...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Тем более, какого надо было лихачить? Вот же люди - сперва делают, а потом думают... :sad:

• Подобається Подобається x 9
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

увы, но это самое настоящее непреднамеренное убийство, тем более если сбил не на проезжей части а на обочине .. у нас уснувший камазист убил сотрудника, выехал на встречную и протаранил 6-ку, и потом ребенку и жене сотрудника тяжело объяснить всю гамму переживаний того камазиста, увы но молодеж, особенно на крутых тачках забывает о правилах, скоростном режиме, аккуратном вождении, и вот результат - смерть невинного человека

• Подобається Подобається x 12
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

От в мене справжні найгірші дні..... Я не пам'ятаю чи тут писала, чи на ДП, але то вже все мене дістало. Мій чоловік в листопаді мав радикуліт, майже місяць не ходив, зразу після нового року (04.01) мав гайморит, робили три проколи в носі, потім то все опустилось на горло - різали, тільки виліз....... сьогодні зробили операцію на апендицит! І що думати????? Не пороблено??????

• Подобається Подобається x 20
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

- капец ....

• Подобається Подобається x 5
  5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я вас так розуію! У мене теж такі думки закрадаються, бо діти не одужують і все тут. Отак перманентно застуджені. Але я вперто лікую, при чому чим далі, тим народнішими методами. Але й "хімії" трохи доводиться давати. Вже сама часом думаю: "хтось видно позаздрив недобре".

• Подобається Подобається x 8
  6. Vetta

Vetta Well-Known Member

у знайомого був рак крові...ну і коли лікарі вже сказали шо кінець....жінка прийшла в палату і каже:" покращились показники,лікарі в шоці, кажуть шо гуляти треба там щешось наговорила...." до вечора він піднявся...став їсти ....прожив ще 8 місяців...

я про те, що методи методами але хворі повинні відчувати так званий "бодрячок" не жалітись перед ними...а навпаки, показати шо купа справ, якихось приємностей чекає попереду... хворі то хворі але прогулянки(якщо не заборонено) ніхто не відміняв, хату провітрювати, має бути позитив.... гості..друзі.... і навіть потім якщо і здадуть сили ну вечірком побігти до коліжанки на філіжанку кави і попри неї тяпнути коньячок... а додому знову в повній бойовій готовності )) так і проженете все погане.... і помолитись.....все буде добре))

• Подобається Подобається x 19
  7. Summer

Summer Well-Known Member

знаете, зараз стільки водіїв купляють права, знаків не знають, їздять як хочуть, особливо біля Південного є світлофор та і поряд Сільпо на вихідні просто навіть на зелене боязко переходити ..... і всі кудись женуть...

• Подобається Подобається x 7
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Погано-препогано- поганий день....виявляється у цьому світі так мало дюдей, які тебе розуміють і підтримують.... Розчарування, біль.....якась образа не відомо на кого чи на що...а ще пустота...і безпомічність...від почуття, що ти нічого не зробиш і не зміниш...

• Подобається Подобається x 13
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мавпусику,сонечко,ти ж така весела,сонячна і яскрава!!!Не розчаровуйся і не сумуй!!Все в тебе буде добре!!Я в це вірю!!Повір і ти!!!Всяке в тому житті буває,але треба мужньо то перетерпіти і вірити,що попереду чекає велика позитивна біла смуга!!!Вина вже перед тобою - лише зроби крок назустріч їй!!Посміхнись!!

• Подобається Подобається x 15
  10. Mavpysuk

Дякую Натуська....то ти в нас сонечко, яке нам всім настрій вміє підняти :)

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:blush::blush::blush::blush::blush:Дякую....то якось в мене само собою виходить...

• Подобається Подобається x 14
  12. Mavpysuk

Продовжуй в тому ж дусі)))))

• Подобається Подобається x 11
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так так..Іспанка продовжує в тому ж дусі, а Мавпусик перестає хандрити і викарабкується з такого стану.:)

Останнє редагування: 24 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
  14. Mavpysuk

Ще один "підіймач" мого настрою....Alias...тобі то теж вдається)))

15. Alias

Та я шо..я нічого..якщо треба, завжди готова ...:)

16. Зануда

Зануда така зануда

Олька! Все буде добре. Скоро весна, тепло, всі болячки підуть геть. Головне тримайся. Імунітет ослаблений в чоловіка от і чіпається все підряд. А ти йому вітамінки, посмішку, тепле слово і все погане минеться. Головне сама не здавайся.

17. Mavpysuk

Як важко відпускати рідну людину.....

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

....Як боляче коли найдорожчій людині зараз дуже дуже погано..а допомогти нічим не можеш...:cry:

• Подобається Подобається x 8
  19. Mavpysuk

Молитвою....

• Подобається Подобається x 9
  20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Все буде добре!!!
    Правда???

Статус теми:
Закрита.