...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

та не...вже все ок. то просто... найшло...і не відпускало... але гори,відкидання снігу-відновили духовні сили для нових звершень.
    дякую!:)

• Подобається Подобається x 10
  2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Так! Судячи по останніх дописах депресняк минув...Гілка загинула в потоці позитиву.
    Нє дождьотєсь!
    Мені тяжко...мені дуже тяжко...без МИХа.:sorry: МИХу повернись в сім'ю ЛФ. Ти ж нам як батько. Не роби нас сиротами!!!:frown:

• Подобається Подобається x 20
  3. Molv

Molv New Member

Не загинула гілка, не загинула.
    Нині я так посперечалась з дівчатами, що майже посварилась. Ще й до того не мала я рації.
    І телефонів їх не маю, щоб вибачитись. :cry:
    А на душі так противно...

4. NIK

NIK Well-Known Member

Нічого, ось побачиш ти їх зустрінеш дуже скоро, або якась інша можливість буде налагодити з ними стосунки :good: Головне бажання:good: І розуміння що трошки була не права:nea:

• Подобається Подобається x 4
  5. Molv

Molv New Member

Не трошки....
    Дякую, мені вже трохи легше.:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Похорон... Саме на ньому усвідомлюєш, що всі ми тимчасові мешканці... і що рано чи пізно це таки станеться... Аналізуєш пройдений етап і виявляєш ерори і пошкоджені кластери в житті... Саме сьогодні, на похороні батька моєї хресної мами, перед очима пролетіло все моє життя, і на очах остаточно завершилось інше... Поки він ще в хаті, то ніби спить, а достатньо вийти і сісти в автобус, як розумієш, що коли повернешся, то людини вже не буде ніколи поруч. А потім..., потім знову пригадуєш своє життя. Як виправити помилки минулого? Особливо, якщо не знаєш що ж насправді сталось? І чому найрідніші люди, стали чужими? Як через 20 років налагодити стосунки з двома двоюрідними братами, коли в пам*яті лишились тільки троха старші братики, з якими бавилась? Як зробити перший крок і чи приймуть його? Чому все так? І чому усвідомлюєш це тільки на таких сумних подіях?
    Паршиво... на душі так, ніби по ній проїхались коні, а потім назад вернулись...

• Подобається Подобається x 13
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То є неможливо..я зла як пес..ні,як стадо голодних злих псів...:ireful1::ireful1:НУ ЧОМУ??Чому,як тільки все починає все класно складатися,мусить з"явитися якесь ге і все зіпсувати????зіпсувати плани на вихідні,такі очікувані вихідні разом з ЛФ..так ні - відітілє,Іспанка ж мусить вічно бути крайньою...і пхатися якогось харитона в богом забутий Алчевськ з дітьми в якусь кончену гімназію "налагоджувати контакти"...:ireful1:сама....******** АААА......зламайте хтось мені ногу..або руку..Хоч би на п"ятницю не було квитків на потяг...

• Подобається Подобається x 13
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ти що здуріла!!!!!!!!
    А по-іншому не можна відмазатися (ну лікарняний взяти напрклад...)

• Подобається Подобається x 7
  9. Іспанка

я нині взагалі неадекватна..відчуваю себе тягловим віслюком - я ше від одного семінару не відійшла..а тут знов їхати..блін,прям затичка у всі дірки:ireful1::ireful1:

10. Веда

Веда Well-Known Member

Алчевськ, Луганськ, схід України...;) У вас дуже поважна місія. :)
    Так що заспокойтесь, візьміть себе у руки і готуйтесь налагоджувати дружні стосунки... Потім поділитеся враженнями.:)

• Подобається Подобається x 5
  11. Іспанка

Ведочко..я б з радістю..але є купа причин,які не дають мені тим тішитися..ну не випадає мені зараз їхати..ну ніяк....

• Подобається Подобається x 8
  12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну... попереджуйте наперед про таке... мо шось зробити... спешл фор ю...

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Слухай, що Мавпуська говоре, вона толк знає! Бери лікарняний , в тебе тут свох справ вистачає.А головне -форумвка і купа цікавих неповторних форумлян які тебе люблять і ждуть.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іспанко, відмазуйся!! Намалюйся зеленкою і скажи, що вітрянка. Або купи пачку гіпсу і забетонуй руку..
    Я сама борюсь з хворобами, щоб вичухатись до суботи, ти теж борись, не здавайся!! :tanksmile:

• Подобається Подобається x 12
  15. Іспанка

Я ВІДМАЗАЛАСЯ!!!!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:йой,іду з тої радості мартіні відкопаю..йой,в мене певно якийсь дуже добрий ангел - охоронець....Дякую всім за поради!!!!Слава Богу без них обійшлося...якась добра душа вдовбала іскру розуму в голову керівництва і вони дали відбій....

• Подобається Подобається x 12
  16. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

ммм...прикольна тема.І як це я її раніше не помічала?в мене майже завжди те Сьогодні,коли найгірше всіх...блін,як тільки щось налагоджується,я починаю до чогось доколупаватись((як з цим боротись??

• Подобається Подобається x 2
  17. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

те Сьогодні переважно пов"язане з однією особою, хлопцем-другом(в якого я довгий період була закохана) і тепер завжди як шось налагоджується, на лябовному фронті, я згадую про нього і про свої почуття до нього....здавалось все пройшло,але...я й сама вже не знаю!! блін, як то складно ЖИТИ!! вже й деколи не хочеться...
    На приклад візьмемо сьогодення,я вирішила побороти свої почуття до Нього шляхом нових стосунків....ну і шо?НІЧО!!вже місяць пройшов, а ніякої прив"язаності до цього нового я не відчуваю(а я дуже влюбчива)....зі мною точно шось не так....блін, поможіть!!!:cry:

• Подобається Подобається x 5
  18. NIK

NIK Well-Known Member

Значить ЦЕ НЕ ТВОЯ ЛЮБОВ!!!! Шукай далі - не мучай ні себе, ні нового свого хлопця, подарувавши йому надію. Шукай того хто піднесе тебе в гору да дасть крила:give_rose::air_kiss:

19. Alias

Знайдіть собі іншого, до якого буде прив"язанність, а потім переходьте на гілку"...мені сьогодні краще всіх":)

• Подобається Подобається x 4
  20. Alias

Невже Ред Бул?:)):eek:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)