...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

знаэте, я не тішу себе марними надіями на те, що мої друзі самі-самі і ніколи мене не підведуть і що на все готові і тп... просто я цій людині довіряла, бо знала що вона совісна і розуміє, що підводячи когось - підводить самого себе.. то мій друг не по смаках чи вподобаннях, а по совісті, яка була в нас дуже схожою...
    ..у всіх є здоровий егоїзм, хоча б його крапля... абсолютно у всіх... і я теж не камікадзе, щоб сліпо зраджувати собі заради чийгось інтересу(хоча були і такого випадки, про які зовсім не жалію...) але є різниця: коли твій друг в складній ситуації між "просто втекти" і коли "постаратись обмежити удар на себе і якомога більше підтримати друга"
    більше того, ніхто з нас не знає як поведе себе в тій чи іншій ситуації... може я себе так само би повела... але продовжувати надалі свою хамську і образливу поведінку, то вже занадто.. можна було б хоч постаратись бути любязним..

• Подобається Подобається x 9
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Навіть не знаю що тут сказати... Ви не уявляєте, як я Вас розумію.... Просто висловлюєте мої думки на подібні ситуації. Час пройде і все розставить на свої місця. Є така чудова російська приказка: "Утро вечера мудренее".

• Подобається Подобається x 8
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це так... і не так.

Тому що виливши душу байдужій людині, ми полегшення не відчуємо. А от друзі - хіба не для розради вони існують?

Знаєте, я тішуся, коли до мене приходять вихлюпнути негатив. Мабуть тому, що якщо це роблять - значить, це допомагає.

Щасливими від того, що виговоримось, не станемо, але прийде полегшення. І я бажаю кожному знайти людину, котра вміє не тільки лікувати словом, але й слухати.

• Подобається Подобається x 19
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сльози....сама не можу зрозуміти чому вони в мене невпинно ллються...і все ніби гаразд...а я ніяк не можу заспокоїтися....якась тривога на серці...щось мене бентежить-а не знаю що....

• Подобається Подобається x 11
  5. Lika20

Lika20 Well-Known Member

:kiss: Mavpysuky,все буде добре,повірте і плакати нема чого:sad:

• Подобається Подобається x 7
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Плакати корисно. Я б сам заплакав а не можу. :sad:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Наталочко, якщо хочеться поплакати - поплач, стане легше.так душа вмиається,змиває тягар.Так буває....Тільки не закривайся в собі.....Все буде добре, ти ж і сама це знаєш, правда?

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

коли ти самотня - то зле бо залишишся старою дівою і старості не буде кому ложки води дати.
    коли ти вагітна - то зле і треба зробити аборт бо опозориш родину
    коли ти мама - то ти не маєш права сходити в туалет, бо ти мама і мусиш бути біля дитини (минула субота була виключенням, аж дивно) І на той час шо ти йдеш ти погана, ні найгірша мама, бо навіть сучка не залишає своїх песят...
    коли ти сідаєш за комп - то ти злочинець, а комп - втілення всесвітнього і всесильного зла...

як ж мене то всьо дістало і вимучило...
    хочу спокою....

хочу доглядати за своєю дитиною, писати свої вірші, робити свої знимки і жити своїм життям у спокої...
    я все своє життя роблю ВСЕ НЕ ТАК... зараз коли я стала мамою, я чітко знаю чого ніколи не говоритиму своїй дитині... дякуючи тому що говорять мені я в цьому світі відчуваю себе п*ятим колесом у возі... ну або чемоданом без ручки...
    як ж мене то всьо дістало...
    але... але треба взяти себе в руки...
    на пост не зважайте, просто хотіла виговоритися....

• Подобається Подобається x 18
  9. asiana

asiana Well-Known Member

Я ото читаю Ваші дописи і бачу себе колишню. 15 років тому. Адріасю... Це у Вас росте сталевий стержень. Мені колись один мудрий чоловік сказав розумну річ: "Ти нікому нічого не винна. Навіть своїм дітям. Ти чиниш тільки так як ти ХОЧЕШ".

Люди, що говорять Вам такі речі... Це напевно найближчі люди? Пробачте їм... То не зі зла, а з тривоги, яку вони просто не вміють висловлювати інакше.
    То мине. Якщо ви захочете.

10. asiana

asiana Well-Known Member

Слізьми виходять стреси:) А ще від них ясніють очі. Якщо плакати не дуже довго:)

• Подобається Подобається x 6
  11. Adriasia

та я і не гніваюся на них... просто боляче

так Ви праві то не зі зла... то з бажання вколоти, в*язвити, тицьнути писком і багно... Тривога.... так вони всі дуже тривожаться, на тему того яка я погана мама.

так... то мине... може і я минуся...
    все минеться... треба тільки захотіти.... все так просто і легко....

чому людство приватизувало всі безлюдні острови?

• Подобається Подобається x 2
  12. asiana

asiana Well-Known Member

Йолки... Ну ми всі минемося, зрештою.Та мене досі тицяють:) А в мене їх троє:)
    Вони просто НЕ ВМІЮТЬ інакше. От і все, мабуть. Бо може їх колись так тицяли. Бо може в їх розумінні нормальне мамство то є квохтання скаженої курки:)
    Моя мама казала мені категоричним наставницьким тоном: "Мої діти не плакали :)mocking:) А я все відповідала "Не пісяли і не какали."

• Подобається Подобається x 13
  13. Adriasia

а мене звинувачують в тому що Яся є такою як є через мене, через то шо я навіть "народити сама не могла" (цитата) "і якою я можу бути мамою, якщо я навіть доносити і народити сама не спромоглася" (продовження цитати)

а це боляче.. нестрепно боляче...

14. asiana

asiana Well-Known Member

Тьху... Ну це вже задуже. То... я думаю, по-перше, паскудна ментальність (вона широкозагальна, не тільки у Вашій родині). Бо у нас чогось прийнято змалечку отак тицяти. Впало мале, вдарилося, вимазало штанята - а на тобі по сраці! Заробило двійку, і так йому зле - "тупе, нездатне ледащо!"
    То звичка, дуже паршива. Як можна чекати, що виросте успішна, порядна, задоволена собою доросла людина, якщо їй з дитинства "кривлять" карму...
    А Ви не пробували спитати "Мамо, чому ти так робиш? Мені ж і так болить!"?

15. Adriasia

тому що я заслужила...

іноді так зависно біває... зависно тим хто живе і тішиться тому життю. не чорною заздрістю, а просто... Я ніяк не можу зрозуміти чому одним все просто і легко, а іншим... жити не хочеться.
    Я думала коли народиться дитина в мене щось зміниться. Появиться якась радість, бажання жити, зміст життя чи шо... А натомість радості материнства мені так і не дають відчути... лише постійні звинувачення.
    Може я зроблю помилку що це напишу... але... отак і живу з думками про суїцид, на межі зриву... намагаючись ловитись за ілюзорні соломинки. Коли питаюся навіщо заганяти мене в депресію, відповідь одна... шо такий стан як депресія є нічим більшим ніж вигадкою...
    Ви бачили моє фото, то якого можна налякатися... отака я зараз.... так я притворяюся життєрадісною... але ж то тільки маска... Справжня я така як на тій знимці: втомлена і озлоблена....
    Нічого я... я мабуть виживу... колись ще сміятимусь з тут написаного.... може... колись

• Подобається Подобається x 2
  16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Андріасю, заспокійся, я свої фотки теперішні не виставляла, ти ще красуння:). Я не висипалася 3 місяці, нічого перерослося, а може все попереду. Мені теж ніхто недопомагає, але й не пиляє, і я з того тішуся.
    А ВИ насолоджуйтеся материнством спостерігайте, за змінам донечки, бо це неповторні моменти! А після родова депресія пройде, з точки зору вона може виникати до 4 місяців після пологів.

• Подобається Подобається x 5
  17. asiana

asiana Well-Known Member

Адріасю... Мені особисто стало просто і легко, коли я ЗАХОТІЛА щоб це стало так. Ви ж знаєте, що поки не витягнеш себе сам за косу, ніхто і ніщо тобі не поможе. Розумієте, я так Вас щиро переконую саме тому, що Ваша ситуація майже точна копія моєї колишньої. Бо так само була сама, недоношена дитинка, думки про суїцид і тицяння писком. Крім того, ще й злидні.
    Щоб стало легше - то величезна праця. Над собою. Ви здатні керувати своїми думками. А спосіб мислення визначає буття. Така діалектика. Вам же не подобається бути жертвою?

"Заслужила"...Нічого такого Ви не заслужили!

• Подобається Подобається x 6
  18. Adriasia

порятунок потопаючих діло рук самих потопаючих.

Ви фільм "Секрет" бачили? от по ньому налаштовую свої думки. Думаю лише про позитивне, негативу стараюся не допускати. Невиправна оптимістка і т.д. ... але там за завісою, за тонною майстерно накладеного гриму... є він - всепоглинаючий, роз*даючий і травучий біль. є вони - маленькі, блискучі, солені і мокрі сльозинки. є вона - горда, поважна, самодостатня самотність...
    приходить північ і то все вилазить з-під маски і починає зашморгом на шию лізти...
    а плакати зась, заборонено... табу...
    виговорюся тут і може легше стане... може

• Подобається Подобається x 1
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Адріасю, ціхо...

Милуйся Ясею, пиши свої вірші, роби свої фотки. Важко, але обгородися позитивом.

Asiana добре каже - оті дорікання, то не зі зла, то з тривоги, зі слабості, котрі на тебе ж і виливають.

Діти здебільшого не виправдовують надій батьків, ми і наші батьки - не виключення. Мені, котра може також стати за рік-другий-третій бабусею, мама ще торік вичитувала мою "нематеринську" поведінку.

Залізай зранку під білий ковпак!

20. asiana

asiana Well-Known Member

Бачили:) І дивилися більше 100 разів:) Може, Ви надто стараєтеся?
    Хочете, я вам скину книгу Джо Вітале "Закон притяжения"?

Мушу додати. Оте Ваше фото. Викиньте його до чортової мами!

Я розумію... Сльозинки будуть, доки не виллються всі. За цей момент життя. Ви не будете плакати ЗАВЖДИ. Також розумію що менторські повчання і поради типу "зроби так і так" Вам мало що зарадять. Але...будуйте, шукайте способи. Вам Бог їх дасть. І вже дає. Хоча б оцей форум. Будьте вдячні за те, що є ("Секрет", пам'ятаєте?)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)