...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Це Ви ТАКе на "робочий стіл" кинули?.. ;)

3. Liliyah Romanova

Так і є.

4. levandivka

Пошукати Вам щось тепліше? :)

Додано через 5 хвилин

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

"For us there is only one season, the season of sorrow."
    (Для нас існує лиш одна пора, пора журби.)

(Oscar Wild, De Profundis)

Додано через 1 хвилину
    Друга ваша картинка трохи замала для мого лептопа. Дякую.

6. levandivka

Наспівуючи:
    Піду втоплюся у річці глибокій
    Шукати стануть - не скоро знайдуть.
    Ти будеш плакать - спливатимуть роки,
    Мене до смерті не зможеш забуть. :)

Додано через 2 хвилини
    Ліля!!!
    Найгірше сьогодні - МЕНІ: завтра клієнти порвуть на кавалки, бо робота до рук не йде.
    :)

• Подобається Подобається x 5
  7. lulu

lulu Well-Known Member

мені нині знайомий таке файне написав
    "в хотінні жити небезпечно робити перерви;) "(с) if_ro

• Подобається Подобається x 8
  8. Liliyah Romanova

Боро, дуже дякую, дуже гарний допис. Шкода, що ви його стерли.

9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Лілю, сонечко, нехай тобі хтось усміхнеться:):):), скаже добре слово,так щоб зима змінилась несміливим і таким повним надії подихом весни, щоб підпис не був такий відповідний до цієї гілки...

10. Liliyah Romanova

Виставляй фотку з усмішкою. Може, якраз... А то погода за вікном тільки сприяє...

11. lulu

lulu Well-Known Member

і не тільки лілі шкода
    направду-дуже[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

зима- по-своєму прекрасна пора, нехай і холодна. нею також можна насолоджуватись;)

це - тобі:)

[youtube]7ytx7YSSPas[/youtube]

• Подобається Подобається x 2
  13. lulu

lulu Well-Known Member

лілю то тобі (хоч воно давно писано і десь друковано але доречно...;))

Зима – пора заслання
    Я замкнула всі справи на роботі, а стосунки закрила на ключ. Всім сказала, що поїхала... куди? До кого? Не має значення – все одно ж збрехала... А ключі... ключі... загубила... на кілька днів. Сама для себе стала нелегалом в рідному місті. Я вирішила, що ця зима – то заслання для мене. Якщо зумію через нього перейти, то зрозумію чи живеш в моєму серці ти.
    Сумно й одиноко, бо не можу писати вірші. Уся моя поезія переїхала, я б навіть сказала, ні прокричала: „Нахабно втекла!”. Довго готувалася сама, а ще довше і ще непомітніше підготовлювала мене. Вона сама, ну, моя поезія, насправді не надто вірна і зовсім непостійна. А тут ще й взяла зібралася і... І поселилася в твоєму серці!!! Тепер не дозволяє мені писати, просто-таки за слова тримає.
    Як мені перезимувати це холодне заслання? ...без тебе... Тепло – це реінкарнований спогад. Нетривкий і далекий, неначе оаза в пустелі. Ба ні, швидше міраж.
    Любити – найважче взимку, так думаю я. Бажання і відповіді на них сховалися під пальта, шуби і курточки. Спробуй достукатися: і ліньки, і довго, і важко, і холодно.
    Сніг іде. Сніг йде. Іде. Іде. Перейде, пройде зима.
    Як шкода, що я втекти від зими до Єгипту чи Туреччини – не встигла. Дешево і зручно можна повернути літню засмагу. Не встигла.
    Я думаю, що різдвяні свята – своєрідна втеча від розпачу і тому така тривала, і тому така виснажлива. Треба ж хоч щось робити.
    Спати. Варто багато спати, щоб виспатися для весни, яка не дасть ні хвилі спокою: ні душевного, ані робочого. Інколи пити гарячий чай з різноманітних трав, з лимоном чи корицею. Страшенно хочеться смаколиків, що створюють ілюзію тепла і затишку. Таке схоже від чуття трапляться в дорозі або в мандрівці горами. Навіть хлопаки, які в місті крім пива і м’яса з картоплею нічого не споживають, в горах тягнуться за печивом і згущівкою.
    Зима – вона дуже примхлива жінка. Кожна, поважаюча себе кобіта мусить спізнитися на побачення принаймні на 15 хвилин, вона ж запізнилась на півтора місяці – у відповідності до тривання побачення (в людей – три години, а в зими – три місяці) вона прийшла майже вчасно. Довго вибиралася, вдивлялася в льодяні дзеркала і бачила, як маленькі янголята веселяться на санчатах (їхні посмішки такі, як в бабусі пампушки). Намилювала першим сніжком блискучі щічки, приміряла різні причандалля і вирішила ними поділитися абсолютно з усіма. На ялинки вдягнула білі рукавички, на дерева – шалики (революція скінчилась – можна й білі поносити), а ліхтарям до лиця (правильніше було б “до лампочки”, ги-ги) пасують білі капелюшки. Зима насправді, так само як і ми прості смертні страшенно любить затишок і домашнє тепло. Бо як інакше ви поясните встелені килимами, доріжками, ковролінами і хідниками дороги міста. А інієвий сніжок на деревах виглядає елегантними фіранками, подекуди навіть люстрами.
    Насправді зима й надмірно еротична. Чого ж тоді так нахабно огортає білою постіллю – ковдрами, простирадлами, перинами – клумби і елементарні стовпи... мабуть це вже мої проблеми: надмірна видимість еротизму у всьому. (...бо ж без тебе... без тебе...) ОК., вдягаю мобільний в зимову шкарпетку (до речі, знову...асоціації..., ги-ги) і рушаю.
    Придивляюсь-вдивляюсь і помічаю, що люди взимку зовсім не подібні на себе самих. Де й поділися всі ці поважні та серйозні, ті, що завжди поспішають і постійно не встигають. Курточки, шубки і плащики, шапочки і шалики роблять нас подібними на беззахисних і войовничих героїв толкієнівських казок. А от самі придивіться до перехожих, а потім зиркніть і на себе в дзеркало, тільки персонажа виберіть собі самі – до душі.
    Моя душа уже на ковзанах і лижними паличками допомагає втекти в дитячі спогади зими. Тоді в дитинстві ще не виникало потреби ніякого заслання і реінкарнації тепла.
    Якось так трапилося, що перші дозволи приходити додому не в дев’ятій, а пізніше, я отримала в період не літа, а зими. Страждати від холодної погоди довго не довелось. Активні мандрівки опівнічними снігами з верескливими сніжками виявилися не менш романтичними аніж пасивне цілонічне просиджування на лавочці з першими солов’ями.
    Згадати юнь! А що ж? Якщо вітер і сніг не періщать по тінях з помадою – гріх не проміняти задушливу маршрутку на білосніжну рипучу променаду. Зима (чи не одна) вимагає від нас ще й штучних яскравих і кольорових прикрас, тобто гірлянд, які найдовше „носяться” на заправках і супермаркетах.
    Взимку найбільше сутулюся і, мабуть, не тільки я. Постійно хочеться згорнутися калачиком до тепла. Найкращий засіб від цього звичайно спорт, бажано літній. Я вибрала собі йогу (треба ж хоч чимось займати своє нахабне заслання): пташки і квіточки в голові, а ноги тонуть не в м’якому снігу, а в гарячому піску...ай! який пекучий! ...чайки, шум моря... Ні-ні, ніякі це не галюни!!!
    Гадаю, що прекрасні панни на йорданський святвечір, то перші провісниці весни. „Цілу зиму кросна ткала – весняночки не співала....а тепер-ка дотикаю – весняночку заспіваю”.
    Зима – дуже фантазійна пора. Вона вифантазовує у наших головах і серцях реалії весняної пори.
    От і все! За кілька хвилин весна. Я вже дістала ключі від усіх дверей і проблем. Вже дуже швидко я відкрию вам шлях. А зимі просто залишу на пам’ять маленького листа.
    „Дорога моя Пора Заслання!
    Дуже дякую за твої регулярні відвідини. Завдяки тобі, я довідалася, що не можу не любити. Не можу не бути постійно закоханою, бо інакше б не помітила всієї твоєї краси. Па-па, тобі, заслання.”
    Ну, що ж а ти, любий лицарю, з весною під руку: „ПРИЙ-ДИ-И-И-И-И-И-И-И!!!!!!!!!”

• Подобається Подобається x 5
  14. Liliyah Romanova

100%

15. lulu

lulu Well-Known Member

а то![​IMG]

16. Liliyah Romanova

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

братолюбіє, нє?

18. lulu

lulu Well-Known Member

нє в дитинстві таки легше було...якось...
    а тепер тяжить так тяжить...

Додано через 46 секунд
    сестропаніманіє... я б сказала:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну.... до землі тре привикати....

20. lulu

lulu Well-Known Member

то правда жити вже давно не хочеться...відколи стало гірше всіх....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)