...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені шось навіяло...ну не знаю,чо',алє нагадав си,як внук читав бабусі ґазету... Читає: - Сонце згасне через 8 мільярдів років. Бабуся лапаецця за серце,блідне і страшним голосом захрипло шепоче: - Коли?! Внук: - Через 80 мільярдів... Бабуся: - Фуххх,як ти мене настрашив... Мені причулося,що через 8 мільйонів....

• Подобається Подобається x 14
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені навіяло особливості людської натури - після мене хоть потом... зі "згасаючим сонцем" треба вже шось рішати, бо наслідки матимуть не хто інший як наші нащадки...

• Подобається Подобається x 5
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Вміння ставити крапку подекуди важливіше і складніше ніж написати цілий тритомник.
    Ось вона крапка... велика, товста ... розміром в сторінку... ні дві сторінки, а може і формат А1... хоча та крапка вміщається в декілька скупих задавлених комком у горлі сльозинок... ну і може в десятки віршів...
    Чи боляче?
    Може, десь...
    не боляче, обідно і прикро...
    Самотність страшна для тих хто її боїться... а в мене є Яся... а ще я розумна, цікава, талановита... і неодмінно ще зустріну свою другу половинку. Хто сказав що жінка з дитиною приречена на самотність в особистому житті? Бздура!!!

Нічого... я - сильна, а тим що хочать мене гнобити і "нищити" (цитата) Бог суддя.

Це мій останній допис тут... наступні шукайте в темі "Мені сьогодні КРАЩЕ ВСІХ"

• Подобається Подобається x 16
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Что же за жизнь на ЗУ????
    Практически ВСЕХ кто-то обязательно гнобит и нищет!!!!!!
    УЖАС!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. Adriasia

це роблять з тими хто дозволяє щоб з ними таке робили... А я вот така шо не дамся. За свою дитину і себе пасть порву, моргала виколю і скажу шо так і було. Дістала мене ота вся погань в мому житті. Хочу весни, сонечка, квітів і тішитися кожному дню.
    Хочу не хотіти бюти щасливою, а бути щасливою, бо ми з Ясьою того варті :)

• Подобається Подобається x 8
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Спокійно, Полковнику...
    Просто, в армії це інакше називаєцця...:)))

Гм-м-м...
    Поки не знайшов.
    Будєм іскать. (с)

• Подобається Подобається x 4
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Полковнику як завжди у своєму репертуарі...

8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

і знову я тут зі своїм скигленням:cry:
    чому з кожним днем мені све гірше і важче? чому нема відповідді на багато моїх питань? як довго це буде продовжуватись?
    знаєте сьогодні зловила себе на думці: "коли настане той щасливий день? дент моєї смерті". я не задумувалась над чимось подібним, просто в голові така думка пролетілао_О чи довго я це витримаю? мені цікаво де та крапка цієї полоси? а впринципі, надто багато зла в свому житті я породила, щоб зараз скиглити... просто настав час розплати. мені больно і обідно. деколи хочеться виговоритись, але нема цієї людини яка б мене вислухала... ні рідної людини, чи просто когось близького... в мене таке відчуття що я немов маленька травичка серед снігів сибіру, яка хоче дотягнутись до сонця, а сніги її все більше замітають... все сіре, холодне і противне...
    я не знаходжу відповідної метафори до мого стану...

• Подобається Подобається x 3
  9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ви мене звичайно вибачте але я того скиглення не розумію:ireful1:. Молода, здорова і стогне. А що говорити людям, в кого справді біда, не просто пчихнув, смаркнув, а горе?
    Багато зла породила - а тепер зроби добро, просто так, від душі зробити добро комусь я думаю не проблема.
    Сама одна- що зробилось для того щоб хтось був поруч, звичайно сидіти в піжамі на дивані і стогнати легше (так для прикладу). Можливо забагато самолюбства, гордості (я вас незнаю), але це на мою думку перша причина самотності (висновок зроблений з подружок).
    Ніхто не перескочить через себе, що має бути твоє- то буде, хто має бути з тобою -той буде, можливо не завтра, на все свій час. А стогнати не треба, треба просто подивитись на себе з сторони і почати з себе.:give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  10. Max_

Max_ кл. москаль

Изложу свою скромну думку з цього приводу. По моему, проблема не столько в реальных неприятностях, сколько в реакции на них. В таком (см. цитату) состоянии любая мелочь может привести к эмоциональному срыву. Потому что организм ( психика, нервная система, душа, да как угодно) не выдерживает напряжения, заданного темпа жизни, достижения сверхзадач, требует перемен. Это проявляется в том числе на уровне биохимии, на уровне баланса веществ.
    Решение ? Вообще то специалисты должны заниматься, но точно известно, что фенибут (см. РЛС или аналогичный) в дозе 125 мг 3 раза в день еще никому не повредил. Со всей ответственностью.

• Подобається Подобається x 3
  11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

на рахунок здорова, я б така впевнена не була.

роблю, але наслідки від минулого до сих пір айкаються.

нема в мене такого поняття як самолюбство.

мені страшно на себе зі сторони дивитись

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Болячки теж різні бувають, може менше увагу звертати або просто вилікуватись.
    Наслідки від минулого- всі роблять помилки в житті, а за зроблене добро добром повертається.
    А чому страшно з сторони подивитись?

• Подобається Подобається x 6
  13. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Слишком много думаем вместо того, чтоб жить каждую минуту
    тупо ищем себя на чужих страницах, ну ничего не добиться не подняв свой зад=)
    Це так просто з пісні.... Виговориться завжди є кому по собі знаю, можливо навіть тому від кого ти найменше чекаєш нормального сприйняття. Кожна людина саме себе вганяє в яму, і сама себе будує, такщо ти можеш бути й далі травичкой, а можеш вирости деревом гг:)

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Самотність чекає лише тих хто не вміє давати і не чекати нічого у відповідь.
    Коли людина лишень вимагає від світу, то навіть в гучній компанії вона буде самотня, бо вона буде сподіватись що їй всі щось винні і всі чимось зобов*язані. А коли людина просто дає іншим всю себе то вона ніколи самотньою не буде у неї завжди буде хтось. (не подумайте що я кажу що ви лишень вимагаєте для себе, це загальне зауваження)

А щодо ососбистого, та яка різниця буде той хтось чи не буде. Якщо мати то лишень добре а таке сяке краще взагалі не мати.

А це чому це? Добре що ви мене зі сторони не бачили, бо моя мама мені постійно каже що на мене дивитись страшно що я така противнюща ну і все решта.
    А щей кажуть мені що чоловік у мене не господарський, що я не така, що діти у мене неправильні. Одним словом... два слова.

Останнє редагування модератором: 14 кві 2009
    • Подобається Подобається x 6
  15. Adriasia

Малесенька добре що виговорилися, рісля такого завше легше. Стан такий у Вас минеться, головне не вникати у нього і не зациклюватися, побільше оптимістичних думок, відкиньте все сіре і чорне... купіть собі чиколядку, для прикладу і поділіться нею з кимось. Більшість проблем ми мало того шо самі собі створюємо, та шей самі роздуваємо до немислимих розмірів.
    Не хочу говорити шо я супер правильна, але спробуйте зробити так як роблю я. Якщо є щось чого я не можу вирішити, що сьогодні здається мені непосильною ношою, я просто думаю про це завтра, або залишаю вирішення на Господа.
    ДОбре, що Ви усвідомлюєте що десь колись зробили зло. А тепер просто щиро покайтесь в тому злі. Бо через покаяння приходить прощення і стає легше. Добрими вчинками не загладите зла, лише молитвою та каяттям.
    У Вас все вдасться. :) . Підійдіть до дзеркала і посміхніться йому, а воно посміхнеться Вам у відповідь. Так само у житті.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви думаєте. тільки Вам?
    Є. Просто нині Ви її не побачили.
    Вічно! Бо і добро і зло є вічним. На чому зупинити свій вибір в оцінці - Ваша справа.
    Вчора було 13 число, сірий день. Але його і чорним можна трактувати..? ;)
    А гляньте за віконце нині?

Но если туп, как дерево, — родишься баобабом
    И будешь баобабом тыщу лет, пока помрешь. (с)

Останнє редагування: 14 кві 2009
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну...

Я сподіваюсь, що буде справді краще.

Є люди, котрі за оптимізмом приховують "гірше"...

Тобто замість змін, котрі б мали привести до "кращого" просто одягають "кращу" маску.

Щиро надіюсь, що це не твій випадок, Адріасю...

І знаєш, що... Є таке заїжджене "ніколи не кажи ніколи". Крапка крапкою, але якби важко-гірко (боронь Боже) стало - не тримай в собі.

(Це я, песимістичний оптиміст, тобто реаліст з досвідом, кажу). Удачі.

• Подобається Подобається x 7
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

А ще з самого ранку, подивившись в зеркало, показати собі язика і буде настрій на цілий день (прочитала це років 20 тому, допомагає):give_rose:

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

І знову я в цій темі... Не знаю що гірше, коли відсутнє розуміння, чи коли тебе прекрасно розуміють, але спеціально роблять все навпаки? Виявляється, він прекрасно розуміє що зі мною зараз діється, але сказав сам, що не хоче допомогти вилізти з того стану, виявити підтримку... Не хоче... А мені вже руки опускаються, я більше не можу бути сильною, я втомилась боротись... Я вже й дійсно нічого не хочу....

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Коли ще вчилась в школі, казала однокласниця, що їй дуже допомагає вставши вранці з правої ноги сказати три рази "й... твою мать" )))))

Ми вирішили перевірити... не повірите, цілий день ржали, як коні (про десятикласниць так можна сказати).

Таке собі психологічне плацебо...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)