Ну якщо Вас попустило від коньяку, то це говорить про те, що тиск був високий. А Ви кавою ще добавили....
Доречі, корінь жень-шеню добре допомагає чоловікам при певних проблемах. Особливо якщо його взяти і прив’язати до певного органу. Впринципі, таким способом допомагає будь-який корінь. Корінь хріну теж, наприклад.
А я вчора так перестрашилась, що потім ще дві години не могла прийти в себе. Залишилась з Оленкою сама вдома Тато у відрядженні, мама пішла у справах. ......І тут у сестри стається сильнющий напад....бачити то, то просто жах..А потім вона стала такою червоною....таке було перший раз.Думаю то через сильний прилив крові ...Це ж так може статися і крововилив? Ми всі як на вулкані через її хворобу...
Н.Ю., Уважаемая, Вы не в отпуске ещё? ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ---------- Извините, а Вы, вроде, писали, что вы близнецы. Нет? Я неправильно понял? Извините.
Смирно! Отставить пораженческие настроения! Грудь вперёд! Ресницы накрасить! Жизнь только начинается. Вперёд!!! Шагооом - МАРШ! П.С. Да, забыл, всех этих, которые настроение портят - на фиг, на фиг!
Нас троє сестер. Я Наталкою близнючки і молодша Оленка, 16 років... Ось "такіє піроги", Полковнику.....
Понятно. Не разобрался я. ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ---------- Но с Наташей-то всё хорошо?
Крепитесь, лечите, понимайте, любите, родителям помогайте... Что это я? Вы ведь и так именно это делаете. Уже 16 лет. Дай Вам Бог!