...просто мені сьогодні гірше всіх... [продовження]

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 6 чер 2011.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Тримайся, брате!
    Я розповідав, напевно, як мене 2 травня 2010 збив на зебрі мотоцикліст. Ясний ранок, 8-смуговий проспект. Порожній. Права рука у мене і зараз не зовсім дієздатна.
    Можна перенести в тему: "Хто такі рагулі".

Мартіні, виродків Бог покарає.

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

в аптеці.

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не дарма в мене давня мрія мотоциклістам деяким лома в колеса вкинути. До речі, здогадайтеся де в мене ця ідея вперше виникла?

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

та манав я зараз в аптеку бігти.

• Подобається Подобається x 1
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

:)))

5. Capitoshechka

Та ні, thinkers, не в аптеці...

6. thinkers

thinkers Well-Known Member

Я знаю, що
    Просто хотів підтримати жартом тих, кому сьогодні гірше всіх

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну я мотоцикліст. За який мені лома кидати?
    Я колись розповідав, як я цеглиною марутчику в лобовуху зацідив.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Не знаю, як за настоянку перцевої м"яти, але є такі таблетки зараз у вас в аптеках , які називаються "німігезік". Або можуть вам запропонувати "найз". Вони обидва зроблені на основі німесуліду. Але люди кажуть, що "німігезік" таки кращий. Я тим і сама спасаюся і людям всім раджу. Допомагає при невралгіях, болях в спині, коли скрутить від протягу, защемлення нерва.

Як буде боліти пекельно, то рачки в нічну аптеку поповзете. :)

9. Bambook

Bambook Persona non grata

В Україні воно під назвою "Німесил" продається. Але то дуже сильна речовина, яка впливає на серце і судинну систему загалом. Тому користуватися нею часто - не варто.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас є саме з такою назвою....

11. Capitoshechka

Ні, не поповзу. Я не з таких. Щодо болю, то я дуже терпляча людина . І я не люблю ходити по лікарях. Віддаю перевагу самому перемучитися. Бо з нашими лікарями залікують кого хочеш...
    До речі, я так і не зрозумів яким боком перцева м‘ята до моєї шиї. Ось що в інструкції:

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Я ж не кажу що потрібно кожному. Але є такі, яким би не завадило

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та мені зі Львова привозили "німегезік". :) Може воно ще і під назвою "німесил".

А нащо часто користуватися? Попити пару днів, якщо болить і все. Мені, коли скрутило від протягу шию, вистачило два рази. :)

Я так зрозуміла, що воно є під всіми назвами. Як яка аптека його закупить. "Німегезік" і "найз" виготовляють різні фабрики в Індії.

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

Capitoshechka, інструкція не завжди освітлює всі спектри дії лікарства. От до прикладу взяти касторову ( рицинову) олію. Вона ж загалом знана, як проносний засіб. А я недавно прочитала, що якщо нею змащувати деякий час пігментні печінкові плями на шкірі, то вони зникають. І перевірила на собі. Дійсно, за пару днів втирання всі вони щезли. :) Так що і ми, і фармацевти ще багато чого не знаємо про якісь конкретні ліки. Застосовуємо до чогось одного, а воно допомагає і на інше. Якщо настоянка м"яти перцевої допомагає на спазми в шлунку, то чого би їй не допомогти і на спазм нерва, як у Вашому випадку. Спробувати натерти, якщо вона є під руками, грошей ж коштувати не буде. :)

13. Capitoshechka

Буду сьогодні повз аптеку пробігати - зайду НАЙЗ спитаю.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Перше запитайте про "Німегезік". А як не буде, тоді візьміть "Найз". А щодо того, що можна потерпіти, то як нема виходу і ліків нема під руками, то терпимо. А як болить, то і спати не можеш. А тоді весь день зіпсутий. Я теж не сторонник пігулок, але як припече, або нема виходу, то п"ю.

15. Capitoshechka

Я просто побачив що НАЙЗ ще і у вигляді гелю є. Мона спробувати одне й інше одночасно. Гелем шию намазати на ніч, а німегезиком зсередини придушити

• Подобається Подобається x 3
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Диви шоб не переборщити...

17. Capitoshechka

От як переборщу та помру, о вже форум загуляє!! Шашличків з мене наробите))))

• Подобається Подобається x 4
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

:mocking::mocking::mocking::haha:

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Можете і так. Я теж вже чула, що він є у гелі і мазі. Ніяк не можу тут знайти, щоби замовити.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І нафіга ти тоді такий хімічний будеш потрібний?

20. Capitoshechka

Нічого страшного - замочите у сиропі якому-небудь на добу, хімія й вийде.

а де твій аватар? :)