...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. dama66682

dama66682 Active Member

:shy:А якщо це буде не взаємно?ну.....потім-він мене кине.І що тоді

2. victorys

victorys позитивчик :)

Життя продовжується!
    (але тему вже здається в іншу гілку перенести треба :) )

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ну і що це за настрой такий?о_О ... геть погані думки і вперед до щасливого майбутнього!;)

4. dama66682

dama66682 Active Member

дякую за підтримку.:)Бачите,я вже посміхаюся.правильно.Треба бути позитивною

5. hrobak

hrobak Well-Known Member

вуйко Маркес Вам би відповів приблизно так:

"Не плачь потому, что это закончилось. Улыбнись потому, что это было."

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Так в житті від цього ніхто не застрахований..адже якби знав де впадеш, то обовязково підстелив би собі....а життя-воно не передбачуване...інколи набиваєш великі гулі..а інколи просто на 7 небі від щастя...життя колоритне.....але які б ситуації в ньому не ставалися потрібно памятати, що ми живемо лише раз...

І ще одне твердження, якого я по житті дотримуюся-Лучше жалеть о том, что сделал, чем о том чего не сделал.

• Подобається Подобається x 1
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Як мені муторно було, коли я вирішувала - зустрічатись чи ні з моїм золотком, як було боляче згадувати про минуле... Але! Я відкинула всі ці думки, як тільки ще раз зазирнула у його блакитні очі... Яке те щастя бачити їх кожного дня... Може ми не будемо все життя разом, на то є воля Господня, але зараз, саме у цю мить ми разом... я рада, що тоді зробила крок вперед... всяке буває, раз на півроку ми розходимося, але тільки на кілька годин, потім знов разом... То... ну... робить як знаєте, але...

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ненайгірше мені сьогодні але дуже неприємно.:sad: Допоможеш людині, зовсім безкорисливо, просто можеж допомогти, то чому це не зробити, а вона тобі зробить підлість. Прикро:sad:. Давно такого зі мною не було, мабуть розслабилась, от і дістала:cry:.

9. nastinka

nastinka відсутня

підставте другу щоку. та ще й допоможіть більше, і та людина буде біситись у середині :)
    не сумуйте!!) я за вас ;)

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дякую!:give_rose: Я невоююча, я просто мовчу. Неприємно, бо майже кожний день мені треба з нею зустрічатись:sad:

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ненавиджу свою роботу через своїх співробітників....мені здається, що всі люди, з якими я не сходжуся характером працюють в нашій установі...Звичайно є декілька виключень-це на колектив 120 людей приблизно 5 тих, з якими можна спілкуватися..а може то я про себе надто високої думки..хтозна.....

12. ГаЛоЧкА

.. знаєте.. колись я прочитала, що все тебе дражнить, подразнює, нервує- це ти сам!!!
    Поспостерігайте за ситуацією збоку, можливо не все так страшно)))
    Я так роблю, і переважно мені це помага

зайшла на цю гілку... а пожалітись.. язик не повертається... хоча такі котяри в душі шкребуть... але підсвідомо розумію, що це тимчасово, все проходить... пройде і це!!!

Останнє редагування модератором: 19 лип 2009
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та кажіть вже...раз зайшли.Стане легше, точно кажу

14. ГаЛоЧкА

зачастила сюди я....
    щось останнім часом не фарт в мене... ні в особистому... ні з роботою... хворіти частіш стала..затянулась та чорна полоса в моєму житті... тре брати фарбу та й розмальовувати...от думаю.. мож варто місце проживання поміняти... і на новому місці все спочатку почати... га? порадьте щось?

15. Зануда

Зануда така зануда

Я думаю, варто поміняти світосприйняття. Дивіться на світ веселіше, оптимістичніше, менше зациклюйтесь на негараздах і їх не стане. :) Все буде добре!

16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Як кажуть: від себе не втечеш;)

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

По моєму, вам просто треба добряче відпочити з тиждень від всього. Заспокійливих попийте. Емоції вляжуться і ви зможете адекватно оцінити ситуацію.

18. victorys

victorys позитивчик :)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,якщо чорна з білими цятками?:scratch_one-s_head:

20. syavych

syavych копач

Стрибати по цятках, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)