...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

От чому я ніколи не прислухаюся до думок старших досвідчених людей...???
    От говорила мені одна розумна старша жінка - "Наталю...то все що ти зараз переживаєш не варте твоїх сліз....в ситуації, яка в тебе склалася ти не жертва-а навпаки у виграші..."Але ні...я ж того не чула...не хотіла чути...у голові крутилася одна фраза - мене образили...мені боляче...я сама нещасна...Скільки то сліз було пролито...нервова система зрушена "до ручки"...і не тільки у мене, а й у всіх близьких мені людей, які дивилися на мої вічні істерики.....я не спілкувалася ні з ким...відшила своїх хороших друзів...закрилася у собі...
    проходить час...і він розставляє все на свої місця...лише тепер я усвідомлюю наскільки права була тоді ця жінка....адже я справді у виграші...Бог змилувався наді мною....і забрав від мене ту людину, яка не була варта навіть однієї моєї сльозинки...колись була навязлива ідея помститися цій людині....а тепер бачу, що і мститися не треба...бо ця людина просто нещасна.....

• Подобається Подобається x 11
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Як не дивно, але історії повторюються, просто з різними людьми.:)
    Ви ще будете дуже щасливою;)

• Подобається Подобається x 12
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дякую Ірено....

• Подобається Подобається x 5
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

нема за що...
    просто вже пережила - знаю:)

• Подобається Подобається x 6
  5. Зануда

Зануда така зануда

Як глянула, що останній допис ваш - обімліла вся. Прочитала, а ви нашу "мавпусю" втішаєте - полегшало! :) :give_rose:

Ірено! Не пішіть у цю гілку я вас прошу - ви мене налякали! :crazy:

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Найгірше зараз мені...але чому напишу може завтра...якщо зможу....
    А зараз буде безсонна ніч і сльози.....багато сліз...

7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:girl_sad::empathy: все налагодиться, що б там не було...

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

не буду:)
    мені дійсно не сюди:blush:

дякую, що хвилюєтесь:preved:

• Подобається Подобається x 15
  9. Зануда

Зануда така зануда

:give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сонечко, що сталося?о_О

11. Alias

Дякую, Саня, дякую, Ясю:)
    От справді говорять, що ранок вечора мудріший.Вчора ще все так було:bad:, а сьогодні вже нормально.Просто не треба зопалу писати і людей турбувати своїми проблемами.А сталося ось що:)Мав мій макс їхати по мене в суботу і мала я бути у Львові аж до 27-го квітня.Такі нам мали влаштувати канікули в інституті.
    В понеділок нам повідомляють, що у зв"язку такими довгими вихідними у травні, наші канікули переносяться.
    Звичайно. розстроїлись.Він більше за мене.образився на мене.А може просто через те, що все нам дається не легко, все з якимись проблемами...
    Довго говорили...Потім посміялися, що все що не робиться, робиться на краще.В даному випадку не треба буде ламати голову , що подарувати моїй мамі на ДН:)))А в неї ж ювілей -50 років!

• Подобається Подобається x 12
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну слава Богу:). А то я вже почала за Вас переживати:).

• Подобається Подобається x 8
  13. Маланка

Маланка Well-Known Member

бачу тут більшість мають невтішні події у особистому житті:sad:
    хочу і я пожалітись.
    події трапились давно,(цього року) але рани не гояться, та й напевно не загояться...... :cry:Та уже більше місяця втрачаю вагу, уже все висить на мені як на вішалці.....Рідні і друзі переживають що зімною діється, а я й сама незнаю. Вроді і харчуюсь нормально....може то на нервовому грунті? Дуже важко було тиждень: не їла, не спала..... Розумію що вернути неможу, але.... чахну на очах.... вже втомилась всім казати що все добре, їм усе підряд, а де воно дівається ненаю:dntknw:. Роботи нема як і грошей на новий гардероб, приходиться ходити в старому наче з старшої сестри:sad:

• Подобається Подобається x 15
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нерви однозначно. Їжте шоколад, банани - вони додадуть позитивних відчуттів. А ще, здається, молочні продукти. Щось схоже було в мого знайомого. Теж не знали що робиться, провели купу аналізів.. Виявилось, що брак гормону щастя.. Ну от і приписали такі продукти. Так і вилікувався. Чого і Вам бажаю :)

15. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ура! Питання щастя вирішене! Ще залищилось вирішити питання за які гроші купляти ці продукти... :)

• Подобається Подобається x 10
  16. Маланка

Маланка Well-Known Member

мабуть дійсно Ваша правда, брак щастя. Але є одне велике АЛЕ банани, шоколад, яблука і молочні продукти - я їм, фрукти навесні то в мене правило(авітаміноз). А щастя дійсно нема, в мене мабуть весняне загострення та ще й "зимові наслідки". Коли усе закінчується тре найти інший початок, а я його найти неможу. Як та кішка баную. Про хороше не думається, але ж головне про погане не думати...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Безсонна ніч...біль...напруга...безнадія...
    Починаються свята...а для мене...подвійна напруга...як дійти до лісу...
    Передсвятково..звично...
    Ще й зробив боляче дуже дорогій мені людині...на душі так...чорно..аж...вити хочеться...

• Подобається Подобається x 16
  18. Alias

Ромко, все буде добре...і свята всього три дні, і та людина пробачить тебе, бо розуміє...

• Подобається Подобається x 14
  19. Ірена

Ірена Well-Known Member

подумую про переїзд. подалі звідси, подалі від зрад і брехні...
    цікаво скільки можна брехати? а скільки можна брехню приймати? скільки цього влазить в людині?
    о! а чим брехні і зради вимірюються? сантиметрами? декалітрами?...

20. Игорь

Игорь Well-Known Member

А говорят, когда человек плачет это хорошо. Полезно для здоровья. Когда дiйсно плохо, часто не плачется. Так что получайте удовольствие.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)