...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Гы....
    Вы ей что-нибудь из личного опыта расскажите.

• Подобається Подобається x 11
  2. Вибачте, але мені так здалося з вашого допису.

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:preved: :give_rose::give_rose:
    Укотре переконуюся, що форум - то криве дзеркало. От зустрінеш людину - і дописи зовсім інакше читаються. ;)

• Подобається Подобається x 10
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

100%, все інакше.. хоч загальне враження про людину при зустрічі лише підтверджується, однак до - воно лиш поверхневе...

Мавпусику:give_rose:це ж усе поточні постійні турботи... вони весь час хвилюють і кожного, повір! І там, де можна втамувати біль - це просто цікавий сюжет життя... як кажуть - краще відчувавати, навіть зазнати негараздів, ніж взагалі не відчувати..не скуштувати того..:give_rose::give_rose::give_rose: Скоро вигляне сонечко!

• Подобається Подобається x 8
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коли?о_О
    В котрім році,не казали?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже Левандівка може виявитись москальом? :mocking:

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

не смію гадати...:pardon:
    головне вірити у файне.. вірити в погане легше, але то знищує людину.. а як дійсно прийде файне, а людина практично знищена..!?!
    все так просто і так складно...
    сьогодні була на лекції в "музеї" медінституту.. екземпляри людських органів, зародки, сіамські близнюки видовище не для "слабонєрвних" коли бачиш на наявному прикладі чому закінчилось життя людини чи якісь патології... фотографії потерпілих від злочину...
    як кажуть, очі не бачать - серце не болить.. всіх передьоргувало, особливо дівчат... думаю, такі лекції слід робити по бажанню...
    тут не те що про філософію життя починаєш думати, все настільки зсередини.. так просто і так складно...

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

і все ж таки я вразлива...
    написало нині одче чмо мені в асю всяких гадостей, а я розплакалася, як дитина...
    Так і не розумію кому я насолила...? кому я перейшла дорогу? як? коли?
    дам сюди цей діалог... так просто...

Annabell ‎(04.04.2009 23:27):
    звиняй мені і так пофігу.

Annabell ‎(05.04.2009 0:26):
    Annabell (571198051) додав Вас
    Я ‎(05.04.2009 0:27):
    ???
    Annabell ‎(21:41):
    та пішла ти в задницю, шльондро!!!!

Я ‎(21:41):
    ти до мене???
    а до кого ще?!

а чого?
    можна поцікавитися?
    сама знаєш.
    не знаю...
    Я ‎(21:42):
    і чого шльондра??? шось я не поняла....
    Annabell ‎(21:42):
    більше не буду тобі писати. Гидко. Шкодую, що зачепила те, що смердить
    ???
    це Адріана
    і я нічого поганого наче тобі не писала....
    Anairda Kashef ‎(21:42):
    може ти мене з кимось путаєш
    Annabell ‎(21:44):
    та я тебе добре знаю, і подбаю про те, щоб про тебе взнали ВСІ і ВСЕ!!!!!
    Я ‎(21:44):
    ???
    а на ЛФ тим більше
    Я ‎(21:45):
    шось я нічого не розумію
    Я ‎(21:45):
    ти хто?

Отакі дурні люди бувають.... Одного разу мене лайном облили бо мій вірш першим в рейтингу був, цікаво а що на цей раз?... Не хочу видаватися некультурною, але якщо хтось помітить в мою сторону якісь бяки і каки то скажіть пліз... а модерів попрошу дати мені ІР... знайду і заставлю привселюдино пояснити шо і до чого.
    Не буду терпіти в свою сторону подібного. Це єдино єднісінький діалог.... отак ні з того ні з сього написало шо я "Шльондро" та шей в задницю послало.... Мому обуренню нема меж....

• Подобається Подобається x 12
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та не переймайтесь Ви так! Рагулі і бики все на спину плюють! І В спину дулі крутять. Бо ні сміливості ні гідності!
    Скуштуйте краще солоденького, найкращий антидепресант!

• Подобається Подобається x 20
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О!

(Більше ніц не хочу казати, зате форум скаже, що маю написати найменше 10 символів)

• Подобається Подобається x 7
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Хочете справді знати чому ви не можете а треба? Бо вас стримує якась дуже велика емоційна заанґажованість.
    Якщо ви і справді захочете змінитись то ви зможете але вам треба буде подолати внутрішній бар*єр, але це при умові що ви хочете мінятись ДЛЯ СЕБЕ а не тому що вам хтось сказав що вам треба змінитись.;)

Так що поки той момент не настав не слухайте інших, а коли момент настане що ви захочете змінитись то ви змінитесь.:give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

золоті слова!!! сама в такій ситуації була...
    до того - відчувала що щось не так, задавалась питаннями "чому" і "для чого"
    а коли переборола - то все зрозуміла, заспокоїлася і "умиротворьонная" почалапала далі... але для такого переходу часто потрібен каталізатор, щось визначне, такий собі пік, кульмінація...

13. Если из личного - поменьше обращать внимание на всяких придурков и верить в лучшее. И всё будет хорошо. :)

• Подобається Подобається x 9
  14. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ото написало якесь дурне Вам в аську і ви вже цілий день засмучені ходите... і незрозуміло через що і кого...
    От мене найбільше здивувала ця фраза:

а на ЛФ тим більше

це означає що ця людина також є на ЛФ!?...о_О

• Подобається Подобається x 9
  15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

угу... я навіть чула шо по форуму вже гуляють ПП з лайном про мене... цікаво а фотосет до лайна додається? бо зара люди так шо і на слова не дуже вірити хочут... Цікаво чи шановна Анабель володіє фотошопом і зможе шось підшамати... :))) Я в таких випадках кажу "Єслі буба в головє, надо піть зільонку"
    Не засмучена, а яякось так неприємно стало.... ото ні сіло ні впало отаке написало....

16. fuxx

fuxx Member

Не бери дурного до голови, забий і не переймайся!!!
    Бо будеш тим перейматися вийде так що злі наміри співбесідника досягли своєї мети і вивели з рівноваги.

• Подобається Подобається x 12
  17. Особисто мені не приходили, але буду слідкувати. А ви вже вияснили, хто це?

• Подобається Подобається x 2
  18. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Мені також нічого подібного не надсилалось! І мені цікаво стало, хто ж це!?....:dntknw:

19. Мабуть, треба поцікавитись у наших "посиденьківських" - там Андріася буває часто.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мила тендітна Адріясю, не беріть собі того близько до серця. :give_rose: У багатьох країнах економлять на лікуванні божевільних, дозволяючи їм ходити по вулицях. І, схоже, те, що ці божевільні сидять в неті, зовсім не дивина, бо де ж іще, як не у віртуальному світі їм сидіти?
    Якби щось було, то модератори ЛФ дадуть собі з тим раду. ;)

• Подобається Подобається x 19
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)