...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ну, я б не була така впевнена, але то таке.

ці труднощі тривають вже роки, але то тоже таке.

чесно кажу, пробувала так не одноразово, але не получається мені так, хоч трісни...

в кожного своя "терниста" дорога життя, але то таке....

• Подобається Подобається x 1
  2. hrobak

hrobak Well-Known Member

Манюня, та Ви просто гот!!! піду на цвинтар писати вірші про своє горе? подивіться уважніше на свою "тернисту" дорогу життя, пліз, мо" то не терни, а троянди...

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Наполегливо продовжую вірити в те, що Бог дає стільки випробовувань, які людина в силі витримати і стерпіти...

• Подобається Подобається x 5
  4. Малесенька

ні, ви помиляєтесь!!!!

троянди???? які несуть біль, кров, втрату близьких людей, смерть, розпач, сльози, зневіру???????????
    я сумніваюсь
    золоті слова, але...

5. hrobak

hrobak Well-Known Member

дивіться на то як вважаєте за потрібне, але згадайте час від часу, що кожна медаль має дві сторони :pardon:

6. Molv

Molv New Member

Нє... Ну... То... Тойво...
    Як дитина малесенька, то вона певно що потребує, щоби хтось її доглядав.:)
    А як змінити аватар? На "мнє лучче всєх", або "та нехай собі як знають... нам своє робить", або ...
    Боже, поможи, бо заслабкам.
    І вірити, що поможе. І відчувати Його підтримку у кожній справі. І вже зовсім повірити, роправити плечі, втерти слези, помити те заплакане вікно, вийти надвір і всміхнутись сонечку, дощеви, тим дітискам, шо ся бавлят, тим старушкам, шо все всім недовольні. :)))
    Кажут, шо як ся сміє чоловік, то працюють певні групи м'язів лиця, активність яких сприяє покращенню самопочуття. Серйозно.
    Виджу в вашім аватарі таку ладнюсіньку квіточку.
    То най вона розцвите.
    Пощо самій з себе соки точити - для того і так все багато бажаючих знаходицця.
    Любови вам (до себе насамперед. Не егоїзму, а власне любови!)
    ХРИСТОС ВОСКРЕС!

7. Малесенька

ні, не хочу цих доглядин.... ніц доброго вони не приносять

зараз за вікном гримить, надіюсь злива буде... обожнюю дош і завжди під час дощу гарний настрій, ждьомс....

та ні, ніхто соки не точе, рпосто сприймаю все якось не так як інші
    не ображайтесь, але в любов не вірю

8. Molv

Molv New Member

Та я не про ту любов. Є ще любов до життя, любов до батьків, любов батьків до нас...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

як це??????

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Буває.....

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

до пори-до часу......або.....ВІД пори-ВІД часу...

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

зарікалася шо туне писатиму.... дарма...
    вчора загинув журналіст який мені подобався,а нині дізналася шо в нашої знайомої померло двоє діток... якось так паскудно стало
    32 тижні, малюкам стало тісно в животику. Перше дитя померло зразу а друге через три дні, через то шо не вкололи тих дорогих уколів шо кололи моїй малій
    Нині цілий вечір проходила як в тумані..... Як подумала шо тої суми ми могли не зібрати тоді... не вколоти тих уколів... то і моя дитина би померла.... ЖУТЬ Навіть думати про таке не хочу...
    А ше наша влада - то суцільні виродки. Медикаменти шо можуть врятувати життя немовляті мають бути безкоштовними, а не коштувати такі фантастичні суми....
    Сижу і плачу....

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Не плач, сонце!!!! Так, дуже важко про таке навіть читати! Але молись, щоб з тобою і твоєю малечею все було добре!!!!!!!

14. Adriasia

Плачу бо знаю, як вона тих діток хотіла, чекала... тішилася шо буде зразу двоє...
    І плачу тому шо вкотре вдячна всім хто мені допоміг. Я того ніколи не забуду. А їм не було кому допомогти.... і дітки померли.... а ото друге ж могло жити.... ціна життя була у тих ампулах (не знаю скільки їм їх виписали....)

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Сама знаєш, на все Воля Божа..... В мене так само багато втрат в сім'ї, спочатку було ДУЖЕ важко, та і тепер не легко, але........ Знаєш, то ще би ти мене (слабохаракетрну) могла заспокоювати, а ти сильна жінка і я більше читаю, чим пишу, але тобою я горжусь - ти МОЛОДЕЦЬ!!!!! І все в вас з донечкою буде добре!!!!!!!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цілком згоден з Вами. При тому на такий непотріб, як прививки, знаходяться мільйони доларів. Вони люблять лікувати здорових, до хворих їм діла нема.

17. Adriasia

Дякую. Після пережитого, я сподіваюся на це. І емоції в мене двохзначні... шкода тих малих... до сліз і злості на владу і тішуся шо маю своє сонечко...
    Ми до речі сказали вже перше своє "Агу" :)

Останнє редагування: 10 тра 2009
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Може зараз зоффтопдю, але.... Моя найблища подружка втратила тата (по дурному, він газом отравився, але це вже інша історія....), через пару місяців вона завагітніла двійнею.... Все було добре, але в неї почались схватки на 8-му місяці (це і так погано, а тут ще й двійня хлопчик і дівчинка. Вона мені як це розказує пласе до сих пір (дітям вже по 2,5 років), її кесарнули, дівчинка нормально, а хлопчик...сказали - нє жилєц... Вона мала якогось дуже хорошого священника (який ще й трошки "бачить") і він їй сказав, що вона не хотіла сина (а вона і не хотіла, вона хотіла дівчат) і що вона має ДУЖЕ сильно молитись і що в неї є покровитель дуже сильний на небі і її дітки Слава Богу вижили обоє (такі файнюні:))) і вона того сина обожнює!!!!!

19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ото наша клята медицина... рррррр... :diablo: Ну от чому алкоголічки, бомжі і все таке народжує як кролики, а нормальні, здорові люди не можуть... Чому так?

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Аж серце розболілось... :cry::cry::cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)