Дякую за підтримку, шановні. Цитата про колокол - дуже влучна і я її згадую у різних ситуаціях... і що завтра буде новий день і будуть нові можливості
не бачив на власні очі цього першого кльового матчу на новому стадіоні, ех.... Україна перемогла Австрію, а я сижу тут дома...
Рабе... Що сталося з Вашою Вірою? На аватарі Тора, чи "томік Мобі Діка"? Наспівуючи: Христос Воскрес із мертвих. І смертю смерть подолав. І тим, хто в гробах ЖИТТЯ ДАРУВАВ.
С Верой все в порядке... и с Надей и с Любой... Зина не звонит... ничего ,подождем! ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ---------- Тора имеет не такие формы. А на аве, я Жванецкого читаю.
"И это всё о гоях"? Кому читаєте? Чи про те, що ЇМ сьогодні гірше всіх? http://www.youtube.com/watch?v=hP6e1SY9mQ4
як сьогодні почуваєшся? сподіваюсь, краще. добре, коли хочеться вірити в завтра мені було зле до того, що не хотілось зранку просинатись, а позавчора вирішила: все, від сьогодні - все буде добре; і вчора сталась пригода, після якої пригадалось "скажи еще спасібо, что живой" от сьогодні прокинулась і ще не вирішила: мені зле, чи добре?
Дякую, моя люба Солохо. Сьогодні не так зле, як сумно. І також повторюю собі "все буде добре". Знаю, що буде.
Ніякий настрій. Шукаю роботу уже місяць, відсилаю стоси резюме і отримую тільки відмови. Намагаюсь вірити в краще, але трохи це все вже пресує (
мені погано, просто погано... Мій журавель літає дуже близько, а спіймати його не можу.... І ні журавля, ні синиці. Шкода, а так хочеться бути ......
Можливо і мало, але в мене обмежений термін. Залишається тільки 4 місяці. Чим менше часу - тим менше можливостей, що хтось погодиться. А найгірше що це навіть на "початковий" рівень. (
Чё, призывник, никак повестка от военкома до Вас не дойдёт? ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- Хм. Из 5-ти. Перед декретом хотите устроиться на работу? А смысл?
Це в Лондоні? Там просто конкуренція будь-здоров. Але вже якшо хтось влаштувався насоси продавати, то краще йому ведеться, ніж нашому "бізнесмену". Хамить як завжди? Йому завжди краще всіх.
Почему? На этой неделе двух тёток, вышедших из декрета увольнял. 3 года - большой срок для фирмы. Те должности висели - их ждали. И сразу сократились. Так что я даю пани нормальный совет - не нервничать (ибо не хорошо это для плода). И работу не искать. Дурная трата времени. А пособие там просто смешное выплачивают. Его просте не видно.
Ні, поки що не декрет )) ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- Щодо декретів, то я б не влаштовувалась, якби знала що маю або планую скоро завагітніти. це не етично. імхо. ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- Так, в Лондоні. Але я не хочу будь-яку роботу (яку знайти віднсно легко). Мені потрібна робота по спеціальності, інакше уся ця поїздка і навчання втрачає сенс. Ще й чоловіка давно не бачила. Словом щось я пасую і нию.