...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

аналогічно...
    притому всі...

• Подобається Подобається x 8
  2. terrible

terrible Well-Known Member

дякую Вам усім, друзі, за підтримку. :)
    я все таки не витримав і розірвав свій вакум. мав телефонну розмову. завтра очікується серйозна розмова... чим закінчиться навіть не знаю, певно що піднімустья всі теми які уникалися. не знаю, чи готовий до неї. але попереду ще ціла ніч. цигарки, кава і думки. :) надіюсь, все ж, на краще
    допоможи мені Господь пережити завтра.

дякую Вам друзі! Zoryanka особливо. за теплоту і чуйність.

Останнє редагування: 31 січ 2009
    • Подобається Подобається x 18
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Лиля вы зачем собачку съели .... :cry:

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Кава і цигарки точно поможуть.
    В мене майже кожна ніч з ними проходить...

• Подобається Подобається x 13
  5. terrible

так, це єдине, що реально допомагає.

• Подобається Подобається x 8
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...мені сьгодні хоч і "не гірше всіх",але страшенно препогано - і фізично і морально...

• Подобається Подобається x 11
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тримайтеся!!І вірте в те,що все буде добре!!А хіба з підтримкою ТАКОГО форуму і ТАКИХ форумлян хіба може бути погано?:)Просто бувають моменти в житті,які просто треба пережити,незважаючи ні на що...Бажаю Вам сили і наснаги до завтрашньої розмови...

8. terrible

дякую!!!:):give_rose:
    мені аж незручно трішки:blush:

• Подобається Подобається x 12
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Зробіть собі файної кави(або чаю:) ),вмостіться у зручному кріслі,загорніться у м"якенький пледик,ввімкніть улюблену музику,почитайте ЛФ - і всі проблеми,болі і негаразди відразу забудуться..Перевірено на собі;) Не сумуйте!!!:)

• Подобається Подобається x 15
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повірте,немає нічого незручного в виявленні почуттів, у проханні про підтримку, в умінні прийняти цю підтримку від людей, яким справді небайдужі Ваші переживання і проблеми...

11. terrible

це дійсно так...спасибі всім! :)в мене аж ніби трохи розвиднілось все...ясніше стало. і тепліше на душі:)

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Зараз взагалі час дурний... Таке враження, що всі можливі біди вирішили одним махом звалитися, і всі за один січень, причому масово на всіх і кожного.
    Дай Боже, щоб з приходом нового місяця все закінчилось.

• Подобається Подобається x 17
  13. artobstrel

Даешь клуб анонимных (и не очень) пессимистов !!! будем ныть и скулить, потом нажремся оденем тельняшки и пойдем день Десантника отмечать!!!!!!!!!!! :tanksmile::tanksmile::tanksmile:

• Подобається Подобається x 7
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це добре, що Ви тут.З людьми поговорите -легше стане.Хтось пожаліє, хтось пошуткує....дивись . і світ вже трохи не такий похмурий.Сьогодні здається, що далі стіна, все погано, а завтра, дивись..а в стіні є шпанинка, крізь яку пробивається світло..світло надії.
    Удачі Вам!:)

15. terrible

у що ж, друзі... "пошли дела кое-как" (с) перемовини пройшли...розпочались на емоціях, потім перекур, кава, зварганені бутери-тому що одна з сторін перетрактацій макової росинки не мала з вчорашнього ранку. бутерброди зроблені іншою стороною - що мене порадувало. коли емоції заспокоїлись ми перейшли до контруктивного діалогу:mocking:
    зрештою, все ніби нормально. обговорили багато чого. треба змінювати те, що вже є в наших відносинах. я часто буваю сконцентрований на власних справах, у собі-а Марішці часто потрібно більше уваги. це є проблемою. з іншого боку, вона має високу як на мене самооцінку, а це не поліпшує діалогу та відносин. з імпульсивністю теж треба щось робити-я сам емоційна людина. будем вчитись і тримати себе в руках і з більшим розумінням відноситись один до одного. мені заважає її ревнивість-але з цим вже нічо не вдіеш:)
    я не знаю, як то все втілиться в життя, але кроки з свого боку робити буду. все таки радий, що поговорили. ху...ніби камінь з плеч:)

дякую, друзі, за підтримку! Ви дійсно розрадили і підтримали мене:):give_rose:

• Подобається Подобається x 26
  16. Vetta

Vetta Well-Known Member

Зайшла глянути "як кому сьгодні просто....." Привіт.

Теж нема чим похвастатись... як то кажуть не фонтан.
    Але піймала себе на думці, шо люблю Україну, це якось потішило )) згадалось як спілкувалась з харківянами, з доннечанами, з закарпатцями, десь по поїздам, і знаєш шо ні коли більше не зустрінеш ту людину.... але вже і не забудеш її. Маю подругу, Вікторія..молода кобіта , і 4 діток, часом думаю як вона собі дає раду... але і не тільки собі, ше й чужим помагає, ото зараз сидить в асьці з поганим настроем, і не знаю як підтримати, та тільки вона може підірватися з Дніпропетровської області і до мене на каву....)) хоча й познайомились ми в інтернеті ))...мамочок бачила з нашого сайту і татусів... не памятаю хто є хто, але то все наші українці ))
    І за Адріасю переживаєм, і от думаю ну шо та політика варта проти маленького дитятка.
    Тримайтесь.

17. Romko

Намагаюсь...як радять тоті психологи...уявити,що я в чиколяді...:cowboy:
    От так...я в чиколяді..в чиколяді,в чиколяді...по шию..по вуха..по маківку...:preved:
    Нє, видно потрібно уяву розвивати...:sorry:
    поки що не дуже получаєцця...:nea:
    Єдине світле,що є в тому житті,це..досягнення цивілізації...мобільний телєфон...
    Та й той..мовчить..:sad:

Останнє редагування: 2 лют 2009
  18. artobstrel

стрёмное это дело ..... больно чоколад по цвету смахивает на не чаколад, лучше уже в че нить другое ... например ну мед ... хотя там консистенция стремная ... блин и в мыслях нема куда бежать .... эх ....;)

• Подобається Подобається x 7
  19. Locke

Locke невиправний реаліст

Можливо мені сьогодні і не гірше всіх, але ...
    Був в Апеляційному суді де одна із сторін судилася проти свавілля з ду..уже високопоставленим чиновником державного рівня. Після того суду не можу прийти до тями. Тут Зварич просто відпочиває... Такого я ще не бачив. Колегія із трьох суддів навіть не намагалася слухати, про що їм кажу, вони про щось розмовляли між собою, хіхікали. Коли я замовкав, щоби вони могли дорозповісти анекдот - зразу зупинялися і питали: "А що, ви вже закінчили промову?" Ні, - кажу, - просто замовк, бо мабуть вам заважаю. Вони на те: "Ні-ні, продовжуйте, ми слухаємо". І далі за своє. Представник чиновника жодним словом не міг заперечити моїм доводам і аргументам. А потім вийшли в нарадчу кімнату і через пів хвилини винесли готове надруковане рішення. Не можу досі заспокоїтися. Ну коли ж в нашій бл...кій державі буде порядок. Невже демократичними методами цього не досягнути? Невже для цього потрібні бунти і кровопролиття? Та ні, не приведи Господи!

P.S. Можливо я помилився гілкою форуму і це треба було писати в темі "Звичайний день", бо я останніми роками стикаюся з подібним якщо не щоденно, то принаймі раз в тиждень. Але це все вже так мене все це "дістало", що просто немає сил. Мабуть ніколи не зможу звикнути до подібного.

• Подобається Подобається x 20
  20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це у Львові?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)