...просто мені сьогодні гірше всіх... [продовження]

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 6 чер 2011.

1. redfox

redfox Well-Known Member

ааа, ну это же очевидно))) перевод же на поверхности))) главное все намного понятнее)))

я постаралась и поняла)))

2. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Хочу пожалітись, бо немає більше сил. Маю дуже прискіпливу скандалістку-сусідку знизу, до того ж психічно не врівноважену. Достатньо тільки почати мити підлогу - через 5 хв дзвонить, стукає по батареям і тд. Це жах. Тупо через неї переїжджати, квартира мені подобається

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як же важко жити в Лондоні, це капець. Роботу хоч знайшли?

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Забавно читати думки такого роду — скоро все лише почнеться, скоро щось кардинально зміниться, скоро ми побачимо щось дивовижне, ще лише початок, бро :)))

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Угу, це утопія, як на мене, і рух в нікуди. Все чекаєш, чекаєш оцього "скоро, ну ще трішечки і все буде", налаштовуєшся на позитив, а оте справді очікуване і бажане ніяк не настає, яких би ти зусиль не прикладав.. А життя минає. Так можна і не дочекатися...

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Перестаньмо чекати.

Налаштовуватись на позитив це як себе обманювати, або навіть гвалтувати. Як є так є. Сьодні позитив, завтра негатив. Ми шо — роботи?! Чи зобов'язані бути позитивними. Я на себе такого зобов'язання не беру.

Хай хоч буде те, що вже є.
    Прагнення отого заповітного очікуваного і бажаного як хиба у вихованні. Дитину чи юнака примусили вважати, що щастя в тому і в тому, і він уже не дозволяє собі радіти за інших обставин. Хоч лусни, але стань щасливим, чорд забирай! :)))

Думаю, на те воно життє, щоб одного дня минути. Наша кінцева ціль — померти :)))
    А хтось вважає, що життє це як квест — треба пройти всі рівні і зібрати всі очки. Справа їхня.

• Подобається Подобається x 2
  7. A_Stella

Я вже в Києві )

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить не знайшли. Ну в Києві певно ще гірше, ніж в поганому Лондоні.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1.
    ато перші пів життя чекають принца, а другі пів життя "всі мужики козли" :crazy:

10. A_Stella

щось у вас таке критичне ставлення і до України, і до заморських країн. Побільше оптимізму :music:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це у мене критичне? По-моєму це ви ніде не буваєте, крім "мені сьогодні гірше всіх..".

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Жахлива новина перетворила такий красивий сонячний день в один з найгірших в моєму житті. Сьогодні дізналася, що одна наша близька людина, наш друг, має рак. Молодий хлопець, тато двох діточок, і чому саме він? Молитимусь щодня щоб лікарі зробили все можливе і неможливе.
    Мені сьогодні гірше всіх...

• Подобається Подобається x 8
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо хвороба не запущена, то є шанс зробити операцію і жити далі.
    Це справді жахлива новина. Ще зовсім недавно сама пережила шок від такого.

• Подобається Подобається x 3
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

одну операцію вже зробили, також було три хімії, буде ще одна, і одна операція. Метостази в лімфовузлах вже...

• Подобається Подобається x 4
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мав перше велоДТП. Гарно собі катнувся в Брюховичі, вертаюся назад по Городоцькій вниз. Навпроти ментовського інституту ряд припаркованих машин, я собі їду по дорозі, нікого не чіпаю, білий день, швидкість кілометрів 18-20, аж тут просто в мене перед носом відкриваються водійські двері припаркованого Деу Матіз. Я загальмувати не встигаю, тим більше шо під колесами слизька бруківка (саме почав накрапати дощ), валюсь спочатку в ту дверку правою стороною керма, а далі туди ж правим плечем. Ну і падаю на бруківку. З машини виходить перестрашена фарбована блонда в курсантській ментовській формі, белькоче "вибачте" і сідає назад в машину, їй вже нікуди не треба. Так ніби двері вона відкривала спеціально для того, щоб збити мене. Я встаю, забираю ровер з дороги на тротуар, одягаю ланцюг, що злетів, масую плече, яке сильно болить. Тупа курка при цьому тупо сидить в машині зі своєю подружкою, навіть не підійшовши і не поцікавившись, чи я цілий. Коли відчув що можу їхати далі, постукав в вікно, сказав дурі все шо про неї думаю і забрався геть.

Зараз сиджу, чую, що біль в плечі посилюється, про ровер мабуть доведеться забути на пару тижнів, сильний забій. Але усвідомлюю, що ше пощастило, бо могло б закінчитись переломом ключиці, в торець дверки я вальнувся саме ключицею.

Тішить, що блондинці доведеться рівняти і підфарбовувати дверку, від удару кермом вона нічо так загнулася.

Бережіть себе.

• Подобається Подобається x 13
  16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:cry:Який жах! От тупе блондінко, воно в бокове дзеркало глянути не могло?:ireful1: Треба було сфоткати номери і в інтернет - хай би знав народ таких "героїнь". Тримайся! І до травматолога піди, хай гляне, що ж плечем.

• Подобається Подобається x 1
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну та, дзеркало можна було б відламати, воно їй і так без потреби :)

Намастився диклофенаком, чекаю зцілення

sent from my Galaxy SIII

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в мене щось шию скрутило. Майже не можу головою крутити. Буквально за якусь одну чи дві години. Треба завтра терміново шукати якусь маршрутку таку, щоб проїхати як оселедець. Повинно допомогти.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

повела себе, як черепаха - відчула небезпеку і під панцер.

Мартіні, є хороша мастика від таких забоїв - ДИПрилиф гель.

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

настійка перцевої мяти допоможе.

• Подобається Подобається x 3
  20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

та де ж я її Вам візьму?

а де твій аватар? :)