...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

завівся в родині якийсь вірусяка триклятий, у хворого температура майже тиждень, у дружини після, кістки на ногах болять дуже, у батька то зуби, то горло .... і вже третій тиждень пійшов такої халепи, малеча теж тиждень під 38 мав, але якось легше переніс (птьфу. птьфу, птьфу) дружина та батько геть дрова ...

• Подобається Подобається x 11
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені просто боляче...на душі
    Оте..безсилля....вити хочеться...
    Тисне в грудях...звично вже...попереду..безсонна ніч...
    І нічого неможливо змінити...
    поки...може...

• Подобається Подобається x 21
  3. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

я спробувала натякнути,а він не зрозумів, я сказала прямо, а він все перевівв на жарт....шо робити? ше й сказав, шо не зможе жити без мене... Може я повинна забути про свої почуття до іншого і примусити себе його покохати...якшо він не зможе мене розлюбити, то може я зиожу його полюбити...

• Подобається Подобається x 1
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Любов - це коли бажаєш тій людині щастя і добра, навіть якщо це щастя не буде спільним. А в його словах чується егоїзм і любов до себе, а не до Вас. Вибачте за прямоту, але це моє враження.
    Не дарма говорять - відпусти, як має бути твоє, то вернеться, як ні - то навіщо мучити одне одного.
    А полюбити його - можливо й зможете, але при негативних моментах, чи смутку Ви завжди будете думати про те, що могло бути все інакше, якби Ви були з тим, іншим.

Розкладіть все на полиці в своїх думках, а тоді приймайте рішення. Дайте собі відповіді на всі запитання, які Вас мучать і задайте декілька питань йому. Основне питання (як на мене), чи зможете Ви ніколи йому не згадати, що Ви кохали іншого, а залишились з ним?

• Подобається Подобається x 3
  5. крадійка надій

ггг...то нічо, люблю,коли говорять все як воно є)
    з ним може й не буду щасливою,але він зі мною буде...а з іншим...то стара і довга історія,яка не має любовного продовження(принаймні на даний момент)....але мну влаштовує і просто дружба, просто я відчуваю, шо теперішні стосуки не на довго, але не можу сказати це.....він просто не розуміє......ехххх...як це складно(:)(

• Подобається Подобається x 4
  6. NIK

NIK Well-Known Member

Красуня, обери ні цього і ні того. Знайти новго, кращого за усіх - будеш з ним щаслива і будуть нові враження в тебе, кохання....:give_rose: На чужому нещасті свого щастя не побудуєш....:dntknw:

• Подобається Подобається x 11
  7. крадійка надій

ггг....та ж і не хочу....думаєш я не пробувала "Знайти новго, кращого за усіх"...?
    Розумієш, від моїх пошуків тіко хлопці страждають,а мої думки і почуття повертаютьсь до старту((

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Змусиш себе полюбити його? І що доброго з того вийде? Поки буде закоханність. поки й буде більш-менш нормально, а далі? А далі ти почнеш ненавидіти себе і його.Тому що серце не обдуриш.

• Подобається Подобається x 5
  9. NIK

NIK Well-Known Member

Хай трохи хлопці постраждають - а ТИ ЗНАЙДЕШ СОБІ КРАЩОГО.
    Я ж не кажу щоб знайти будь-якого хлопця. Я СКАЗАВ КРАЩОГО!!!:good::give_rose:;)

• Подобається Подобається x 8
  10. крадійка надій

як вже це все набридло...набридло розуміти, шо люблю іншого, набридло розуміти, шо з ним не буде нічого ТАКОГО, набридло мучити себе та інших дургими питаннями на які ніхто не може дативідповіді...

думаєш так легко знайти кращого,коли любиш одного з усіма його недоліками?
    я починаю розуміти, шо напевно не судилось мені бути щасливою, напевно не судилось любити того, хто любить мене, напевно не судилось просто....і...ВСЕ(

11. NIK

NIK Well-Known Member

думаєш так легко знайти кращого,коли любиш одного з усіма його недоліками?
    я починаю розуміти, шо напевно не судилось мені бути щасливою, напевно не судилось любити того, хто любить мене, напевно не судилось просто....і...ВСЕ([/QUOTE]

Тобі судилось бути щасливою, судилось любити того, хто любить тебе, тільки пройде трохи часу.....;) А потім сама будеш дивуватись - як гаяла час на такого та й з ТАКИМИ НЕДОЛІКАМИ :)

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ану не скиглити!Тобіщо, вже 45 років. коли втрачаються надії? та й то не факт...Все у тебе буде, будеш щасливою обов"язково!Ось перечитаєш свої дописи років так..через п"ять і скажеш : "Яка ж я була дурна!":)Ще все життя попереду, ще стільки всього буде..і гарного і не дуже.А зараз здається, що ніякого виходу немає, що все так погано і далі тільки темрява..
    А ще ..не зациклюйся на теперішньому своєму стані. відпусти ситуацію і життя саме розставить пріорітети.

• Подобається Подобається x 6
  13. Зануда

Зануда така зануда

Я перечитала дописи Крадійки надій і вже "намилилась" написати відповідь, оновила сторінку і тут
    :pardon: :))) :good: Аліас дослівно озвучила мою думку. Не варто драматизувати, не варто "розкохуватись" у стані перманентного нещастя, любуватися собою у горі і казати: "яка я все-таки жертовна - кладу себе на вівтар щастя іншої людини", бо то не ті ще літа, щоб йти на такі посвяти, та й не та потреба. Ми самі створюємо своє щастя і самі вибираємо людей, з якими хочемо бути - вистарчить зробити правильний вибір і проблема взаємності відпаде. Чесність - запорука щастя, обман, напівправда чи недомовки не роблять вас шляхетнішою, бо ви не хочете ображати іншу людину, а радше навпаки, бо раніше чи пізніше прийде момент, коли все вирветься на поверхню і біль у тої людини буде нестерпним, бо весь той час він буде думати. що все гаразд, а тут такий сюрприз.
    Якщо не хочете ображати людину, яка вас любить, то не робіть його нещасним, а просто дайте спокій. А тоді і ваше особисте життя налагодиться, бо скигління викликає у інших людей жаль до вас, але але аж ніяк не кохання. Подумайте про це.

• Подобається Подобається x 10
  14. TSOrest

TSOrest Member

Мені вже два тижні, як гірше всіх...
    Я вже задовбався говорити собі що все так не буде!!!

А як добре дома, коли вирубавши батарею телефону, - він перестає що 15 хв дзвонити... ТИШИНА
    Я собі сам діагноз поставлю - іди ти ... в відпустку! (Хмм, відпустка аж в липні)

• Подобається Подобається x 9
  15. TSOrest

TSOrest Member

О, У мене таке було, доречі, я майже тими ж словами відповідав!!!
    (Я спеціально до кореня теми перечитав!)
    Не можу хвалитись досвідом, мені 26.
    Та все ж ЧАС все полікував! А мені не вірилось!
    Поки я думав що робити, все само сталось і вирішилось!
    Ну нив я, скиглив, пройшло - я зараз навіть радий що так сталось!!! Хм, Парадокс приватний! :)

• Подобається Подобається x 7
  16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і мені сьогодні гірше всіх:sad:
    наслухалась Карміна Бурана Орфа, надивилась картин Денисенка - і шось так тошно стало - жити не хочеться.
    цілий день не можу знайти найпотрібнішу на сьогодні людину. від цього такий пофігізм нахлинув, а лише під вечір почались якісь дзвінкі, рухи - всі чогось хочуть, всім чогось треба - а мене сьогодні краще не чіпати..

• Подобається Подобається x 5
  17. крадійка надій

О, У мене таке було, доречі, я майже тими ж словами відповідав!!!
    (Я спеціально до кореня теми перечитав!)
    Не можу хвалитись досвідом, мені 26.
    Та все ж ЧАС все полікував! А мені не вірилось!
    Поки я думав що робити, все само сталось і вирішилось!
    Ну нив я, скиглив, пройшло - я зараз навіть радий що так сталось!!! Хм, Парадокс приватний!

ооо....як приємно бачити, шо я не одна з такими проблемами....може шось порадите?

• Подобається Подобається x 2
  18. TSOrest

TSOrest Member

Нічого не пораджу, і не хочу в таких справах радити!
    Це не від мене залежало! Я просто НІЧОГО не міняв.
    Досить егоїстично - я знаю!
    Але вийшло на краще.
    Хоча я зараз ні з однією ні з другою (яку любив)...
    Сумніваюсь що всіх задовільнить такий результат! :sad:

• Подобається Подобається x 6
  19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Чому людям інколи так важко визнати і сказати в голос те, що у них на душі? Ми одягаємо маски, корчимо з себе тих, ким ми насправді не є...Ми граємо роль, з якою іноді не справляємося...але знову стати такими як ми є неможемо...боїмося....самих себе...
    Я хочу людині допомогти розібратися з тим що сталося, підтримати...а мою допомогу відкидають...жорстоко....

20. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а Ви не задумувались над тим, чи дійсно цій людині потрібна ваша допомога?
    Сама по собі знаю, що деколи краще побути самій, розложити все по полочкам і розібратись, зрозуміти себе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)