Нашо Вам те все. Натріть шию горілкою, обмотайте чимось теплим і вигрівайте. На жругий-третій день поступово починайте легко повертати шию в різні сторони та додайте легкий масаж, коли дивитесь телевізор, чи сидите біля компютера. Поєднюйте корисне з приємним. Немісил пити дійсно не спішіть, бо хто знає як у Вас з серцем, щоб аритмію не отримали.
Та на серце не жаліюся, але й пити його поки не збираюся... Є набагато приємніші варіанти вбивати печінку))
Смажений кабанчик, курка з майонезом, Овочі, салати. Сядем біля хати, Вип'ємо по чарці, заспіваєм пісню, Ти не пожалкуєш, що за мене вийшла!
ой, не насідайте на німесуліди - гидота рідкісна. Коли нема мужа під руками, щоб розмасував, то рятуюся перцевим пластирем - дешево й ефективно
Найкраще вибирати з порад те, що відчуваєте, що воно Вам поможе. Мій знайомий страшенно кашляв. Зранку мав їхати на роботу у Львів, а кашель його продовжував діставати. Так він послухав колєгу і випив касторки. Після того, як приїхав з роботи сам дивувався, що за весь день ні разу не закашляв.
Якщо Вас протягнуло і це запальний процес, то про якого масажиста може йти мова в дні загострення? Спочатку натирайте чимось зігрваючим 1-2 дні, а потім масажист і то не слід зразу форсувати. Шию масажувати і сами можете.
Я вкурсі. І він теж. За все своє життя я в нього був лише 1 раз. Тому це буде останній варіант. А поки буду своїми силами. Не знаю - протягнуло мене, чи ні. Буквально за якусь годину чи дві все різко змінилося. О 2-й годині ночі я ще не спав (укладався) і все було нормально. Прокинувся години через півтори чи дві від того, що в мене дуже болить шия. Чо могло статися за цей час - біс його зна. Минулого разу в мене шия "відмовила" взимку. Тиждень чи два помучився, а потім мене в маршрутці підлікували. А вже після маршрутки брат долікував остаточно. ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- До речі, від кашлю ще пурген непогано.
Голуби, шампанське, сало в шоколаді, ластівки гніздечко зліпили на хаті, бджоли над квітками.... як не шкодувати, що мене не буде на такому святі. Не найгірше мені, але хр..о. І не подумайте, що добре Ростиш їх, ростиш (маю на увазі дітей), а вони приїдуть на вихідні з іншого міста, заїдуть до тебе, чмокнуть в щічку - і до друзів у ще інше місто. Є якісь ліки на це?