...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені вчора було просто жахливо, бо так виглядає що в мене почалась война домова.
    Але мене то не зачіпає. Мені зараз на це наплювати, так серйозно, відверто просто начхати на ті віс маніпуляції і дурні розмови.
    А ще я дуже дякую Богу за всіх добрих людей які зустрічаються мені на шляху. Якби не вони то я б давно загубила себе, а так починаю знаходити. І мені з цим добре. Стає легше жити.

Іреночка, брехня це дуже боляче, але пробачати її варто лише тоді коли є віддача з іншої сторони. Ви просто подумайте для себе, що для вас важливо і чого б ви хотіли?

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені було погано.. Тримала образу і намагалась ігнорувати неприємні ситуації, конфлікти.. Було просто капєц як погано. В голові крутились поради з ЛФ - не мовчати, поговорити, вияснити. Переступила через себе і зробила це. Все вияснилось, конфлікти ліквідувались. Тепер мені добре :)

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

переконалась на собі, що в цьому є доля істини... найгірше, це коли всередині пече до неймовірності, а сліз нема...

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Удар... найжорстокіший зі всіх, які можна було чекати... Після майже п*яти років разом... отримую найтрашнішу відповідь на питання... Чому? Тому що в тебе є дитина... Навіщо ж було співати деферамби весь цей час? Мучити надіями і сподіваннями на щастя? Навіщо?! І як жити далі... Так, звісно... час лікує, це не вперше... забула тоді і тепер забудеш... Але чим я так прогнівила і кого, що не можу бути щасливою з людиною яку кохаю? І чому кохана людина причиняє такий страшний біль? Не заслуговує?! Можливо..., але чомусь моє серце перекрикує розум... Чому?!

• Подобається Подобається x 2
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Причинити саму велику біль людині може той,хто подарував їй найбільше щастя...парадокс...Irisko,тримайтеся

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Іріско, я вас прекрасно розумію... то видно весна вдаряє людям в голову - мені недавно теж спричинили удар... і такий, що серце мало не розірвалося в прямому значенні... і якби та людина не покаялася і не загладила провину, то не знаю чи були б то останні слова її до мене.. і чи витримало б моє серце подальші страждання...
    ми мусим прийняти ту біль... як ризик, що може спіткати кожного, хто відкрив своє серце... це як плата за те, які глибокі і сильні почуття відчуваєм... якщо не бути до такого готовим - то краще не відкривати своє серце і жити заради себе... таке життя, ніхто не застрахований від зради... на жаль...бо так не має бути!
    а ти! не пиши в цій гілці після "такого роду" попередніх дописів! не лякай мене!о_О

Останнє редагування: 3 тра 2009
    • Подобається Подобається x 3
  7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Дякую... Наразі не згладив... Каже що остаточно не вирішив, але це велика проблема... Я просто не бачу більше сенсу чекати, бо боюсь, що через який час, просто познайомить мене з майбутньою дружиною... А цього я вже точно не переживу... Не впевнена що пробачу, як і в зворотньому зараз також... Час усе розставить... Просто в даний момент дійсно паршиво на душі, яка сховалась в самий дальній кутик і боїться, що її ранять ще більше... Розум каже, серце не слухає, а всі побої - в душу... Яка несправедливість...:cry:

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

каже, що остаточно не вирішив? ага, це він має вирішувати вашу подальшу долю?
    а чому не ви молода, вродлива маєте вибирати як жити далі? якщо це зараз так, то що буде пізніше?

я знаю, що ножем по живому, але повірте, чоловік, який має перепоною дитину - не чоловік і не заслуговує навіть на дещицю жіночої уваги... це не пафосні файні слова для вашого самозаспокоєння. так насправді є. справжній чоловік не має перешкодою і 3 дітей. (знаю таку сім"ю). той хто раз в тебе плюнув, плюне другий...
    а подумайте, що буде якщо ВІН "вирішить" вас "помилувати" , залишиться і одружиться, а потім все життя дорікатиме сином?...
    але ж ви теж не з-під плота... і дитина ваша, я впевнена - найгарніша, найрозумніша і наймиліша чи не так?;)

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Повністю підтримую...
    Бридота...

10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Таких чоловіків дуже багато, на жаль. Переконалась на власному досвіді, поки він не знає, що в тебе є дитина, то він з тобою розмовляє, запрошує на каву, компліментами розкидається на ліво і на право, а як тільки розповісти, що я не сама, в мене є дитина....:dntknw: Такі чоловіки бояться відповідальності, бояться, що дитина не сприйме, буде вороже на нього дивитися.
    Іріско, Ви впершу чергу повинні думати за дитину і за себе. Адже дитина, як ніхто інший відчуває Ваш настрій, Ваші переживання. Все у Вас буде добре, доля може в такий ракурс перевернути Ваше життя, що будете самі не вірити своєму щастю.

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Просто пусто і самотньо...

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

агов, а так?:give_rose:

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:blush: дякую...

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

а видите, не так вже пусто і не так вже самотньо :)

можна ше отакво :drinks: для закріплення ефекту ;)

Останнє редагування модератором: 4 тра 2009
  15. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Просто образливо, що сторонні чоловіки приділяють мені більше уваги, ніж кохана людина... Стороннім більш цікаво що зі мною, ніж рідній людині... Ая просто хочу трохи ласки і кохання

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто рідні люди іноді нудяться і розслабляються.. А цінують те, що мали, коли втрачають..
    Ігнор може притягнути увагу назад. Або відверта розмова :)

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

хм. кохана людина то бачить, ту увагу від сторонніх чоловіків, чи нє? бо як бачить і на то не зважає, значить троха розслаблена та кохана людина і впевнена, шо Ви від неї нікуди не дінетесь..

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100%. А як ще скаже "якщо тобі щось не подобається, то двері завжди відкриті", це взагалі :girl_cray:

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну, як таке скаже, то тре таким запрошенням однозначно скористатись :) і гірше від того буде тільки тому, хто ті двері відкрив :girl_smile:

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І згідна, і не згідна. Йому то буде гірше, а тій, хто піде? ;) Чомусь краще терпіти, ніж не мати..
    Ех, по моєму, ми приречені..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)