...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда така зануда

В мене також сьогодні ото теє, которе...ціпа карпараціффчік. А я три дні антибіотики пила+до свят готувалась, а в мене вдома то не просто, то поки не впадеш без задніх ніг буде означати, що нічого не робила + діти похворіли. Коротше, квасити мені сьогодні навряд чи світить. Трошки прикро, бо минулого року пропустила вечірку, бо була свіжо після операції, того року таке :good:товариство збирається і місце файне знайшли і вже разів 5 дзвонили по мене вчора і ще сьогодні разів з 10 подзвонять :cry: Нє судьба...:dntknw: :crazy:

• Подобається Подобається x 13
  2. terrible

terrible Well-Known Member

стан зомбі після дня варення та вранішня пятихвилинка, яка розтяглася на добру годину настільки вбили в мені залишки волі, що я спокійно відреагував на закупку косметики на 150 гривень (тільки всплакнув потім на самоті :cry:) що навіть друга половина-виновниця розтрати-пожаліла та попросила пробачення... що ж тут зробиш???:pardon:
    тільки уявляю ввечері ситуацію-"так, це мені, це мені, це мені, це мені, це мені... а це ось тобі...так, я нас не обділила???":)))

• Подобається Подобається x 5
  3. Vetta

Vetta Well-Known Member

artobstrel

РОМАНЕ
    ________
    Трохи пошануйте себе і свое серце....

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Себе шаную...
    тому й п’ю каву...а не їм ріжних...драглів...:bad:

• Подобається Подобається x 6
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

День жахливий....був....зараз краще...піднімаю собі настрій кавою з молоком і кіндер-шоколадом....ну і ЛФ звичайно:)

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

розумію...
    Мені теж весь час перед очимі...місяць сьвєт:suicide:

7. Народ, скоро праздник! Чего носы повесили?

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Якби ж то один...:sorry:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

бо празники...довго дуже...

• Подобається Подобається x 5
  10. Mavpysuk

Перший раз в житті я не відчуваю наближення свят...

11. Я, кстати, тоже. Никогда раньше такого не было. :sad: Может, из-за приближающейся сессии? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю, сесія...
    було б чого ререживати:)
    це не саме гірше...

• Подобається Подобається x 8
  13. Mavpysuk

Дійсно, сесія тут ні при чому...

• Подобається Подобається x 4
  14. Но не в данный момент... :sad:

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

:haha::haha::haha:
    "Горячего" эстонского парня спрашивают, что он любит больше - секс или Новый год? "Новый год, - отвечает парень. - Он бывает чаще"

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в мене був дурдомний день... зранку поставила залік і вирішила провести весь день за шопінгом..
    але тут дзвінок - потрібно помогти в біді... "біда" була дуже серйозною, поки не появилась ще більша - одногрупниця попала в аварію:bad: збила її машина, виїхала на тротуар((( відкритий перелом ноги... то я вже з своєю "малою бідою" (подружкою) рванули в лікарню...

• Подобається Подобається x 11
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

от в мене так тяжко на душі...йшла додому, залізла на тротуарі ногами в кров...не дивилася просто під ноги. виявляється, вночі на тому місці хлопця машина вбила...

• Подобається Подобається x 15
  18. Gala

Gala Member

А мій чоловік вчора вертався з роботи(забрав ще малу зі школи) і вже доїзджали додому,то їх чуть величезна фура не збила,яка сильно гнала.Чоловік дивом вискочив машиною на височезний бардюр тратуару.Казав що сам не знає як йому це вдалося,бо це було майже не реально,дитинка моя дуже налякалась..а та фура навіть не зупинилась,а погнала далі.Доця потім сказала"мамо,а ти знаєш чому та машина в нас не в"їхала,бо нам Бозя допомогла."

• Подобається Подобається x 21
  19. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Мала, а яка розумна.Вустами младенця істина говорить

• Подобається Подобається x 9
  20. terrible

terrible Well-Known Member

ну! не треба так перейматись...зрештою, смерть-це те, що не мине кожного з нас... от влітку ходив знову ж таки на зйомку в нашу дитячу колонію. там фестиваль був...якщо до знімальних груп з "плюсів" та "інтеру" пристваляли по співробітнику, то до нас-нікого...сам-один тинявсь колонією, набивав кадри... ну звісно, тільки відійшов за будівлі-відразу налетіли вихованціі-дай цигарку...оскільки я там був не вперше і знав що цигарки проносити з собою не можна, я всеж приніс майже повну пачку в сумці з камерою-віддав її знайомому вже хлопцю, який сидить за вбивство. так от, тільки поговоривши зі знайомим вихователем дізнався, що колонія за крок від бунту. як думаєте, весело було після цього там перебувати???
    або як я там вперше був...тоді якраз на виробництві хлопцю відрізало палець, ми з Лесею (журналістка наша) робимо стенд-ап, коли хтось із вихованців виходить і зі словами "це вам"-кидає цим мізинцем в журналістку. Леська миттю падає без тями, я кидаюсь до неї, руки трусяться, патрони падають:mocking:... от тоді було неприемно...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)