...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо ви не маєте до нього ніяких почуттів, то маєте чоловіка. Останній шанс розставити все на свої місця - сказати чоловікові. Думаю, що тоді подібні думки та ерекція стосовно вас відпадуть назавжди у вашого знайомого. Іноді потрібно вміти визначатись. Я чомусь впевнений, що і чоловік це помічає, але напевно мовчить, бо вірить вам.

• Подобається Подобається x 1
  2. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Та чоловік все знає, у нас немає таємниць між нами. Просто це гарний друг, й втрачати його через це якось... Не знаю как сказати, просто не хочеться втрачати гарного друга й гарну людину, але він такий бабій... Це щось нестерпне

3. консультант

Тоді навіть не знаю, що казати. У вашого чоловіка олімпійський спокій або сам про когось думає... Особисто я б не хотів, щоб в мене був такий "друг сім"ї".

• Подобається Подобається x 4
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хочете позбутися нав"язливого кавалера, дійте від противного - підпустіть його поближче.
    Багатьох хлопів захоплює сама пригода, лоскотання нервів, заборона, саме абентояр, і - недоступність партнерки. Варто жінці привідкритися, відповісти на інтимність(не обов"язково сексом), згадати про дитину, показатися в бігудях - і завзятість кавалєра поубавиться.
    Ну, але це якщо ви дійсно хочете, щоб він відстав. В чому я сумніваюся, хе-хе...
    Хочеш смертельно оскорбить женщину? Прекрати и извинись за свои пошлые приставания.

• Подобається Подобається x 3
  5. консультант

Не забудьте винести з хати люстро.

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ми ж від природи мисливці... З доступною здобиччю це не цікаво...:)

• Подобається Подобається x 3
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я б не сказала, що дитина відлякує. Є у мене один друг, який познайомився зі мною, я, щоб його "відшити" сказала, що не розлучена ще і маю чудового синочка. На що він мені відповів, що дуже любить дітей, а особливо хлопчиків... І він зі мною спілкується, малому купляє іграшки... правда ми тільки друзі, бо я його відчуваю тільки, як друга, не більше.

• Подобається Подобається x 10
  8. рівнянин

Зорянко! Вибачте мене за критичність судженнь, але в мене таке відчуття, що у Вас не депресія а простенький егоїзм. Просто: "Пожалійте мене гарненьку". Вас влаштовує супутник життя, який буде обожнювати Вас, але буде нейтрально відноситись до Вашого сина. Вам не подобається коли Вашого сина кохати будуть більше. А що ж Ви хочете?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Останнє редагування: 7 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Такі речі люблять секретність. Скажіть, що чоловік знає і най він вважає, що робить. Перепитувати він навряд чи буде, але боятися почне точно. :)))

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так вот, как мужчина, официально заявляю .... со стороны мужика дружба с женщиной возможна в двух вариантах:
    - она близкая родственница
    - она тупо страшная и ему в сексуальном плане вообще неинтересна

вся остальная "дружба" живет исключительно в женском сознании ... 100%

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Ну..нє..до певного моменту..вона..дружба... існує..
    але до ...певного моменту...

• Подобається Подобається x 8
  13. сестричка

сестричка Well-Known Member

Підозрюю, що ТОЙ момент надовго не затягується:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

це теж залежить...від певних обставин...

15. сестричка

сестричка Well-Known Member

Якщо є взаємна симпатія, то обставини швидко знаходяться.Я так думаю:)

16. Romko

нууу...фаза місяця...і..таке всяке...ріжне...

• Подобається Подобається x 7
  17. Zoryanka

Ні, мені дуже хочеться, щоб мого сина любили більше, ніж мене. І це для мене важливо, бо дитина - це моє все. Просто я бачу, що цій людині це не потрібно, вона ще не визначилася і мене ніхто не обожнює. Мною ця людина не цікавиться: не цікавить, що я роблю, де я, чим займаюся, бачимося раз на три місяці,та й характер точно такий, як в мого чоловіка, для чого мені ще раз ставати на одні і ті ж граблі?

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

Зорянка,якщо Ваш обранець буде любити Вас,повірте,він буде так само любити і Вашу дитину...

• Подобається Подобається x 10
  19. рівнянин

Егоїзм?Мо' я не вірно розумію?

20. Zoryanka

Я це знаю і дуже вірю, що так буде. Але того обранця так важко знайти... Та ще й такого, який б міг мені допомагати у вихованні дитини, бо рідний батько, м'яко-кажучи, "забив" на свого сина.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)