...просто мені сьогодні гірше всіх... [продовження]

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 6 чер 2011.

1. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Все перекопати неможливо )))
    Для того, щоб знати точно, чи є якийсь археологічний об"єкт на тій чи іншій території, проводяться обстеження та розвідки. Тоді бачимо, чи є сенс проводити стаціонарні роботи.

• Подобається Подобається x 2
  2. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Щось я скучила за Львовом :sad:

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Обіцяла собі більше ніколи тут не писати, але.. не можу. Просто дійсно погано, а поговорити ні з ким не можу..
    Важко втрачати близьких людей - це такий фізичний і душевний біль. І усвідомлення того, що смерть ходить так близько, зовсім поруч. Вчора вночі не могла спати, бо сльози душили, подумалось, скільки рідних вже відійшло у небуття: бабуся (мамина мама), яку я ніколи не бачила, бо вона померла, коли моїй мамі було 16; обидва дідусі (рік за роком), прабабця, обидва мамині брати..Так страшно залишитись самій на світі (батьки вже немолоді)...

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ----------

Дуже жаль, що лише втративши людину, починаєш розуміти, що ті всі сімейні чвари і непорозуміння, все те, що стає між людьми - все це несуттєво насправді.

• Подобається Подобається x 14
  4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:53 ----------

Іспанко, не переймайтесь. Є ще ми. Не дамо сумувати ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ваш лист, Іспаночко, перегукується з листом ще одного шановного форумчанина, отримала недавно. Зміст той самий... І підтверджує мою думку, що світ треба робити кращим навколо себе, для людей найближчих.

Рідних нам, звісно, ніхто не замінить, але друзі для того і є - щоб було на кого спертись, коли не хочеться чи не можеться опиратись на найрідніших.

• Подобається Подобається x 10
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іспаночко, я тебе дуже добре розумію...13 днів як поховали маминого рідного брата, помер від раку мозку, 43 роки...півтора роки тому зробили операцію, але пухлина знову виросла..саркома.
    Це так страшно, коли йдуть наші рідні, найдорожчі....гарною людиною був...
    Вибачте, може що зайве написала, але ...болить і не віриться....

• Подобається Подобається x 6
  7. A_Stella

переглянула фото друзів з контакту, і чомусь таке відчуття ніби моє життя проходить повз

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Краще не переглядати їхні фото. Бо в мене теж часто виникає таке відчуття. Відразу починаєш порівнювати і ці порівняння явно не в твою користь. Просто в кожного життя йде своїм чередом, щось відбувається раніше, щось пізніше.

9. A_Stella

Мабуть. Просто іноді таке враження, що в мене геть нічого за ці три роки не відбувається, якась суцільна прірва.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хтось з них дивиться на Ваші фото і заздрить з інших причин.

• Подобається Подобається x 3
  11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ось і він, кінець.
    Постараюсь почати все спочатку, хоча важко буде, нестерпно тяжко - відчувати біль...
    Може в карти почати грати, ну раз в цьому немає щастя, значить в них має бути? Правда?

Надоїло все!
    І ЛФ надоїв... Не люди, а сам форум, надоїла прив1язаність до нього.
    Так само, як і прив1язаність до людей... Добре, до людини!
    А обіцяв ж собі, не прив1язуватись, не прив1язуватись, а тим більше не закохуватись, тільки не в неї...

12. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Templar, час лікує, все пройде, повір

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Templar, що за дурні думки в 19 років????
    Тобі треба добрячого копняка дати! "Тільки не в неї, тільки не в неї..." Та вийди на вулицю, покрути головою по сторонах! Їх сотні! А тобі всього 19! Дій, хлопче!

• Подобається Подобається x 4
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

цікаво коли ше мають бути такі думки як не в 19 :) Всьо нормально :)

• Подобається Подобається x 4
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Templar, всё нормально , расслабьтесь. Жизнь тем и прекрасна , что полосата , аки зебра.

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

Аха, треба ще дивитися звідки починати їх розглядати. Авось до голови дійде..., а там трошки розкинути мізками, і дивись ...не все так страшно, як здається, і життя тільки привідкрило свою завісу , а за нею незвідане, неосягнуте... і повний різнобарвних красок широкий світ...

17. redfox

redfox Well-Known Member

Templar, не смотря на то что звучит банально, но как показывает время - что не делается- все к лучшему, и зачастую, встретившись с таким человеком года через 2 думаешь "О Господи, КАК КАК я мог/ла на такое повестись?")))
    так что
    нужно вытереть сопли и начать жить, не размениваясь на меланхолию... хотя, если погрустить с целью привлечь пару хороших барышень может быть даже полезно - так как романтичных барышень всегда привлекали рыцари с необъяснимой тоской в глазах)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ймити го пару раз мокрими трусами.

• Подобається Подобається x 1
  19. redfox

redfox Well-Known Member

извините, не поняла совсем... в смысле сложности перевода...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я кажу вдрулити по карку, аби шмарклі не кєгав по бамбетлю.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)