...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Esperanza

Esperanza Member

Дорогі форумляни! Допоможіть мені будь-ласка! Бо не знаю, до кого звернутися за порадою...
    Мені сьогодні (і вже протягом останнього часу ) дуже погано в моральному плані...Я не знаю, як діяти в своїй конкретній життєвій ситуації, яка є надзвичайно складною, і виходу я не бачу... писала психологічній консультації он-лайн - відповіді немає...А рішення потрібно прийняти якнайшвидше...Розумію, що, можливо, звернулась не за адресою і не написала конкретно про свою проблему,та вона настільки серйозна і складна, що зможу хіба лише розповісти про неї реально бажаючій мені допомогти порадою людині "в приваті"... Заздалегідь вдячна за відгуки!

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

можу хіба дати номер моєї знайомої - вона психоаналітик, як матимете час і можливість, можете з нею зустрітись. але навряд чи вона зможе допомогти Вам в неті.. при потребі напишіть мені в аську.

• Подобається Подобається x 1
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

був день як день, а за ним ше один день.... і так місяць... вже навчилась жити і сприймати все як воно є, але... видно для цієї людини було забагато... штучних посмішок на моєму лиці... прихованих сліз... недоспаних ночей.... він знов вирішив нагадати про себе.... біль...
    (не думала писати сюди, але мушу висказатись інакше з розуму зійду)
    чого напевне ніколи не зрозумію так це чому людина не може підкоритись розуму, коли серце палає... навіщо чіпати минуле.... навіщо нагадувати про втрачене... навіщо розятрувати рани які тільки починають загоюватись.... коли нема спільного майбутнього так багато питань, а відповідь... напевно одна... яка не озвучується. розбите шкло вже не склеїться... важко... нестерпно важко... болить... я мріяла про те що більше не буде сліз на моїх очах... це ніби мені получалось.... я огородила себе ілюзіїєю хорошого життя, ніби почала в це вірити... і тут знов смс... і все наново... незнаю чому мені так важко... забагато було пережито разом... колись... давно... в мунулому яке не має майбутнього

• Подобається Подобається x 2
  4. hrobak

hrobak Well-Known Member

може, прозвучить банально, але час лікує. знаю, що Ви мені не повірите - як і всім моїм попереднім дописам, але час направду дуже помічний. само собою, вкупі з позитивним мисленням :)

5. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

це то4но)))і побільше того позитивного мислення потрібно))

6. Малесенька

так де ж його взяти???? лекго сказати, але зробити... може було б простіше коли тебе постійно б не тицяли лицем в цю калюжу, але ж "добрі" люди допомогти хочуть, розрадити, пожаліти...
    це в мене з часом не минає, я трішки інакше дивлюсь на це все... і мала вже таке, багато років назад, досі забути і пережити не можу, але спасає тільки одне, що цю людину я не бачу і не чую, про неї мені ніхто не нагадує, крім мене самої.... а тут така ситуація не пройде, тому тут час не лікар, а .....

7. Esperanza

Esperanza Member

8. Малесенька

так знаю, цю сторінку я перегорнула, але нової писати ше не готова. він знає про це... просто важко коли у вас обоїх одинакові почуття один до одного, ви про це знаєте, знаєте шо важко і йому і мені... але разом бути не можем... от шо завдає мені більшого болю

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Я перепрошую, але як на мене по тому щоя читаю, не перегорнули Ви її...
    подібна ситуація була і в мене, суджу тільки з власного досвіду, два роки таке тянулось, поки я сама собі сказала ДОСИТЬ і сама поставила усьому крапку. Так, було боляче, дуже боляче, але я знайшла у собі сили зробити це і не жалкую, знаю що в майбутньому все в мене буде гаразд!!!!!!!!!!

Подивіться, яке сьогодні світить сонечко і як гарно на вулиці, усе цвіте і буяє зеленню, ПОСМІХНІТЬСЯ, адже Вам даровано ще один день, так проживіть його з вдячністю))))

10. Малесенька

перегорнула, поставила крапку, не повернусь і не повториться.... просто я застряла на стадії відвикання від нього...і маю таке відчуття шо всі хочуть мені в цьому помішати. не проходить і дня шоб мені хтось про нього не нагадав.

посміхаюсь.... правда рідко.

11. ГаЛоЧкА

ггггггггг, дивно, ми не знайомі, ми різні, і ми повторюємо помилки один одного, ))
    по перше перестаньте ВИТІСНЯТИ, Ви все вживаєте з часткою НЕ, і воно до Вас вертається!
    думаю підсвідомо Ви цього бажаєте, інакше б не звертали увагу!!!! (перепрошую)
    визнайте це суто для себе, пробачте собі і любіть себе!!!!!!!

12. Малесенька

це занадто важко для мене

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

кожному, хто нагадує, скажіть, щоб у Вашій присутності не нагадували про нього, бо у Вас нове життя. будьте більш категоричною.

14. Малесенька

коли йде мова про нього то про мою категоричніст можна забути.... з ним не спілкуюсь взагалі в живу, але не смс змовчати не можу... може і дійсно я далі продовжую себе обманювати???

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

святісінька правда :give_rose:
    десь читала, що люди як від чогось страждають, роблять дві помилки - або заперечують, ніби того страждання нема, або бідкаються, що то незаслужено. і ніхто не хоче то прийняти таке, як воно є, і пережити.
    тут я бачу ще одне - страждати заради самого страждання... ну що ж, кожен сам собі вибирає шлях. але я вважаю, що як є бажання щось зробити, то завжди знаходиться така можливість, тобто бажаєш забути - зробиш все, щоб забути... найлегше - то страждати і казати "я не винна, я намагаюсь, а мені не виходить, я вже майже забула, як мені знов нагадали".
    п.с.соррі, якщо когось образила :give_rose:

16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

якщо Ви можете аналізувати ситуацію і не боятись такої думки - що Ви займаєтесь самообманом - це вже величезний крок. скажіть собі за це:"молодець!" . от бачите, як же Ви хочете позбавитись ностальгії за минулим, якщо не можете поставити крапку? не відповісти на його повідомлення - це Ваша ж перемога, Ваші ж можливі ліки. чи варто посипати відкриту рану сіллю, кожного разу як Вам її подають? можна просто припинити це робити - поки рана не пройшла наскрізь, і поберегти себе для когось, хто ці рани вкриє поцілунками.

17. Малесенька

ну не зовсім так. воно навіть само нагадується коли стоїш в пробці, чи то просто заповнюєш якийсь звіт по роботі. я не бідкаюсь, не плачусь і не прошу допомоги, я просто висловлюю свій внутрішній світ на ЛФ. я не кажу шо не винна... але не хочу шоб хтось побував саме в тій ситуації що була я. нажаль повністю її передати не можу.

18. Малесенька

боюсь, не хочу.... страшно

19. ГаЛоЧкА

Раджу використати нижчеподані методи для виходу з даної ситуації
    1. спорт, танці
    2. хоббі- вишивка, шиття, любе рукоділля, що до душі
    3. як мінімум перестановка в квартирі, переклеїти шпалери..видраяти балкон чи щось таке..
    4. подорожі, бажано в новій компанії де можна познайомитись з новими людьми..
    5. зміна стилю, іміджу
    6. професійне вдосконалення, вивчення іноземної мови.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

......і не відповідати на смс:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)