...просто мені сьогодні гірше всіх... [продовження]

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 6 чер 2011.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Если он плохой сын , то будьте Вы хорошим отцом.Кто-то должен первым шагнуть навстречу .

• Подобається Подобається x 5
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну й дурні вони. Колестироли бояться а гамбургерів та чизбургерів ні? Йідійоти)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я би не тільки не поіхав, а ще й би найняв кіллера, щоби і невістку, і сина, і дітей іхніх, і батьків невістчиних, і сватів, і хресних, і працівника РАГСу, і голову міськоі ради, і депутатів-запроданців, і сусіда з його папугою та щуриками....

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ого! Ото Ви розійшлися:mocking

:Звичайно, якось воно не по-людськи. Але що поробиш? Син Ваш, виховували ви його теж самі. От і маєте те, що маєте.:) Співчуваю... Може до сина дійде тоді, коли у нього будуть свої діти і вони йому втнуть щось таке саме.
    Не тримайте на нього зла, і на невістку не тримайте. Вони ж діти, а Ви - БАТЬКО

• Подобається Подобається x 5
  5. BastardO

BastardO Well-Known Member

Обіжати слабших некрасиво.
    Якщо слабші,звичайно,не трахають мізк.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Слово "мізк" трахає мені мозок

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Мила Alias.
    Я не розійшовся, я дав зрозуміти двом радикальним паням, що прислів'я "Неча на зерцало пенять, коли рожа крива", найкраще підходить в даній ситуаціі. Ну не запросили, ну не сповістили, ну не познайомили... І що? Проклясти і на поріг не пускати? Чи може вихователька в садочку, керівничка в школі, і бандитська влада в тому винна? Мабуть що ні. І не в нашому праві примусити дитину робити так, як хочеться матькові-батері. Так що, Олі, ковтнете, і далі житимете. Невістці-зятю будете посміхатись коли будете іі-його гостити. І невістчиних дітей полюбите. Навіть якщо невістка буде чорношкірою комуністкою мусульманкою...

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Я би сказав - гвалтуэ.

• Подобається Подобається x 7
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не люблю, коли мене називають радикальною безпідставно.

Я б не їхала не через своє ображене его - не їхала б тому, що, очевидно, я в якісь плани не вписуюсь, отже просто буду чекати своєї черги.

Наразі маю шанс потрапити на весілля всіх дітей, принаймі, стосунки обіцяють.
    Нащо їх примушувати... їх просто виховувати треба так, аби бажання співпадали.

А як не співпадають - то щоб хоч діти зважали на бажання батьків.

Бо якось дивно - ростиш, відповідаєш, а потім -бац, і ні на що не маєш права. Тільки не починайте писати, що воно так переважно в житті і є - бо не так би мало бути.

• Подобається Подобається x 2
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не сподівався від вас таке почути...вже в щелепу не поїдете?

10. VasMT

Un.Known, саме це я і мав на увазі. І навіть знав, що Ви напишете про плани дітей і свою чергу бути запрошеним. Тож давайте виховувати дітей і внуків.

• Подобається Подобається x 4
  11. Un.Known

Та дай Боже нам здоров'я й сил. )

(Правда, до внуків я морально не готова). ))

12. Оля

Оля Старожилка форуму

VasMT, щось вас не в ту степь понесло. Коли я говорила Вітрові , що не поїхала би якби то мене стосувалося, то мала на увазі, що раз не запросили, то мене там не хотіли бачити. І нащо тоді припертися, якщо люди тебе не чекають? Псувати їм свято? То хіба мудро?
    А от що ви там про все інше понаписували ( про сватів, дружок, працівників РАГСу) то якраз можна зі злості наробити, якщо припертися непрошеним. ;) Всьому свій час. Якщо діти поступили необдумано і образили тим своїх батьків, то прийде час, вони зрозуміють і прийдуть перепросити. Знаю то з досвіду. І завжди прощаю і не тримаю зла. І продовжую любити. Бо то мої діти. А ще стараюся бути їхнім best friend. :) Щоби не діставати неочікуваних сюрпризів. :)
    Так що нема ніякого "радикалізму" і не судіть того, чого ви не знаєте.... ;)

13. Capitoshechka

Та хто у Вас буде запитувать?

14. Un.Known

Гм. Та якщо хочуть активну, допомагаючу бабусю, то таки будуть. )

15. BastardO

BastardO Well-Known Member

так я добрий,як ангел.поки злость в печінку не взїсть.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Згадалося мені ота пригода, коли побачила цю картинку

17. MARTINI

Коли ти в стальній буді, якось воно легше переживається :)

sent from my Galaxy SIII

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та то ясно. Того разу в ролі стальної буди був ти і твій ровер :sad:
    Кожного разу як буваю на Городоцькій-шукаю очима той Матіз:))) (в мене в сумці завжди є щось гостреньке:mocking:).

19. MARTINI

Днями бачив, двері ще не поремонтовані :)

sent from my Galaxy SIII

20. Capitoshechka

Яка добра кобіта...

а де твій аватар? :)