсутня

можливо змініть лікара? перевіртесь ще раз..ну невже все так погано?(((
    я от солодке до беспамятства люблю..не уявляю собі себе з таким..а мене таке може чекати...і чекає напевне...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)