Прошу вашої поради!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Dmytro8263, 30 гру 2008.

1. gryvul

gryvul Well-Known Member

характер, скажемо так, бійцівський... в українок на форумі, я маю на увазі. Але то не та тема. і ми не тим займаємося

• Подобається Подобається x 5
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Звичайно, що залишайтеся в Америці! В мене там і родина живе, і друзі, у всіх була депресія, всі хотіли додому, але згодом це пройшло, і вони б зараз навіть не подумали вертатись на Україну, ну хіба в гості приїхати...:):):)

3. Это ж кто такая, откройте секрет. Не знакома с форумчанкой, которая не знает украиского языка... :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Наскільки?
    Хіба тим, що католицькі школи тут підпорядковані урядові (фінансуються тобто, але то те саме фактично), а в Штатах ні.

Угу, від такої англійської серце стискається. :)))

Останнє редагування: 2 січ 2009
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

правила форуму ніхто не відміняв же... :dntknw:
    звідки я знатиму, що там не лайка, якщо в буржуйській не в зуб ногою?... :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  6. Liliyah Romanova

Та я тільки за те, аби англійською не писали. Є гілка "англмова", якщо комусь дуже треба, а поза нею - зась. :)

7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А ви не думаєте, що приїхавши в Україну в вас і тут буде депресія? Навіть три роки тому тут все було по-іншому. Ви можете розчаруватися, побачивши, як тут не легко жити. Там ви привикли до лекшого і кращого життя, а тут, можливо і ваші друзі теж помінялися, і вже не такі, як були раніше. Ви можете приїхати в Україну, побути тут деякий час, поспілкуватися з друзями, а потім вирішите, де вам краще. Ви з мамою не пробували поговорити? Що вона про все це думає? Їй так само напевне не легко... Поговоріть з нею, вона, як ніхто інший вам порадить і допоможе вирішити вашу не легку ситуацію.

• Подобається Подобається x 4
  8. сестричка

сестричка Well-Known Member

Може хлопця вилікує саме приїзд в Україну? От приїде, побаче все на власні очі...та й пройде депресія, поїде назад до Америки з іншим настроєм.
    Наша родичка, яка виїхала на ПМЖ до Ізраїлю так вилікувалась від ностальгіїї.тепер навіть і не думає про повернення.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нормальний секс його вилікує.

10. сестричка

сестричка Well-Known Member

гггг:haha:
    у Вас один рецепт на всы хвороби?

11. gryvul

gryvul Well-Known Member

Так він дуже помічний на всі випадки життя...

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та чому нелегко? Нормально жити.

• Подобається Подобається x 1
  13. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ну не знаю, як кому. А з теперешньою кризою, тим більше: на хорошу роботу важко влаштуватися, ціни ростуть, зарплати падають і не виплачують. Ціни на навчання також коливаються...

• Подобається Подобається x 2
  14. coolzak

coolzak Well-Known Member

Люди дайте собі спокій з радами-ніякий той Дмитро не з Америки.

15. Liliyah Romanova

Особливо для так званої сильної статі. :haha:

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Можна дізнатися, чому Ви так думаєте? Мені просто цікаво, справді.

17. Liliyah Romanova

Бо кулзак живе в Північній Америці. І дитину має також. Реалії знає дуже добре (особливо те, як адаптуються малі та молоді) й аналізує текст дописувача, що кишить стереотипами про Америку, і то стереотипами тих осіб, які там ніколи не були. :pardon:
    Я маю родичів у Нью Йорку. Хлопчисько теж не надто адаптувався, але ностальгії в нього не було ні краплі, він просто став страшним розбишакою і мама його насильного вислала з Америки до Львова, до його батька. Щасливий він із того не був. А от його сестра старша взагалі про Україну воліє не згадувати, хоч також мала там і друзів багато, і родичів. Ну, інакше діти то переживають, ніж дорослі.

Останнє редагування: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
  18. coolzak

в текстах повно стилістики і стереотипів які ніколи людина яка в америці не буде писати.слаба англійська як на когось хто 4 роки в американській школі і хоче в універ.і я там задав питання про автобус і не отримав відповіді бо то таке що треба знати -в гуглі нема на відміну від назви школи і району замешкання

19. Liliyah Romanova

Навмисне перечитала питання.
    Я думала ви стібетеся з хлопця. :haha:
    Цікаво, а чим ще можна перевірити?

• Подобається Подобається x 2
  20. coolzak

Ліля я просто згадав як шукав де би натиснути коли був тільки приїхав і добрі люди показали.Це щось таке що специфічно до пів .Америки.Можна ще запитати де ручне гальмо в американських авто наприклад але це якщо в чаті питатись бо інакше гугл виручить.

а де твій аватар? :)