...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Правду кажуть про те, що саму велику біль людині завдає той, хто подарував їй найбільше щастя :sad:

• Подобається Подобається x 13
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Мавпусику, не можна зациклюватися на тій людині, раз вона Вами потім знехтувала. На світі є ще повно людей, які можуть подарувати Вам ще більше щастя. :) Не живіть минулим, котрого не повернути. У Вас все краще ще попереду. :)

• Подобається Подобається x 15
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Угу, але дехто забуває ту людину, яка зранила, забуває біль, а дехто оберігає той біль як найдорогоцінніший скарб.

• Подобається Подобається x 13
  4. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Так сумно... Стільки проблем навалилося зразу: зарплату не платять, завтра приїде з перевіркою обласне КРУ, серце болить... боюсь, що взагалі буде скорочення...
    Та ще й тоді на побачення я так і не пішла, не змогла... все ще живе в серці якась іскорка... Тепер не знаю, як цій людині дивитися в очі....

• Подобається Подобається x 15
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вибачитись по телефону, а там за обставинами..

• Подобається Подобається x 11
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені дуже боляче стало сьогодні, хоча день ніби був радісний.
    Останнім часом я відчула що щось змінилось у відносинах з одною людиною але не знала чому. Але тепер мені всеодно, мені просто боляче. Бо так виходить що мене просто кинули в важку хвилину. Ну і нехай.

• Подобається Подобається x 12
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У мене на такому самому терміні сталося. 9 лютого, кілька років тому...
    Мене також до операції готували, але оминуло.
    Мені казали, що я маю вже одну дитину вдома, але то значення не має. Одну любиш, а за другою все одно сумно! :sad:
    Я то тяжко перейшла також. Ось це написала тоді... Тримайтеся!
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=44752&postcount=1

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 22
  8. terrible

terrible Well-Known Member

наш водій вчора ввечері повертаючись з Київа, збив велосепедиста. насмерть. у нас тут такий переполох...навіть начальниця вийшла спеціально з відпустки, говорила з ним, сказала мені потім на перекурі що триматиме справу під контролем... хто зна-я говорив з ментами знайомими-кажуть справа кепська. хлопчина ледь не плаче...в нього ще й дитинці 9 місяців. не знаю...ніби і загиблого жаль...але водія мені більш жаль. кошмар

• Подобається Подобається x 16
  9. А как это случилось? Кто был виноват? :sad:

• Подобається Подобається x 2
  10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Прикра ситуація... стикалась з подібним...:sad::sad::sad: в тому випадку велосипед був без відбивачів світла, було темно і велосипедист їхав по руху транспорту... і ще й алкоголь... але ж водієві авто все життя з тим жити...:sad::sad::sad:

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 9
  11. Нда. Вот почему я не хочу быть водителем. Слишком большая ответственность.

• Подобається Подобається x 5
  12. terrible

а Коля обганяв фуру, а попереду їхала зустрічна, правда далеченько-він придавив, щоб проскочити, проскочив а зза фури не помітив велосипед. поліціянти казали що за попереднім слідством-винен водій((((

• Подобається Подобається x 5
  13. terrible

це і справді нелегко...але найгірше те, що водій може сісти на декілька років.

• Подобається Подобається x 3
  14. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ситуація дійсно жахлива, мій друг теж через таке пройшов! ((((((( Весь білий тоді ходив :sad: В першу чергу необхідно зараз домовитись із родичами загиблого. Якщо це вдасться (наприклад, уклавши мирову угоду із виплатою сум відшкодування протягом визначеного за домовленністю періоду), то і слідчому буде набагато легше прикрити справу, або навіть якщо і дійде до суду, то цю обставину в будь-якому разі буде враховано на користь обвинуваченого. Взагалі в таких випадках досить рідко імхо дають реальний термін ув"язнення, частіше має місце умовне позбавлення волі. Проте в таких справах я не фахівець. В будь-якому разі залучити досвідченого у таких справах юриста до захисту Вашого водія було б дуже доречним!

• Подобається Подобається x 6
  15. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Тихіше їдешь - далі будеш. Жаль обох, але водію не слід було йти на обгін з прискоренням, якщо попереду на нього йшла машина. А сталося у місті чи на трасі?

• Подобається Подобається x 8
  16. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Без хорошого адвоката шанси мінімальні
    навіть не уявляю суму, яку доведеться витиратити на взятки...

• Подобається Подобається x 1
  17. Summer

Summer Well-Known Member

не думаю, що це зараз має значення.....

• Подобається Подобається x 2
  18. mayscream

mayscream Well-Known Member

Жах...народ,про що ви говорите???Шкода водія,бо в нього дитина 9ти місячна???Бо він невідомого якого пішов на обгін фури,за якою ніц не видно?!Ви мені пробачте,але чому не написано скільки дітей в загиблого сиротами лишились,чи його батьки як це переживають???Люди,ну як так можна...Мене такий "бідний" кілька років тому на пішоходному переході збив,10 днів без тями,клінічна смерть,моя мама на 10 років посивіла,в батька руки ще три місяці тряслися при розмові про то ДТП.Я вижила,і слава Богу,і йому вже то відпустила,хоч він проплатив все гарненько,ніби я ідіотка сама кинулася,поки карту ДТП малювали,а я непритомна годину на тротуарі лежала...Бог все бачить...За що його шкода???Може за те що через власну дурість та необачність він лишив людину життя,мати сина...Але так...в нього ж дитині 9 місяців...що з нього візьмеш.

• Подобається Подобається x 11
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Як ще має... Від цього залежить мав він право на обгін чи ні, та який обзор у нього був... Якщо він не міг бачити всю дорогу перед собою, якого біса він поперся обгоняти?

Приєднуюсь до mayscream, завжди переходжу на переходах, коли немає можливості перейти підземним переходом, скільки разів ось такі, що поспішають ледь не збивали. На ПЕРЕХОДІ!!! Пепередня машина пропускає, а з-за неї вилітає придурок... То ще питання, кого жаліти більше, хоча я так думаю обидва винні.

Останнє редагування: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  20. terrible

я толком і не знаю, як там справа просуваеться-сьогодні вранці як запрягся, так і повернувсь в контору тільки перед кінцем дня. казали ніби Ніколя їздив сьогодні на переговори з сином того чоловіка, чим закінчилось не знаю. адвоката йому начальниця мала знайти...

сталось це приблизно за кілометр від міста. погода така, що шосе просто кошмарне-це теж певно зіграло свою роль...тепер...про жаль...:sad: в того чоловіка двое дорослих дітей. мені його теж жаль. але Колю я знаю більше року-нормальна, цілком розсудлива людина. добрий водій. чому так повів себе в тій ситуації? не знаю:sad:
    а з іншого боку, як можна їздити велосипедом по такій дорозі? і взагалі взимку?
    mayscream, Вас розумію. тим більше, що вранці...життева мудрість-мигаюче зелене світло світлофору-то вже червоне. переконався, коли ледь не покатався вранці на бампері "шкоди"...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)