...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, що радити легше. А потрапивши в таку ситуацію не хочеться слухати порад, тим більше їм вірити і вважати правильними. Хочеться оплакувати себе нещасну і жалітись на несправедливість життя.. І я, пишучи то все, знаю, що Ви не одумаєтесь і не почнете жити, а може навіть ще більше будете плакати і жаліти себе. І знаю, що Вам на даний момент не хочеться думати про нові почуття, бо хочеться тільки одного і більше Вам ніхто не потрібен, крім нього. Але рано чи пізно Ви це переживете, переплачете. Зрозумієте, що це безнадійно хотіти бути з тим, хто не хоче бути з Вами. І почнете жити далі.
    Питання тільки в часі, який Ви витратите на цю тугу. В один момент зрозумієте, що все це марна трата часу і за той час можна було зробити багато конструктивних речей і пережити чудових моментів.
    Якось я в тузі за нерозділеним коханням витратила пів року. Я можу пригадати багато щасливих моментів зі свого життя, починаючи з дитинства і до сьогодні. А з того піврічного періоду - жодного.
    Це був хороший урок і після того в мене не раз були такі ж ситуації, але я вже не витрачала марно час. Я з'ясосувала відносини, намагалась добитись те, чого хотіла. Якщо не вдавалось, то йшла далі.
    Життя занадто коротке, щоб витрачати його на безглузді речі. Рано чи пізно Ви це зрозумієте. Краще рано :)
    Успіху!

• Подобається Подобається x 4
  2. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это полный капец .................... плохо когда думаешь о себе - идиот, еще хуже когда этому находятся доказательства .... сегодня поругался с женой, короткая стычка я в ее сторону бросил что было в руках не тяжелое ...... это оказалось перо моего планшета Ваком Бамбу ........ сломалась графитовая втулка ... перу - смерть ...... в продаже в нашем городе нет даже планшетов не говоря уже о комплектующих .... работа встала на неопределенный срок ... деньги ушли на фотик ...... идиот ..... пишите про меня гадости я заслужил .... :hang1::suicide:

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А в Москве можно поискать?
    Если ДА, то где?
    Готов найти и переслать Вам.
    Наверное ЭТО серъезная потеря для Вас?

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вам не про перо потрібно думати, а про дружину... .

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

потеря капец ......... но пока еще не готов просить хелпа так как не связівался с диллерами и т.д. они или есть и в Украине или по отдельности не продаются ......

согласен, у нас такое случается носит минутный характер, если чесно я просто ...баран .... не подумал что у меня не просто ручка в руках .......

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А попав,чи не попав?:scratch_one-s_head:

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О!А про це ніхто і не запитав....про саме цікаве:mocking:і головне

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Розплата за те, що в жінку кидали. За всі наші поступки ми розплачуємось:pardon:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

тут нема чого говорити гадості, бо то навіть не покарання... то знак "стоп"... якби не подібні речі, то непонятно, як ви би ставились до дружини і непонятно шо в неї кидали... а так - заставило задуматися...:)

11. Romko

Нє,ну,якби в тещу,то ніц не шкода ради тої справи,навіть такого ексклюзиву... А тут...гм...та й так понєволє задумаєшся:а чи варто?

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та тут незадумався що в жінку кинув (неважно чим), тут жаль за пером:sad:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

от той жаль і робить з випадку покарання...
    хто усвідомлює що насправді важливіше - тому стоп.. а хто не усвідомлює - тому покарання... а результат однаковий - на другий раз буде думати чи кидати...
    а якщо просто ретельніше вибиратиме предмет кидання - то ше більше може попектися... таке життя..:)

14. А теща - не жінка? :ireful1:

15. Romko

Нуу...є різні,звичайно....види...типи...підкласи... Є й такі,в яку і пір'їнкою шкода кинути... Точно знаю! А є такі,для яких жадного екслюзиву не пошкодуєш...аби з користю...

16. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Життя таке несправедливе і непередбачуване.... Живе собі людина, старається чогось досягнути, допомогти рідним дітям, внукам... А тут хтось вирішує тобі більше не дати жити, бо ти йому стаєш не потрібним, і ти багато знаєш.... І той хтось не бачить, як плаче сім'я тої людини, внуки, діти, дружина... В мене загинув начальник. Зовсім здорова людина, ще б мала жити і жити. Я не можу ходити на роботу. Сьогодні його поховають, а я відчуваю постійно його присутність, на роботі чую його голос...

• Подобається Подобається x 3
  17. hrobak

hrobak Well-Known Member

Боженько.

Зорянко, то жахливо, тримайтеся...

18. Romko

Потягнуло на філософію... Намагаюсь обминати цю гілку,бо привикаю жити з думкою,що,як би погано не було...але буває ще гірше...і що буде ще гірше... Тоді,кожна хвилина без напруги,кожна хвилина без болю...в грудях,на душі здається подарунком долі... Хвилина спокою - подаунок... От така філософія... Дехто каже,що я надто чорний...ні...просто пересвідчився,що життя вміє дуже жорстоко бити,в найболючіші місця і в той момент,коли цього не очікуєш...тому я напоготові....завжди...

• Подобається Подобається x 4
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо "на фотік" - вже не повний ідіот. :nea:
    А "перо/жінка/робота".... ;)

20. Molv

Molv New Member

... то встигнете подумати, чи взагалі варто кидати.:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)