...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

ТАК погано мені вже давно не було... ні... мабуть, ніколи не було... я почуваюся зрадницею.. недолугою і безсилою перед собою і перед обставинами і перед всім...
    треба було ті очі бачити...
    неможу...

• Подобається Подобається x 9
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Джек?...:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З ним щось сталося. Ви його віддали???

• Подобається Подобається x 1
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

Джек...
    віддала мамі...
    в приватну хату...
    розумію, що буде ліпше йому, легше мені...
    в квартирі це перетворилос на суцільний жах...
    а я ж живу не сама...
    сама терпіла би довіку...
    ті очі...
    він один любив мене за "просто так"...
    :cry::cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 25
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене також Джек. Півтора року. І шо мене здивувало... Я насварив його, бо робить безпорядок у кладові і шо ви думаєте? Дійшло!!!! Посадив на хідник і таке відчуття, що він всю ніч з місця не рушив.... Файний пес. Шо головне, я бачу, що він багато чого розуміє, але в силу своєї молодості, він просто ше неслухняний, але то пройде.

• Подобається Подобається x 16
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

а що у вас за порода?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коллі..............

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

коллі - файний пес... де тримаєте?
    в мене німець...

як же я за ним скучаю!...
    заспокоюю себе тим, що замовила файний вольєр і буду до нього їздити- гуляти...
    але ж він вже має мене за зрадницю... правда?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені легше - маю свій дім.

ні, не думаю. собача вірність гордощів не знає.

• Подобається Подобається x 11
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пси не люди. ;)
    У моєї бабусі в селі колись було чудове цуценя. Без породи, але таке солодке. Я всі три місяці літніх канікул його бавила. І уявіть, коли я знову приїжджала до бабусі, він починав гавкати, коли я була далеко на гірці й у долину в село не зійшла... Він відчував, що я вже близько. І це враховуючи, що бабуся його ще першого літа віддала своїм сусідам. Так що він просто буде вас чекати щоразу й шалено радіти. Гірше, якщо до нього приходити не будете. Тоді сумуватиме. :)

• Подобається Подобається x 18
  11. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

День жахливий, настрій теж.... Мало того, що зарплати не платять, так ще прихододиться по суботах працювати, та ще й повний робочий день. Ще й звільнили двох бухгалтерів, і всю нагрузку не було на кого дати, дали на мене... бо вирішили, що я замало маю роботи. А я вже ледве ходжу, не висипаюся зовсім, приходжу пізно з роботи, на сесію не відпускають. Тільки на екзамени і заліки і то з умовою, що після них я прийду на роботу... :cry:

• Подобається Подобається x 14
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Зорянко,не сумуйте!!!Вірте в те,що все так не буде!!!Напевно,кожного з нас на роботі зараз нагружають по повній,а зарплата..ех,давайте краще не будем про неї говорити,щоб настрій не псувався.Думайте про позитив,про синочка:) Ну і не забувайте про наступну неділю;););)

• Подобається Подобається x 12
  13. Zoryanka

І тут мені настрій підняли! Ви - наче сонечко серед похмурого неба!:)

• Подобається Подобається x 6
  14. Milongera

Milongera перехожий

У моєї теж був Бровко - білий з рудими плямами, геть чисто Рекс з старого мультика - памятаєте, як Рекс в космос літав! Вобшем були ми з ним дуже дружні )) я була десь у класі другому-третьому, відпустила його з ланцюга погуляти, а наступного дня дзвонять мені у Львів і з села і кажуть: збила машина твого Бровка. При чому то було сказано з наголосом, що саме я його відпустила... В мене такий розпач був, що я тримала трубку, а сльози котилися горохом...:cry:

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:blush::blush::blush:Пасибі..Та я шо - я нічо такого особливого не роблю:)І зараз хтось за "Ви" дістане(ми ж домовлялися):)

16. terrible

terrible Well-Known Member

а я...я а я просто не знаю що мені робити! ну як це назвати? коли людина виходить з дому об 11. я йду на роботу роздрукувати те довбане ессе-бо в нас картрідж здох...передзвонюю щоб порадувати що роздрукував-трубку ніхто не зніма! ну добре, не чує може. грошей немає передзвонити, ну та добре, казала що поповниться, передзвонить значить. 3 години дня-тиша! я знов телефоную-те саме!!! ще раз, ще... я вже не знаю що думати і ролбити, і ту таки о пів 6 таки чую милий голосочок... "ой, а в мене на безвучному стояв... та все ок...ось те-те зробла, сьогодні в батьків переночую ну я не втримуюс, зриваюсь. я вж е розїжджатись збирався. товариш прийшов-от ніби відчуває коли мені погано! поговорили, він багато що наговорив мені. все таки, слід лоялно відноситись, розуміти другу свою половину. сприймати так, як є, не нагнітати так себе... не знаю. я ніби не заслугував на таке свинське відношення. я не знаю що робити. не знаю. не знаю. сижу зараз вдома, вимкнув телефон, не підхожу то стаціонарного-а він розривався один час. не хочу. завтра буде завтра. сьогодні досить.
    блчять, таки нервовий зрив в мене був сьогодні. впреше за багато років плакав. таки життя це АД але і в ньому треба якось жити.

• Подобається Подобається x 15
  17. Zoryanka

Та ні, життя хороше: бувають у ньому і хороші і погані моменти. А зі свою половинкою помиретеся і все буде добре.:)

18. terrible

terrible Well-Known Member

дякую. треба в житті шукати світле, і тоді воно саме стане світлим... напевно.
    дякую.
    та і вибачте що я тут... все якось то воно владнаеться:)

• Подобається Подобається x 12
  19. Zoryanka

Та ми завжди раді Вам допомогти. Хай у Вас все буде добре.:)

• Подобається Подобається x 7
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

.... ..... ..... ...... ть .... не выходные а .. ...... ть .......................

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)