...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Пан з нею з медициною.
    Мухи та таргани добре плодяться, слони і кити погано тако і з людьми (якась націстовска теорема).

2. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Захочете діточок, подивлюсь на Ваші теорії

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

У мене племінник є бачу його рідко.:scratch_one-s_head: Ось йому буде спадок від всього роду якщо доживе.
    Від старого доктора чув.
    Раніше дітяки вилітали (з неї) швидко, тепер тягнешь тягнешь і мамка тужітся тужітся, щоcь вже не так з природою.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мавпи такі:ireful1:.

Моїх діда і бабцю також довели. Діда 14 років тому фактично зарізали на операційному столі - здоровий орган вирізали замість прооперувати хворий:ireful1:. А сьогодні бабцю ховаємо:cry:. Два роки тому їй у серце клапан вживили, але лікар перед вживленням не продезинфікував його як слід, і почалося нагноєння - 2 см гною навколо серця:cry:. А якби не то, ще би років 4-5 прожила...
    Прабабцю цілий рік від раку останнього ступеня лікували на Броньовій. А раку не було! То просто був дефект плівки:crazy:. Так вона після того "раку" і того всього "лікування" ще 12 років прожила.
    Уууууууууууууууууууууу...:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Колись мамки вагітними до останнього дня на полі серпами жали, по 40 км. на босака ходили, сексом на природі займались, а тепер тільки завагітніє зразу на підтримку або вся родина ходить біля неї, як біля незбитого яйця, щоб не дай Боже мамця не перевантажилась. Морожене, пирожене, капучіно замість хліба з смальцем, вареної картоплі з квасним молоком. Ніякого імунітету та здоров"я...

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мого батька так само... Була грижа. анестезіолог дав кінську дозу обезболювача (або неякісного), в результаті батько так і не відійшов докінця від тої анестезії.....

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Тим кого "злі лiкарi" рятують ще важче народжувати і жити буде. Бо вони не "хотіли" рождатися.Якщо по християнську біда на землі що б тут постраждати за гріхи, постржавши не потрапити в пiекло.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

кожен хоче бути здоровим, але не кожен має можливість .. за даної екології, харчування і лікарів то вже вибачте... думаю кожна мама жала би серпом, якби чулася...
    привезіть з Нових Стрілищ справжнє квасне молоко, то вже тоді поговоримо...:ireful1:

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Не в їжі справа... Я харчуюсь простою їжою - і толку з цього... :sad:

10. Полковник

Полковник миється в бані

В толчке толк. ИМХО

11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Бракує однісінького звичайного маленького "мама..." :girl_sad::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

От і я... Все робила і роблю правильно, нічого шкідливого... а толку... Як же хочеться дитинку :sad:

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

тема негативна якась...., я в кінці дня стараюсь згадувати , тільки хороше що відбулось за день:good:, любу приємність, ;) тільки не негатив:), навіть коли на душі коти дряпають добряче...

14. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

:sad:уже пізно, пора б і в люлю,ніби й день хороший,але заснути не можу, бо думки всякі навіюються:вроді як про хороше,але на душі чомусь тоскно...Шо це зі мною?Блін...Як заставити себе не накручуватись?Як заставити себе не думати про когось?
    Здавалось вже й виходить,але ні...то SMS, то дзвінок, то приємна і завжди бажана розмова в ICQ)Еххх....як деколи хочеться бути,як смітник: набрався повний пакет непотрібних речей і ти його викинув...

15. ГаЛоЧкА

А я б порадила Вам завести щоденник, в якому записувати всі свої радості - печалі, і не важливо як він буде написаний літературною мовою чи нерозбірливим почерком, Ви вилиєте свій біль і Вам стане легше, записуйте ті думки стільки раз поки вони Вам стануть байдужі, з власного прикладу скажу, спочатку було боляче, я навіть плакала, але... я виговорилась, винесла це сміття на папір з свого серця і голови....і почала дивитись зовсім іншими очима на світ...

16. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

А якшо він вже є, і не один списаний...Хоч все починалось несерйозно(була дітьом),то зараз ставлюсь до нього,як до друга, жаль тіко, шо він мовчазний((...ше є якісь пропозиції?

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

я інколи перечитую те, що особливо мене хвилює і не дає спати. і знаєте що? іноді знаходжу там щось таке, в чому сама собі боюсь зізнатися, і воно часто є причиною отого не-спання, хвилювань і всього решта... то можливість глянути на все або з іншого боку, або не в такому тумані, як коли то переживаєш і потім пишеш, якось тверезіше чи що... спробуйте...

18. ГаЛоЧкА

так...... полюбіть себе!!!!!

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Абіжаєтє, да?

Ну ви так ніжно говорите, чисто як мій уважний муж. Я була на енному місяці вагітності і попросила мені допомогти піднести кульки з продуктами, то він мені сказав що у нього в колгоспі жінки до останніх днів кидали мішки з бараболею, а потім поміж то вродили в полю і далі пішли сапати бурачки. :crazy:

20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ні, ні в якому разі... Але зі свого досвіду можу сказати - лікарі більше калічать, може то мені просто так пощастило, не знаю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)