...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Звернення до колишнього чоловіка:
    Як ж ти мене дістав. Як ж мені не до тебе. Як ж я хочу тебе послати. Як ж блін боротися з власним рівнем культури? Якої холери ти зі мною розписувався? Хто тебе під конвоєм вів у РАГС? Чекай тепер коли я зможу приділити тобі час. В мене дитина в лікарні і какала я з високої гірки шо тобі горить розлучення. Я не винувата що твоя голова - недолуге продовження шиї і ти нею не думав коли женився. Теперка золотко, чекай коли в мене буде час. А ні, то вали до суду яким ти так вправно мені погрожуєш і якого я до речі не боюся. Як думаєш я віддам перевагу тому аби піти до своєї дитини чи якомусь бздурному суду?
    І ще викинь з голови свої дитячі болячки на тему того, що у графу "Батько" я зазначила чи вписала тебе. Я позбавила тебе цього мінінгіту. Тому не займайся дитячими балачками і страхами. Я не надала тобі можливості бути батьком моєї дитини.

• Подобається Подобається x 30
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой, молодець!

Ще трохи, і з таким відношенням до самого лиш існування цього "чоловіка" тобі буде краще всіх :)

• Подобається Подобається x 12
  3. Adriasia

Я розриваюся між темами. З одного боку мене дістав майбутній колишній чоловік і я зла. А з іншого я найщасливіша бо донечці стає краще. А про того "аля чоловіка" в мене навіть часу думати нема. Якби ше тільки він розумів шо мені не те, що не до нього, а навіть не до думок про нього.

Останнє редагування: 9 лют 2009
    • Подобається Подобається x 16
  4. Daisy

Daisy Well-Known Member

А він не розуміє, що тобі просто не до нього?:ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  5. Adriasia

В мене склалося враження шо він взагалі отупів і втратив будь яку здатність оцінювати ситуацію. Він абсолютно не розуміє що чхала я на нього та його бажання розлучитися, так само як колись він на мене і мої. Він навчив мене бути злою і байдужою по відношенню до нього. хай тепер пожинає плоди власного навчання.
    І відверто говорячи, мені таки дійсно не до розлучення з ним. Навіть якби дуже хотіла, часу нема все рівно.

• Подобається Подобається x 16
  6. Un.Known

Ой, як мені це нагадує... Людина так часто повторює "я, мої проблеми, моє життя, мій комфорт, я хочу", що від слова "я" зуби зводить...

А одного дня ця людина дуже дивується, що ТИ непереймаєшся цим всім, і не розуміє, що оце часте я знищило слово "ми".

7. Adriasia

Це тому що справжні почуття - це заміна займенників. Замість "Я", "МЕНІ", "для МЕНЕ" виникають "ТИ", "ТОБІ", "ДЛЯ ТЕБЕ" і коли двоє в парі так живуть один для одного, все у них буде гуд і не буде такої ситуації яка зараз у мене. Не слід дивитися в дзеркало чи просто на партнера, слід дивитися в одну сторону з тим партнером.

(соррі певно не тему)

• Подобається Подобається x 11
  8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Не розумію я чоловіків :sad: Вчора звинуватив, що я забагато говорю. Я мовчу... знов не так... :cry: Телефоную, щоб поговорити, вимкнув телефона

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Біль...навколо тільки біль і порожнеча від втрати..здається,що той біль зараз або роздавить мене своєю свинцевою важкістю,або розірве на мільйони дрібних шматків....як важко усвідомлювати,що більше ніколи не побачу ту людину,яку дуже любила і шанувала,не почую її голосу,мудрої поради,влучного жарту,цікавих оповідок....нема більше частини мого життя....залишилися тільки спогади...і біль....і порожнеча,зяюча рана від втрати...і сльози,солоні,гіркі сльози розпачу на щоках....
    Я знаю,як він мучився і страждав в останні дні..знаю,що йому там легше...але мені від того не легше....а ще болячіше від того,що ми нічим не могли йому допомогти....

• Подобається Подобається x 43
  10. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Скоріше всього - чоловіка. Не усі чоловіки однакові, як і не усі йогурти корисні.
    P.S. Дякую усім за співчуття. Триматимусь. Життя триває...

• Подобається Подобається x 20
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тримайся. Наталочко...

• Подобається Подобається x 18
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Сонечко, ви були біля нього! Ви позакали йому наскільки багато він для вас значить і наскільки сильно його любите, бо були в цей час самовіддані!
    Головне тримайся! Плач, плач скільки треба буде, але тримайся! Ми всі з тобою і тебе міцно обіймаємо!
    А як приїду за місяць, то обійму тебе міцно-міцно за всі рази, що зараз не можу!!!

• Подобається Подобається x 25
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дякую Лілю..і всім форумлянам дякую..за підтримку....для мене то дуже важливо....

• Подобається Подобається x 21
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Тримайся, Слимаченятко! Біль краятиме серце певний час, а потім перейде у мудрість і розуміння... у розуміння того, що втрати на справді нема, що всі ми там будем у свій час... у розуміння того, що наші близькі і дорогі завжди з нами...

• Подобається Подобається x 19
  15. Un.Known

В мене вже також немає хресного тата...

Іспанко, те, що я зараз скажу, Вас швидше всього не втішить, буде дуже банальним і затертим штампом... але є правдою - Вашому хресному вже дуже добре, і впевнена, краще ніж нам усім.

Щиро співчуваю...

• Подобається Подобається x 21
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Співчуваю.. :sad: Не вмію підбирати слова в такі моменти.. Хочеться просто тебе обняти і поплакати разом.. Тримайся, сонечко!

• Подобається Подобається x 23
  17. Зануда

Зануда така зануда

Давненько не заглядала на цю гілку. Бачу, що стільки всього відбулось невеселого, так прикро...
    Леополісе, Іспаночко - тримайтеся. Ми всі з Вами. Це так боляче і так прикро втрачати, але Господь пригортає тих, що йдуть від нас, а нас втішає у скорботі.

• Подобається Подобається x 24
  18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Наскільки б йому не горіло, і якщо не зраджує мені пам"ять, то Вас не розлучать, поки Йоанці року не буде, але я можу помилятися, тут певно є юристи, які мене поправлять.

• Подобається Подобається x 8
  19. Un.Known

Це так.

Згідно з п. 2 ст. 110 СК позов про розірвання шлюбу не може бути пред'явлений протягом вагітності дружини та протягом 1 року після народження дитини, крім випадків, коли один із подружжя вчинив протиправну поведінку, яка містить ознаки злочину, щодо другого з подружжя або дитини.

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Іспанко, Леополісе, тримайтеся...

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)