...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

ГІРШЕ ВСІХ!!!
    І так буде до того моменту, поки не вмру або вмру....
    Коханий-друг має дівчину...Я за нього щаслива,але мені ДУУУУУУУЖЕ погано(ше й дізналась про ЦЕ не в найкращий спосіб).Зараз єдина думка переслідує:накуритись, напитись і вмерти!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Peri

Peri Well-Known Member

читаю цю гілку систематично...
    Друзі.щиро всім співчуваю,розумію Вас!
    ...але,може перестати займатися негативним самонавіюванням?перестати підсилювати ітак важкий стан?
    якщо б мала таку змогу,назвалаб цю гілку - ...просто мені сьогодні погано...
    з підтекстом - та вірю,що це *погано* скоро закінчиться!
    колись настане день і час,коли Ви будете свої сьогоднішні страждання згадувати цілком по- іншому.
    а можете пригадати Ваші переживання річної давності?вони втратили свою гостроту,чи не так?
    з ЛФ Ви не самотні!

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Перепрошую...Вам мабуть років 16-17???

4. крадійка надій

саме так....

5. Mavpysuk

У кожному віці своє бачення вирішення тої чи іншої проблеми...в свої 17 років я б напевно написала такий же допис як Ви...і лише з часом Ви зрозумієте, що все пережите Вами (а Ви то точно переживете) називається досвідом..у світі гірше смерті не існує нічого..Ваше юне серденько болить...його образили...але воно то переживе...з кожним днем, кожною хвилинкою...кожною секундою буде ставати легше...головне-НЕ жалійте себе...

• Подобається Подобається x 2
  6. крадійка надій

я б не назвала теперішній стан Жалістю....це,швидше, огида за моє існування і т.п.

7. Mavpysuk

Поради неблагодарна справа...але Вам просто потрібно зібратися...і сказати собі:"Все нормально...життя ж не закінчилося"...Мені так Ліля колись говорила, що розхід з одним з хлопців-то не кінець світу...

8. Peri

Peri Well-Known Member

це було так давно...
    один священник,що жив у Ватикані(колишній львів*янин)у важкій ситуації запропонував сласти список бажань...
    КОХАННЯ
    ДОБРОБУТ
    ЩАСТЯ
    ПОСАДА
    КРАСА
    .......
    життя
    уявити,що це - останнє бажання,скажімо,перед розстрілом.
    посперечаємось,що вибере кожен?
    життя дає можливість все змінити,і як дуже гарно сказала МАВПУСИК,наділяє досвідом.
    це просто роздуми...

9. крадійка надій

так це і є ті слова,які я собі постійно внушаю,але шось вони не діють

10. Mavpysuk

І ще одна щира порада....прочитайте мою тему "Як позбутися ностальгії за минулим"....там багато чудових дописів...проаналізуйе їх...і не мучте себе так, як в свій час я мучила себе...воно того не варте...

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Подіють, але згодом.Все проходить...і це пройде..

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Завжди буде наступний трамвай. Навіть якщо це останній вечірній трамвай, то треба перечекати нічку і вранці сісти не наступний. Він обов'язково буде. І чим швидше займете себе справами і перестанете оплакувати своє нещасне кохання, тим швидше приїде наступний трамвай і забере Вас у нову подорож. А якщо будете тужити за тим, чого не мали і не можете мати, то можете прогавити своє щастя.
    Це банально, але це правда. Повірте старій тьотці, яка в 18 думала, що життя закінчилось через таку ж причину, як і у вас.

13. крадійка надій

ха-ха...ці проблеми вічні і чомусь комусь легше радити,ніж самій те ж зрозуміти і захотіти повірити)

14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Прошу пардону, крадійко надій, але я якось не розумію одної речі. Чому ви дописуєте в цій гілці? Не надійтесь, що хтось буде проектувати вашу ситуацію на себе, тут на форумі не професійні психологи, а звичайні люди. Порад вам не треба, ок, то чого ви хочете? Щоб вам сказали "бідося така, бідося, як мені її шкода"? Так вже сказали і навіть спробували підтримати. Вам тут вірять. Вас намагаються зрозуміти. Цього мало?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Марійцю, краще мене пожалійте. Мені так зле. Я впорола цілу пачку рогаликів, бо вони мені не смакували а викинути рука не піднялась. А тепер мені ТАК зле. :crazy::))):))):))):)))
    Хай краще живіт трісне, як Божий дар має пропасти.

• Подобається Подобається x 2
  16. gryvul

gryvul Well-Known Member

О! оце дійсно може бути зле. А мені зле, бо вчора на весіллі настрибався...

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

ГРивуле, я уявила як ви СТРИБАЄТЕ на весіллі, і мені вже добре:))) настрій зразу появився:)

18. gryvul

gryvul Well-Known Member

Видовисько було нє для маленьких дітей і вагітних жінок... Їм могло стати "гірше всіх".

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну якщо з них хто завидів, то хай сюди напишуть:)))

але якщо чесно, то я думаю, що то ви так применшуєте свої можливості.. думаю, оте СТРИБАННЯ було як кумедне домашнє відео, що ніяким дітям і вагітним не страшне, а навпаки помічне... щось типу "Сам себе режисер"..
    так коли буде відеозйомка з весілля готова??:tongue:

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Оце я вірю! Людині сьогодні найгірше! Розумію! Співчуваю! А покращувач настрою, щось на кшалт росолу не пробували? Чи "клин клином"? Бережіть себе! :drinks:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)